אחרי פסח, ואחרי שאכלנו ובישלנו אוכל חגיגי וכבד בכמויות
רציתי להכין לנו ולילדים אוכל קצת יותר קליל מאוזן וגם בריא.
אז כמה רעיונות....
לביבות קוטג וקישואים - נחטף
מרק כתום
אחלה נשנוש - סלק - עוטפים אותו בניר כסף כמו תפו"א במדורה וזורקים לתנור לשעה אפשר תוך כדי שמשהו אחר נאפה שם. גם התינוק מנשנש חופשי.
(איזה באסה צילמתי תמונה טובה והיא נמחקה, אשתדל להשלים.
תדמינו חתיכות סלק סגול עמוק באופן שמגרה לאכול. אבל גם בלי תמונה ההמלצה בתוקף..)
מאפינס חביתה- מניחים למטה את התוספות - בצל סגול, עגבניות וכו', מעל זה ביצה שמקשקשים עם מלח ופתיתי גבינה צהובה.
ילדים זוללים.
מאפינס שיבולת שועל לבוקר
גראטן קולרבי (הילדים יותר אהבו אותו חי, וגם אני לא התעלפתי)
סלט חזה עוף
ושותים מים או מיץ תפוזים שסוחטים לבד.
שתפו עוד מנסיונכם..
רציתי להכין לנו ולילדים אוכל קצת יותר קליל מאוזן וגם בריא.
אז כמה רעיונות....
לביבות קוטג וקישואים - נחטף
מרק כתום
אחלה נשנוש - סלק - עוטפים אותו בניר כסף כמו תפו"א במדורה וזורקים לתנור לשעה אפשר תוך כדי שמשהו אחר נאפה שם. גם התינוק מנשנש חופשי.
(איזה באסה צילמתי תמונה טובה והיא נמחקה, אשתדל להשלים.
תדמינו חתיכות סלק סגול עמוק באופן שמגרה לאכול. אבל גם בלי תמונה ההמלצה בתוקף..)
מאפינס חביתה- מניחים למטה את התוספות - בצל סגול, עגבניות וכו', מעל זה ביצה שמקשקשים עם מלח ופתיתי גבינה צהובה.
ילדים זוללים.
מאפינס שיבולת שועל לבוקר
גראטן קולרבי (הילדים יותר אהבו אותו חי, וגם אני לא התעלפתי)
סלט חזה עוף
ושותים מים או מיץ תפוזים שסוחטים לבד.
שתפו עוד מנסיונכם..
נערך לאחרונה ב: