קלינאית תקשורת - עזרה בקריאה

צחצח

משתמש רשום
שלום אני מעוניין/ת לברר לגבי עזרה בקריאה לילד/ה בגיל 6/7. רוב אנשי הקלינאיות תקשורת לוקחים יקר לזמן קצר ביותר שלא תמיד מספק את הסחורה, מישהו מכיר/ה מישהו חזק בתחום בכל מחיר אבל עושה את העבודה עד הסוף? ולא ביקור של רבע שעה ב 150 ש"ח וכדו'. תודה.

bekki

משתמש מקצוען
לא להוראה מתקנת?
בדקת איפה הקושי מונח ?

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
קלינאית תקשורת עוסקת בעיקר בבעיות דיבור .
לבעיות קריאה יש כמה מישורים - עיניים , בעיות מיקוד , או הוראה מתקנת .
יש עוד דברים שבגללם ילדים מתקשים לקרוא.
השאלה אם יש איבחון לילד/ה ואת מחפשת מטפלת או שעדיין לא יודעת ממה נובע הבעיה.

צחצח

משתמש רשום
לא מדובר בבעיה קשה ומורכבת, סתם בקושי מסוים ורצון להגיע למצב חלק.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אתם צריכים מורה להוראה מתקנת.

יש בבני ברק את מרכז הלמידה של אחיה - מומחים מס' 1.
לבנים בלבד.

3632

משתמש צעיר
יש מלאאא מורות מתקנות בשוק, המחיר נא בין 40-70 לשיעור תבררי על משהי טובה ולכאורה זה מה שיעזור לבעית קריאה.
בהצלחה!

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קלינאית תקשורת - מאוד קשור לקריאה! (כמובן צריך לראות אם זו הבעיה)
אבל אפשר דרך הקופת חולים.
עלויות אני לא יודעת, אבל ודאי יותר זול או בחינם.

3632

משתמש צעיר
מברור שערכתי מול קלינאית מסתבר שאכן קלינאית תוכל לעזור, תפני לקופה - אבחון זה בחינם, ועלות טיפול (בסבסוד הקופה עד גיל 9 ) הינו 30 ש"ח

:) :) [שלום רב. זה לא שאלה של מחיר. אלא שאלה של תוצאות!!! מקרובי משפחה אני מכיר את מכון "דרכי הקריאה" של הרב ליברמן. יש שם טוב ותוצאות. המספר שלהם: 1599-544-544 בהצלחה ורוב נחת! ;)]

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה