צניחה חופשית
משתמש רשום
יש אפשרות לדעת לאיזה חברה שובצו?
אנחנו שאלנו ולא הסכימו להגיד לנו..
אנחנו שאלנו ולא הסכימו להגיד לנו..
זה לא ממש נכוןלא קשור בכלל לממוצע..
אני גם לא ממש הבנתי איך זה הולך, אבל זה חברות השמה חיצוניות, שעובדות בשיתוף עם הסמינרים ומכון לב, משו כזה...
והם עשו מבחנים, שלפיהם הם סיננו... לא עניין אותם בכלל ציונים...
לתכנית הספיציפית הזאת שדיברתי עליה זה נכון מאוד.זה לא ממש נכון
גם אם את החברות השמה לא מענין הממוצע
יש הרבה חברות (בעיקר גדולות) שקורות חיים עם ממוצע נמוך ממספר מסוים לא נקראים בכלל
לא אמרתי להשתגע כן להשקיע
וזה מידיעה ולא משמועה
חברה שלי הייתה שנה שעברה בבוטקמפ של Western Digital, ועכשיו עובדת שם.מידע אודות בוטקמפ של וסטרן דיגטאל?
הם פיטרו 20 אחוז מהעובדים והלכים לפטר בקרוב עוד 50 אחוז מהסניף בארץ...חברה שלי הייתה שנה שעברה בבוטקמפ של Western Digital, ועכשיו עובדת שם.
ממש מוזר אם כן שהם בכלל עושים בוטקאמפהם פיטרו 20 אחוז מהעובדים והלכים לפטר בקרוב עוד 50 אחוז מהסניף בארץ...
אני יודעת על עוד כמה חברות שהיה להן גל פיטורים השנה,ממש מוזר אם כן שהם בכלל עושים בוטקאמפ
מוזר, כאילו מתכננים לגייס בזמן פיטורים??אני יודעת על עוד כמה חברות שהיה להן גל פיטורים השנה,
ובכל אופן הם עושים בוטקאמפ,
כנראה שהמצב הוא כללי להרבה חברות....
נכון, באמת מוזר.מוזר, כאילו מתכננים לגייס בזמן פיטורים??
אצלינו בכל אופן היה עכשיו גל פיטורים ולא עושים בוטקאמפ
זה מרגיש בכל מהלך הדיון כאן שיש לך משהוא נגד קמאטק.הם פיטרו 20 אחוז מהעובדים והלכים לפטר בקרוב עוד 50 אחוז מהסניף בארץ...
הם אכן פיטרו בשנה האחרונה הרבה עובדים,הם פיטרו 20 אחוז מהעובדים והלכים לפטר בקרוב עוד 50 אחוז מהסניף בארץ..
לא מתכננים לגייס,מוזר, כאילו מתכננים לגייס בזמן פיטורים??
אצלינו בכל אופן היה עכשיו גל פיטורים ולא עושים בוטקאמפ
מוזר אז שקמאטק מסכימים, כי שנה שעברה הם ביטלו עם כמה חברות שהודיעו שלא יגייסו,לא מתכננים לגייס,
מוכנים לעשות לבנות בוטקמפ,
אבל מראש אומרים שלא בטוח שיקבלו בנות - ככה אני בכל אופן הבנתי.
אין לי מושג מה קמא טק חושבים,מוזר אז שקמאטק מסכימים, כי שנה שעברה הם ביטלו עם כמה חברות שהודיעו שלא יגייסו,
אבל אולי זה קשור למצב בשוק
אין לי כלום נגדם,זה מרגיש בכל מהלך הדיון כאן שיש לך משהוא נגד קמאטק.
כנראה אני טועה.
לא מתכננים לגייס,
מוכנים לעשות לבנות בוטקמפ,
אבל מראש אומרים שלא בטוח שיקבלו בנות - ככה אני בכל אופן הבנתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: