דיון קמח מנופה- איזה חברה אתם ממליצים?

ch195

משתמש חדש
בתור אחת שאופה הרבה, וניסתה את כל סוגי הקמחים למינהם
אין על שטיבל!!!

רבקה רייזל

משתמש פעיל
אני משתמשת בקמח נפלאות
ראיתי שבקמח אחר הדברים יוצאים לי פחות טוב
העוגות יוצאות אווריריות
הלחמים יוצאים לי מושלם!
שווה לנסות כמה חברות
לנפלאות יש גם כל מיני קמחים מיוחדים
קמח פיצה
קמח לעוגות
קמח חלה
השתמשתי בכולן-מאוד מוצלח

אורלי1991

משתמש צעיר
אני הכי אוהבת את הקמח של יצהר - אין על היצהרניקים גם בקמח!! (וגם זה של אנשים צדיקים שבעלי מכיר אישית)
הם מופיעים תחת כמה שמות - כדאי לבדוק, גם של אושר עד זה שלהם (לא יודעת אם כל הסוגים) יש להם אריזה לבנה בד"כ ועכשיו גם מיה הוציאו קמח שלהם (יש עוד חברות-אני לא זוכרת שמות..)
לי יוצא ממש מוצלח ברוך ה'!!! ואני קונה כוסמין כמובן, ולא חיטה לבן ולא כוסמין לבן, אולי לקימוח ולהוספה קצת לאוורר יותר מאפים מסוימים.

עוגת וופלה

משתמש פעיל
זה ברור,
אבל חלות שאני עושה מקמח של "הטחנות הגדולות" וקמח של שטיבל או סוגת, לא יוצאות אותו דבר,
גם אם זה באותו תנור ואותו מתכון.
אוקי אבל בתנור אחר יכול להיות שהקמח שלך פחות מצליח, יצליח שם יותר מהקמח שאצלך הכי מצליח,
(שילוב של תנור וקמח ואולי גם מתכון)

רמיזא

משתמש מקצוען
האם גם לכם לא יוצא לאחרונה החלות מוצלחות עם קמח שטיבל ? כנ"ל גם עוגות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה