אני מזמינה המון משייןהזמנתם כבר דברים לחגים? יש מצב שתעלו קישורים אפילו שעוד לא קיבלתם את המוצרים?
תודה!
שאלה של מתחילים...אני מזמינה המון משיין
בגדים לילדים, לעצמי, נעלים, כל מיני אביזרים נחמדים לבית
אין לי אפשרות להתחיל לשים כאן עכשיו קישורים אבל באופן כללי צריך להכנס למוצר ולראות כמה הזמנות יש ומה התגובות (לפעמים יהיה כתוב שצריך לקחת מידה יותר או פחות אז חשוב לשים לב)
אם יש כמה מאות הזמנות ותגובות טובות אני מזמינה
לרוב מגיע הכל מעולה פלוס, אם יש בעיות יש להם שירות לקוחות בצ'אט באתר מאוד אדיב (הגיע לי תיק מקומט והם החזירו לי חצי מהסכום תוך רגע)
אני ממש ממליצה לנסות, מקסימום אפשר להחזיר אבל בד"כ האיכות מצוינת והמחירים זולים משמעותית מהארץ
והמשלוח מגיע מהר, שבוע שבועיים ולא כמו אלי אקספרס שמחכים חודשים
יש קוד קופון קבוע של 15 אחוז הנחה Michal
לי לא קרה שלא הגיע מוצר אז לא יודעת להגיד מניסיון בתחום הזה אבל באופן כללי יש להם שירות לקוחות מעולה ואדיב מאוד ככה שאני לגמרי רגועה שמזמינה מהםשאלה של מתחילים...
אף פעם לא הזמנתי שם
האם יש הגנת צרכן כמו באלי.
מה קורה אם לא מגיע מוצר?
יש זיכוי? תוך כמה זמן?
תודה מראש
אין אפשרות להשתמש באותה קניה ב-2 קופוניםיש בעיה של מכס מעל 400?
יש אפשרות להשתמש ב2 קופונים?
יש לכם קופון?
כתבו פה כמה פעמים שאין בשיין בעיה של מכס כלל.יש בעיה של מכס מעל 400?
יש אפשרות להשתמש ב2 קופונים?
יש לכם קופון?
אם זה לא עובד יש את:
קופונים של 15 אחוז הנחה בשיין. פורסם כבר בעבר, מפרסמת לך שוב.
TEHILA
Yulia
Michal123
limor03
4 HALFON
יש לכם קופון?
קודם כל חשוב שתדעי, שלהזמין משיין זה הימור. אני מזמינה המון ומחזירה המון. (לפעמים חצי הזמנה אני שולחת חזרה) ההחזר הוא בחינם, ומקבלים זיכוי בין שבוע לחודש ( לפי הנסיון שלי) תקראי המלצות בעברית, הישראליות לא חוסכות בביקורת בד''כ. תנסי גם לראות תמונות שלקוחות מעלים על אותו מוצר. את יכולה לגלות דברים שלא ראית באתר. לדוג' אם הג'קט מרופד או לא...רציתי לשאול-
חורף שעבר הזמנתי, ויצאתי מבואסת:
הזמנתי סרבל עם חולצת סביב והגיע סרבל חורפי- קורדרוי עבה וחולצה דקיקה
הזמנתי סט שהיה נראה חורפי והגיע דק ארוך
וכן על זה הדרך, אע"פ שהיו דעות חיוביות על המוצרים!
מה עושים?
אני רואה שם בגדים מהממים ובא לי להזמין, אך לא יודעת מה באמת מוצלח!
יש לכן קישורים?
מה אתם אומרים?
אשמח מאוד לקישורים ולרעיונות
תודה!
לא הבנתי איך צוברים נקודות. וכן- איך מממשים אותן?קודם כל חשוב שתדעי, שלהזמין משיין זה הימור. אני מזמינה המון ומחזירה המון. (לפעמים חצי הזמנה אני שולחת חזרה) ההחזר הוא בחינם, ומקבלים זיכוי בין שבוע לחודש ( לפי הנסיון שלי) תקראי המלצות בעברית, הישראליות לא חוסכות בביקורת בד''כ. תנסי גם לראות תמונות שלקוחות מעלים על אותו מוצר. את יכולה לגלות דברים שלא ראית באתר. לדוג' אם הג'קט מרופד או לא...
סה''כ מרוב הדברים אני מרוצה. והמחירים שווים בהחלט!
טיפ לחיסכון: לצבור נקודות ע''י כניסה יומיומית. לוקח שניות...
לקנות לעצמך כרטיס מתנה. ואיתו לשלם. כרטיס לדוג' בשווי 300 שח עולה לך 285 שח
וכמובן קופונים. לא לעשות שום הזמנה בלי קופון.
בהצלחה!
באזור האישי, איפה שאת רואה את ההזמנות שביצעת, יש גם נקודות, בכל יום כשלוחצים על הנקודות, מתווספות לך נקודות.לא הבנתי איך צוברים נקודות. וכן- איך מממשים אותן?
ואז בקניה המחיר יורד?באזור האישי, איפה שאת רואה את ההזמנות שביצעת, יש גם נקודות, בכל יום כשלוחצים על הנקודות, מתווספות לך נקודות.
אם נכנסים לשיין מקבלים נקודות? אם כן - כמה? יכולה להביא צילום מסך שקיבלת על זה?באזור האישי, איפה שאת רואה את ההזמנות שביצעת, יש גם נקודות, בכל יום כשלוחצים על הנקודות, מתווספות לך נקודות.
איך????באזור האישי, איפה שאת רואה את ההזמנות שביצעת, יש גם נקודות, בכל יום כשלוחצים על הנקודות, מתווספות לך נקודות.
איפה יש מדריך להחזרת מוצרים?קודם כל חשוב שתדעי, שלהזמין משיין זה הימור. אני מזמינה המון ומחזירה המון. (לפעמים חצי הזמנה אני שולחת חזרה) ההחזר הוא בחינם, ומקבלים זיכוי בין שבוע לחודש ( לפי הנסיון שלי) תקראי המלצות בעברית, הישראליות לא חוסכות בביקורת בד''כ. תנסי גם לראות תמונות שלקוחות מעלים על אותו מוצר. את יכולה לגלות דברים שלא ראית באתר. לדוג' אם הג'קט מרופד או לא...
איפה יש קופונים?וכמובן קופונים. לא לעשות שום הזמנה בלי קופון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: