אכן. הרבה דברים.לאחרונה גליתי שיש בשיין דברים שהם יותר זולים מאלי אקספרס
כן, אני.הגיע אלי פריט פגום ואני רוצה לבקש החזר, מישהי עשתה את זה פעם?
אשמח להסבר.
קונים דבריםמה עושים עם הנקודות בשיין?
כמה הנקודות שוות בכסף?קונים דברים
זה מביא לך הנחה בתשלום
ליד איפה שאת מכניסה קוד קופון יש לך אופציה מימוש נקודות ורשום לך עד כמה נר את יכולה לממש הקניה זאת.
100 נקודות= דולר.כמה הנקודות שוות בכסף?
בדרך כלל מדויק,אלא אם כן כתבו אחרת בתגובות,תמיד כדאי לראות, וכמובן להשתמש בסרט מידה כדי למדוד,לא לסמוך על בערך....אשמח לעזרה פעם ראשונה שאני מזמינה באתר הזה איך המידות? מדויקות או גדולות/קטנות?
כן.ועוד שאלה אם מגיעה לי מידה לא טובה זה קל לבצע החזר?
למדוד את הילד?בדרך כלל מדויק,אלא אם כן כתבו אחרת בתגובות,תמיד כדאי לראות, וכמובן להשתמש בסרט מידה כדי למדוד,לא לסמוך על בערך....
כן.
הבנתי שאפשר בכל שקיתהאם בהחזרת פריט,אני צריכה להחזיר אותו באריזה המקורית שהם הביאו לי? הנילון האפור(שעטף את החבילה...)
או שאפשר בכל משהו אחר?
תבדקי אולי יש לך בסל פריט שאזל מהמלאיאני מנסה לשלם על הזמנה וכל פעם כותב לי התשלום נכשל.
ניסיתי מכמה כרטיסי אשראי ואפילו ממשתמש אחר.
מישהו יודע להסביר למה זה<
הזמנה רגילה או כרטיס מתנה?אני מנסה לשלם על הזמנה וכל פעם כותב לי התשלום נכשל.
ניסיתי מכמה כרטיסי אשראי ואפילו ממשתמש אחר.
מישהו יודע להסביר למה זה<
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: