אני החזרתי בתוך שקית אטומה- שקית אשפה והדבקתי.אבל אם השקיות קרועות?
אני החזרתי בתוך שקית אטומה- שקית אשפה והדבקתי.אבל אם השקיות קרועות?
זאת אומרת - כך את הבגדים ישר בשקית אטומה, שלא בתוך השקיות של שיין הפרטיות לכל פריט? וגם את הנעליים בלי הקופסא?אני החזרתי בתוך שקית אטומה- שקית אשפה והדבקתי.
כן שמתי את הבגדים בתוך שקית פנימית של שיין ואז עטפתי את זה, אבל מניחה שזה לא כל כך משנה.זאת אומרת - כך את הבגדים ישר בשקית אטומה, שלא בתוך השקיות של שיין הפרטיות לכל פריט? וגם את הנעליים בלי הקופסא?
מישהוא יודע אם עדיין? ובאיזה שעות?כל יום ראשון יש משלוח חינם באתר של שיין
תנסי את זה- 25% מעל 500- BHWיש למישהו קופון לקניה גדולה באזור 800 ש"ח, מעל 20% הנחה?
כן עדיין, כל היום בעיקרון..מישהוא יודע אם עדיין? ובאיזה שעות?
כל יום ראשון, אבל לא מ12:00 בלילה, משעה 8:00 נראה לי.מישהוא יודע אם עדיין? ובאיזה שעות?
כבר לא בתוקף25% מעל 500 ש"ח מעשירי לחודש ועד 17 לחודש ללקוחות מסטרכארד (ויזה, מסטרקרד ודיינרדס)- MASTERCARDAY
אז יש קוד אחר אבל אני צריכה לשאול אתא אחותיכבר לא בתוקף
מה שראיתי באתר של מסטרקארד שיש קופון של 20% ורק ב-10 לחודש.אז יש קוד אחר אבל אני צריכה לשאול אתא אחותי
ניסיתי עכשיו וקיבלתי הודעהתנסי את זה- 25% מעל 500- BHW
תזמיני משיין. אני הזמנתי כל מה שיכלתי משם. וכבר הגיע לי. שווה לשלם כמה שקלים יותראני צריכה קישור לאביזר לשיער שמתאים לשמלה,
אבל כל בכל הקישורים שמצאתי , לא ראיתי עם משלוח 15 יום.
אולי מישהי יכולה למצוא לי?
אולי @פנינה ריימונד
משהו בסגנון הזה, בצבע בורדו עם תחרה:
סרט תחרה לבובת חרסינה
זה חשוב לי עם משלוח תוך 15 יום.
תודה
יש שם כאלו דברים?תזמיני משיין. אני הזמנתי כל מה שיכלתי משם. וכבר הגיע לי. שווה לשלם כמה שקלים יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: