קליפ מיוחד!!! איך עושים את זה????

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
א. לקח לי קצת זמן לזהות אותו, אם איני טועה הוא שיחק באחד מהסרטים החרדיים לפני כ-10 שנים בערך...
ב. הקליפ כולו משולב אפקטים מאפטר. הרבה עבודה מושקעת.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אפטר, על אותו רעיון לאורך הסרט...

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
משהו יכול להוריד לנתיבים?
תזכו למצוות

רוצה לעזור

משתמש חדש
אמרתם נכון. זלזול באפטריסטים. אפטר אחד בוריאציות שונות. מהטיפ השלישי של ערן שטרן- אינשטיין והמספרים...

maor700

משתמש רשום
אכן הקליפ צולם בכרומה קי ונערך באפטר.
האפקטים:
האותיות שכביכול מרכיבות את גילי- נעשה בparticular -custom shape- randomiz time ,בקישור של מיקום החלקיקים לaoudio keyframes כנ"ל לגבי שקיפות השכבה של גילי. (מדריך לאפקט דומה http://www.sternfx.com/tutorials-he/40 )
הטקסט שמסתובב סביבו- שכבת טקסט עם אנימציה לטקסט בשילוב עם mask path וRmapUP ( נלקח בודאות מהדיסקים של ערן שטרן http://www.sternfx.com/products-he/27)
האותיות שיוצאות לו מהידים- particular כמו בהתחלה רק כאן שימוש motion tracker
האותיות שמסתובבות כמו גליל כשפניו במרכז- שכבה מפוטושופ ושימוש ב cc cylander עם אנימציה בRotion &postion.
הקוים מאחורי האותיות באפקט הקודם (נראה כמו שמש)- שכבה של קוים שהוחל עליה Displacement Map עם נוייז מונפש.
הקרניים שיוצאות ממנו- trapcode Shain
הכדורים שהוא נמצא בתוכם- שכבת אותיות מונפשות מוחלות על CC Sphere כאשר גילי נמצא מאחורי הכדור. כל זה מובא לקומפוזיציה נפרדת שם מתבצעת אנימציית מצלמה ומערכת חלקיקים.
הטשטוש של גילי- fast blur -horizontal
זהו פחות או יותר.
ד"א לא התלהבתי לא מהשיר ולא מהקליפ ואני לא אוהב שמדקלמים דברים עמוקים בלי להבין אותם באמת.
נ.ב נראה לי שהעניין עם האותיות לאורך כל הקליפ הוא שע"פ החסידות והקבלה העולם מורכב מאותיות שהיא כנראה יחידה יותר קטנה מאלקטרון שעדיין לא גילו.

דובי

משתמש רשום
הפקות ואירועים
אהבתי את הפרוט...

וגם אני לא התלהבתי מהשיר
אבל עד כדי לכתוב: מדקלמים דברים עמוקים בלי להבין אותם באמת........
לא הייתי כותב.

maor700

משתמש רשום
טוב אולי אתה צודק לא הייתי צריך לכתוב את זה. אבל עדיין זה מה שאני חושב
לגבי המשפט "קיים ולא קיים בו זמנית" ניתן להבין אותו גם במושגים מטריאליסטיים מדעיים
לאור הגילויים האחרונים במכניקת הקוונטים שבה גילו שחלקיק יכול לתפקד כגל אור ובו זמנית כחלקיק בעל מסה. או לדוג' חלקיק יכל להיות בשתי מקומות בו זמנית, או שתהיה לו מסה שלילית או הוא יכל להיות קיים ולא קיים בו זמנית (פרדוקס החתול במושגים אקדמיים). אך תגליות אלו זעזעו אף את עולם המדע וניפצו את כל בטחונו ההשגי. כעת אין ספק בקרב הרבה מדענים שעולמנו הוא רק קליפה של עולם שלם יותר. העולם המודרני מכין עצמו לקראת היום הגדול...

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י maor700;330245:
טוב אולי אתה צודק לא הייתי צריך לכתוב את זה. אבל עדיין זה מה שאני חושב
לגבי המשפט "קיים ולא קיים בו זמנית" ניתן להבין אותו גם במושגים מטריאליסטיים מדעיים
לאור הגילויים האחרונים במכניקת הקוונטים שבה גילו שחלקיק יכול לתפקד כגל אור ובו זמנית כחלקיק בעל מסה. או לדוג' חלקיק יכל להיות בשתי מקומות בו זמנית, או שתהיה לו מסה שלילית או הוא יכל להיות קיים ולא קיים בו זמנית (פרדוקס החתול במושגים אקדמיים). אך תגליות אלו זעזעו אף את עולם המדע וניפצו את כל בטחונו ההשגי. כעת אין ספק בקרב הרבה מדענים שעולמנו הוא רק קליפה של עולם שלם יותר. העולם המודרני מכין עצמו לקראת היום הגדול...

מה שהמדע גילה בעשרות השנים האחרונות ידוע לחכמי ישראל כבר אלפי שנים.

ולגבי דיקלומים וכו' - מי שלומד חסידות, ובפרט ספר התניא - הדברים הללו מוסברים בצורה מדוייקת ביותר, והיום אפשר גם ללמוד עם ספרי ביאורים קלים להבנה, ובנוסף ב"ה יש לא מעט רבנים שמלמדים תניא בצורה בהירה ומובנת.

אני מצדיעה לגילי שושן, שבעברו היה שחקן תל-אביבי מצליח ועכשיו מנצל את תהילת העבר שלו כדי להכניס לגל"צ ולמצעדי הפזמונים שירים בקדושה.

נכון שהכלי הוא מוזיקה מאוד לא בסגנון שלנו, אבל די לנו אם יהודי אחד שישמע את השיר הזה יתעורר לנסות להבין את עצמו ואת העולם, ולהתחבר לקב"ה - וכבר זה היה שווה.
וכן, כדי ללקט ניצוצות צריך לפעול במקום שבו הקליפות מתגברות.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
וואי, סליחה על ההקפצה...... לא שמתי לב לתאריך...

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
המסר מאוד יפה אולם הוא לא מועבר בצורה טובה
הפקה מאוד זולה.. אפטר לאורך כל הדרך עם אותו רעיון
אלה שטויות שהיו עושים בהוליווד לפני 5-10 שנים

raz391

משתמש חדש
חלק מהאפקטים (אותיות וכדו') ניתן לבצע בקלות גם ב Particle Illusion.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה