אפשר גם?תכתבי לי מייל ואנסה לעזור awingut וג'ימייל.
אפשר גם?תכתבי לי מייל ואנסה לעזור awingut וג'ימייל.
כןאפשר גם?
שלחתי, אשמח מאוד להכוונה ועזרה.תכתבי לי מייל ואנסה לעזור awingut וג'ימייל.
באיזה פרקטיקום מדובר? אשמח לשמוע פרטים כמו כן כל מידע שיש לך על בוטקמפט תכנה של קמאטק יעזור לי מאד.....@י.ז.
אני גם עכשיו בשלב הזה...
מבירורים שאני ערכתי ברור שעדיף בוטקאמפ.
אם יש כאן נשים שעובדות בתחום הדטה בהייטק הפרטי,
אני אשמח שתענו לי,
באיזה אזור בארץ יש יותר סיכוי לעבודות לחרדיות בתחום,
מרכז צפון או דרום?
תודה!!
פרקטיקום של קמאטק,באיזה פרקטיקום מדובר? אשמח לשמוע פרטים כמו כן כל מידע שיש לך על בוטקמפ תכנה של קמאטק יעזור לי מאד.....
אפשר פירוט ספציפית על למה עדיף בוטקמפ? ממש ממש תודה!פרקטיקום של קמאטק,
הם מדמים סביבת עבודה.
בנות שהיו שם אמרו שהשתפשפו מאד,
אבל עדיין כפי הבנתי עדיף בוטקאמפ.
האמת שאני לא בתחום של תוכנה-צד שרת.
אז אין לי כל כך מידע על זה.
בהצלחה!
[אני מצווות קמא-טק]אפשר פירוט ספציפית על למה עדיף בוטקמפ? ממש ממש תודה!
קיבלתי שתי הצעות, אחת מקמאטק להצטרף לבוטקמפ של תכנה, השנייה פרקטיקום של מה"ט דרך חברה פרטית שכולל תכנית הכשרה שנשמעת די מקיפה פלוס עבודה על פרוייקט יחד עם הצוות של החברה עבור הגשה למה"ט.[אני מצווות קמא-טק]
בוטקמפ - זה פרוייקט שהתלמידות מבצעות ביחד עם חברה, במטרה שבסופו החברה תקלוט מספר רב של בוגרות, וקמא-טק מגישה את שאר הבוגרות לחברות שמבצעות טכנולוגיות דומות [ כמובן בהשתדלות. בשנים קודמות היו שם 90 אחוז השמה, ב2022 בגלל המשבר שיקפנו מראש שזו תהיה שנה קשה, והגענו לכ-50 אחוז השמה].
פרקטיקום - אין חברה, ואין השמות של קמא-טק.
אז מי שבפרקטיקום של קמא טק כרגעפרקטיקום - אין חברה, ואין השמות של קמא-טק.
אכן. אלא אם כן יקרה נס ותוך כמה חודשים נסיים את כל בוגרות הבוטקמפ, ואז נתחיל גם על הפרקטיקום [ספוילר, נראה לינ תלוש מהמציאות]אז מי שבפרקטיקום של קמא טק כרגע
אין לה מה לבנות על עזרה בהשמה?
המיילים לא מופיעים...יש אצלינמחלקת מנוסים - ניתן לפנות אליהם
רבקה - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נתן - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הבנתי גם ממעסיקים שגם אם אין השמה מקמאטק, הקורות חיים שווים הרבה יותר.אפשר פירוט ספציפית על למה עדיף בוטקמפ? ממש ממש תודה!
האמת לא נשמע כ''כ הגיוני,מבקשת מידע בדחיפות!!!!!
אני התקבלתי לבוטכמפ של קמא טק השנה ושיבצו אותי לתחום השבבים-חומרה(הם חילקו השנה את תחומי הבוטכמפים ל-3: תוכנה אמבדד ושבבים) כעת התקשרו אלי לשאול האם אני מעוניינת להכנס לבוטכמפ קטן ומצומצם בתחום הכוננים הקשיחים-דיסק אוןקי, כרטיסי זיכרון וכו כשהם אומרים לי כי מדובר בחברה שמשתפת פעולה עם קמא טק כבר שנים רבות וכל שנה היה להם בה השמות באחוזים גבוהים והם מצפים השנה שאחוזי ההשמה בבוטכמפ הנוכחי יעלו מאד וההתכנות להשמה גבוהה ביותר. אלא שלחברה עצמה היה תמיד סניף במרכז וכעת רוצים ליישם את הבנות בסניף פארק התעשיה עומר ליד באר שבע והעבודה עצמה תהיה פעמיים שלוש בשבוע מהמשרד. את שם החברה הם שומרים חסוי אך מחיפוש שעשיתי בפארק התעשיה עומר אני מניחה שמדובר בווסטרן דיגיטל-שזהו בדיוק תחום העבודה שם ויש לה סניף בעומר-וכן מקמא טק רמזו במפורש שמדובר בחברה כמו ווסטרן ואינטל.
האם המרחק הגיוני בכלל-אני גרה במרכז?? הנסיעות כאישה חרדית ובהמשך אמא לילדים?....האם החברה שווה את זה?? ואם יש למישהו מידע לגבי העברה בהמשך אם אני ירצה לסניף בכפר סבא?... אשמח לכל מידע בנושא!!!!!!!!
בתחצ זה שעתיים, וזה מינימום- זה אומר שזה יכול לקחת הרבה יותר...מבקשת מידע בדחיפות!!!!!
אני התקבלתי לבוטכמפ של קמא טק השנה ושיבצו אותי לתחום השבבים-חומרה(הם חילקו השנה את תחומי הבוטכמפים ל-3: תוכנה אמבדד ושבבים) כעת התקשרו אלי לשאול האם אני מעוניינת להכנס לבוטכמפ קטן ומצומצם בתחום הכוננים הקשיחים-דיסק אוןקי, כרטיסי זיכרון וכו כשהם אומרים לי כי מדובר בחברה שמשתפת פעולה עם קמא טק כבר שנים רבות וכל שנה היה להם בה השמות באחוזים גבוהים והם מצפים השנה שאחוזי ההשמה בבוטכמפ הנוכחי יעלו מאד וההתכנות להשמה גבוהה ביותר. אלא שלחברה עצמה היה תמיד סניף במרכז וכעת רוצים ליישם את הבנות בסניף פארק התעשיה עומר ליד באר שבע והעבודה עצמה תהיה פעמיים שלוש בשבוע מהמשרד. את שם החברה הם שומרים חסוי אך מחיפוש שעשיתי בפארק התעשיה עומר אני מניחה שמדובר בווסטרן דיגיטל-שזהו בדיוק תחום העבודה שם ויש לה סניף בעומר-וכן מקמא טק רמזו במפורש שמדובר בחברה כמו ווסטרן ואינטל.
האם המרחק הגיוני בכלל-אני גרה במרכז?? הנסיעות כאישה חרדית ובהמשך אמא לילדים?....האם החברה שווה את זה?? ואם יש למישהו מידע לגבי העברה בהמשך אם אני ירצה לסניף בכפר סבא?... אשמח לכל מידע בנושא!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: