אצלי בסביבה אני פחות רואה ג'וניוריותלוקחים גוניוריות בהחלט,
גם חברות קבלן ואאוט סורס כדוגמת אלעד מערכות, מטריקס ואמן...
זה תלוי בסביבה שלך כנראה הכיוון מחשבה...
אצלי בסביבה אני פחות רואה ג'וניוריותלוקחים גוניוריות בהחלט,
את מכירה גוניורית בלי ניסיון ובלי תואר שמצאה עבודה בחומרה?אצלי בסביבה אני פחות רואה ג'וניוריות
זה תלוי בסביבה שלך כנראה הכיוון מחשבה...
חומרה הכוונה לתחום האלקטרוניקה?את מכירה גוניורית בלי ניסיון ובלי תואר שמצאה עבודה בחומרה?
אני מכירה אחת בתקופת גאות או כאלו שנכנסו לעבודה שחורה ברייציפ.
לעומת מאות שמצאו בתוכנה.
תסתכלי בקבוצות החרדיות בהייטק למינהן... כמה מפתחות בלי תואר בחומרה שלא נכנסו דרך קמא טק יש בהן?
אני איתך בדעה זואת מכירה גוניורית בלי ניסיון ובלי תואר שמצאה עבודה בחומרה?
אני מכירה אחת בתקופת גאות או כאלו שנכנסו לעבודה שחורה ברייציפ.
לעומת מאות שמצאו בתוכנה.
תסתכלי בקבוצות החרדיות בהייטק למינהן... כמה מפתחות בלי תואר בחומרה שלא נכנסו דרך קמא טק יש בהן?
נכון, אבל גם התוכנית של קמא טק לא מספיק מקיפה.אני איתך בדעה זו
רק מדייקת שכמות הבנות שלמדו תוכנה אינה ברת השוואה לכמות החומרה
(מדברת על חומרה חומרה לא איזה בסיס חומרה רעוע...)
כנ"ל באמבדד יש שפע של הצעות בחברות שוותההבדל הוא שבפול סטאק יש שפע של הצע בחברות לואו טק.
אני לא מכירה פולסטקית מנוסה שמחפשת עבודה רציני יותר מחודש - חודשיים.
ברור,כנ"ל באמבדד יש שפע של הצעות בחברות שוות
לא מכירה אמבדדית מנוסה שמחפשת עבודה רציני יותר מחודש-חודשיים
אבל לדעתי כל אחת תספר על התחום שלה - שבו היא עובדת, מכירה, ויש לה מידע.
בלי לשלול את התחומים שפחות מכירה.
עוד פעם את מדברת על חומרה בעוד קמטק בעיקר מכוונים לאמבדד ורוב ההחברות שהם שולחים אליהם בנות להשמה בתחום שאתם מכנים חומרה זה בעצם אמבדד(זה בגדול אותו ידע שנצרך ללמוד בבוטקמפ), ואני מכירה עשרות גונירות שנכנסו לאמבדד דרך קמאטק ובלעדיה ב3 שנים האחרונות.לוקחים גוניוריות בהחלט,
לא תמצאי שם משרות בחומרה...
אני מדברת מידע, מכירה את המרכז, וכאן יש הצע רחב מאוד ומתכנתת טובה באמבדד זה דבר מבוקש מאוד.ברור,
אבל הסיכוי בצקופה הנוכחית להכנס למשרה באמבדד בלי תואר רק על סמך הבוטקמםפ של קמא טק אפסי.
ואגב בירושלים אין כמעט הצע באמבדד...
אז לא ממש נכון, יש הרבה גם בורפיקציה.עוד פעם את מדברת על חומרה בעוד קמטק בעיקר מכוונים לאמבדד ורוב ההחברות שהם שולחים אליהם בנות להשמה בתחום שאתם מכנים חומרה זה בעצם אמבדד(זה בגדול אותו ידע שנצרך ללמוד בבוטקמפ), ואני מכירה עשרות גונירות שנכנסו לאמבדד דרך קמאטק ובלעדיה ב3 שנים האחרונות.
ועוד משהו, קמאטק שולחים את הבנות מהבוטקמפים לכול סוגי הראיונות אמבדד/פולסטאק/חומרה, שואלים כל בת מה העדפות שלה ומה היא יותר חזקה ומעדיפה, לא משנה מה היא למדה בבוטקאמפ, כי כמובן לכול בת יש שנתיים רציניות מאחוריה ולמדה רציני גם פולסטאק.
לא כמו פולסטאקית טובה.אני מדברת מידע, מכירה את המרכז, וכאן יש הצע רחב מאוד ומתכנתת טובה באמבדד זה דבר מבוקש מאוד.
גם פולסטאקיתומתכנתת מנוסה באמבדד תמצא עבודה מעולה תוך חודש - חודשיים גג.
שוב, דרך קמא טק לא מעצמן.ומכירה קבוצה מהבוטקמפים של השנה האחרונה (בנות בלי תואר) שנכנסו במרכז בלי תואר לאמבדד לכמה חברות שונות.
ברור אבל מאיזה כיוון עדיף ללכת על חומרה ולא על תוכנה??אבל בכול אופן קצת חבל להדיין במבט קצר של תקופה של שפל בתחום ההיטק, בעוד אחרי כל שפל יש גאות רצינית, דבר מוכח וידוע.
מכירה כמה שנכנסו דרך קמא טק למשרות אמבדד במרכז ולא מצליחות למצוא בירושלים. חלקן מעל שנה...ואת ירושלים אני באמת פחות מכירה, אבל עדיין נשמע לי שגם לך אין מידע אמיתי מהשטח של השנים האחרונות,
תודה על הפרגון.אלא את מסתכלת מנקודת המבט שלך מהתחום שלך משמועות ומהזמן שבו את חיפשת עבודה.
קמאטק בגדול לוקחים את היותר חזקות לבוטקמפים של חומרה-אמבדד, יותר דורש, אבל שולחים לראיונות כפי העדפת בלבד, הם מאוד מאוד קשובים לרצון הבת.אם יש להן בנות שעברו הכשרה בתוכנה למה שישלחו את אלו שלמדו חומרה??
יש בנות שמתאים להן יותר אמבדד, יותר יהנו ויותר ימצאו את עצמם שם, סוג יותר עבודה אתגרית, פחות לכתוב כמות של קוד כל יום אלא המון חשיבה לוגית, מי שאוהבת את האתגר וההנאה בלפתור חידות בלהבין מערכות מורכבות מאוד לעומק, לתכנן לחשוב, זה סגנון מסוים, אין יום אחד ללא חשיבה, ללא אתגר. מי שאוהבת. בנוסף ממוצע המשכורות גבוה הרבה יותר, וכן יש בשוק פחות מתכנתי אמבדד מה שמגביר את הביקוש על כל אחת כזו.ברור אבל מאיזה כיוון עדיף ללכת על חומרה ולא על תוכנה??
לתוכנה יש ביקוש עכשיו גם, ויהיה גאות גם בהמשך בעז"ה....
מתנצלת שיצא מידי בוטה, רואים את המקצועיות הרבה שלך, ומעריכה שאת מתעכבת לענות כדי לעזור לצעירות המתלבטות...תודה על הפרגון.
.מתחרטת שהקדשתי מזמני לענות לך אם זאת היתה דעתך עלי מראש
הייאני מדברת מידע, מכירה את המרכז, וכאן יש הצע רחב מאוד ומתכנתת טובה באמבדד זה דבר מבוקש מאוד.
התכוונתי למנוסה כשכתבתי, אבל למה שלא תפני לקמאטק? אולי למשל יפנו אותך דרכם לתעשיה האוירית שמעתי שהם מגיסים עכשיו גויניוריות.היי
מחפשת עבודה של אמבדד במרכז
ג'וניורית
די עונה על הדרישות שלך)
איפה בדיוק מחפשים אותי??
כי אני מחפשת הרבה כבר!!!
את מקמא טק?קמאטק בגדול לוקחים את היותר חזקות לבוטקמפים של חומרה-אמבדד, יותר דורש, אבל שולחים לראיונות כפי העדפת בלבד, הם מאוד מאוד קשובים לרצון הבת.
זו ההתנהלות שלהם.
את נמצאת בקהילות שונות של חרדיות בהייטק? כי יש שם בדיוק מידע כזה ומשם עיקר הידע שלימתנצלת שיצא מידי בוטה, רואים את המקצועיות הרבה שלך, ומעריכה שאת מתעכבת לענות כדי לעזור לצעירות המתלבטות...
רק צינתי שכמו שאני מכירה מהכירות אישית את המרכז אז חבל שאנסה לייעץ על ירושלים (למרות שיש לי מידע ממה ששמעתי מחברות ומשמועות) אז אולי באמת כל אחת תגיב פה את המעלות והחסרונות בתחום שלה, במקום שלה, מכלי ראשון, וככה נוכל להגיע לשקיפות ולמידע אמין מאוד.
כמה ניסיון יש לך?היי
מחפשת עבודה של אמבדד במרכז
ג'וניורית
די עונה על הדרישות שלך)
איפה בדיוק מחפשים אותי??
כי אני מחפשת הרבה כבר!!!
יש לי חברות וקרובות משפחה רבות שהיו בבוטקמפים והתקבלו דרכם ויודעת שהיו מאוד מרוצות מהיחס וענו להם לכול טלפון שלהם ושל ההורים שלהם, (רמז- אין סוף...)את מקמא טק?
כי יש בנות שהיו בבוטקמפים ואפילו לשיחות טלפונים לא ענו להן..
קמא טק זה ארגון כלכלי, וכל ההתנהלות שלהם בהתאם.
אז גם אני מכירה הרבה מאוד כאלו, במיוחד משנים קודמות.יש לי חברות וקרובות משפחה רבות שהיו בבוטקמפים והתקבלו דרכם ויודעת שהיו מאוד מרוצות מהיחס וענו להם לכול טלפון שלהם ושל ההורים שלהם, (רמז- אין סוף...)
נכון, אבל תחשבי על הבנות שהקדישו והשקיעו מזמנן לבוטקמפ ואפילו לשיחות טלפון לא ענו להן, (מכירה אישית)יצא לי בעצמי לתקשר מול קמא טק ותמיד נעניתי בהמון רצון טוב.
השנה האחרונה היתה קצת שונה בהצלחה האדירה שלהם, אבל זה בגלל משבר ההיטק.
אז אפשר בהחלט להעריך את העשיה שלהם,לא באה להיות הסנגור שלהם, אבל כשאני רואה כל כך הרבה מסביבי שנכנסת אליהם משכורת רצינית כל חודש בזכות קמאטק והם נהנות ומסודרות. חבל לי שבנות שיכולות לקבל כל כך הרבה מן המוכן בלי לשם שקל, ידע מקצועי, ראיונות במקומות הכי נחשבים, והכול עם המון עבודה מצד קמא טק, ממש לבוא אל המוכן, חבל לי שתפסדנה.
השאלה היא לא אם ללכת ללמוד אמבדד או פולסטאק,
השאלה היא כאשר בת למדה תכנות, וכבר יש לה ידע בפולסטאק, והבוטקאמפ שמוצע לה הוא באמבדד (ואין לה אופציה להחליף...) אם ללכת או לא,
ולכן לדעתי בתקופה כזו-קחו כל הזדמנות בשתי ידיים!
וגם מי שהולכת לבוטקאמפ, יכולה להמשיך לחפש תוך כדי.
נכון, וזה בדיוק העינין... שלפי המצב הנראה לעין רוב הבנות בחומרה לא ישלחו בקושי לראיונות.נכון שקמאטק לא דואגים לכולן, (וד"א-הם לא חייבים כלום לאף אחד)
במצב הנוכחי פחות ריאלי...אבל זה עוד סיכוי להיכנס לעבודה טובה.
השאלה מה ייתן ידע מקורס בוריפיקציה??? או באמבדד???לחפש לבד לא יקח פחות זמן, וכיום בנות שמוצאות לבד-רבות מהן נכנסות ל BI/בדיקות/רשתות וכו', פחות לפיתוח
בתקופה כזו לא חכם לפסול דברים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: