אפשר תמונה של התיקלפי מה שאני רואה, התיק הגדול זמין והקטן נגמר.
אפשר תמונה של התיקלפי מה שאני רואה, התיק הגדול זמין והקטן נגמר.
אפשר תמונה של התיק
סביבות 350, יכולה לבדוק מדויק.כמה עולה התיק טומי?
תודה רבה לך על כל הנכונות לעזור וסליחה על הנדנודים אבל תשימי לב זה כאילו זמין אבל אין אפשרות קניה ובצד שמאל למעלה רשום מצטערים המוצר אינו זמין יותר ...לפי מה שאני רואה, התיק הגדול זמין והקטן נגמר.
תשאלי את @(: אני :) היא העלתה את הקישור.את יודעת איך ניתן להגיע לזה בדרך אחרת או לרשום לי למי לפנות (מי המקור ?!) כדי לרענן את הקישור לפעמים אחרי זמן הוא כבר לא בתוקף ...
זה כאילו זמין אבל אין אפשרות קניה ובצד שמאל למעלה רשום מצטערים המוצר אינו זמין יותר ...תיק טומי מושלם מושלם שקניתי, נראה בול המקורי,
איכותי בטירוף!!! בשימוש למעלה משנה, נראה חדש!!! מכיל המון.
כרגע קיים במלאי רק הגודל הגדול- בכל מקרה הגדול מוצלח לסמינר/ עבודה,
הקטן הוא יותר תיק צד ליציאות...
צפה בקובץ המצורף 1415126
זה הקישור- https://s.click.aliexpress.com/e/_DF8zYl3
בקישור יופיע מנורה, לא להיבהל, זה מותג מוסתר.
הוראות הזמנה-
* בחרו את הדגם המופיע בתמונה שצרפתי ולחצו על קניה
*אין צורך לכתוב למוכר כלום.
תהנו!
תשאלי את @(: אני :) היא העלתה את הקישור.
מה שכן הקישור הוא מלפני יותר מחודש, כך שהגיוני מאד שזה נגמר...
זה כאילו זמין אבל אין אפשרות קניה ובצד שמאל למעלה רשום מצטערים המוצר אינו זמין יותר ...
את יודעת איך ניתן להגיע לזה בדרך אחרת או לרשום לי למי לפנות (מי המקור ?!) כדי לרענן את הקישור לפעמים אחרי זמן הוא כבר לא בתוקף ...
תודה ענקיתתת
תבורכי בזכות החסד והעזרה שלך... טוב עין הוא יבורך
אני הזמנתי ופחות מתאים לי מוכרת אותו ב150 שח בירשלים זמינה במייל shira80585 וכוצר לי לאכזב,
אכן המלאי חוסל,
אעדכן כשיתחדש בעז"ה.
מה המידות של התיק?אני הזמנתי ופחות מתאים לי מוכרת אותו ב150 שח בירשלים זמינה במייל shira80585 וכו
איזה תיק?אני הזמנתי ופחות מתאים לי מוכרת אותו ב150 שח בירשלים זמינה במייל shira80585 וכו
הנה קישוריםקופצת
יש למישהי אולי תיק צד קטן אדידס/ נייק?
תודה!!
זה עדיין רלוונטי????אני הזמנתי ופחות מתאים לי מוכרת אותו ב150 שח בירשלים זמינה במייל shira80585 וכו
איפה אני יכולה להשיג תיק כזה???@בתודה מראש וכל מי שביקשה-
שמחה לעדכן שהתיק טומי המבוקש חזר למלאי! (רק הגדול בינתיים)
ממליצה על התיק הזה מאד! מניסיון אישי, הוא מאלף, מכיל הרבה ואיכותי ברמות.
הקישור- https://s.click.aliexpress.com/e/_DciSDaX -קישור מוסתר.
צפה בקובץ המצורף 1456385צפה בקובץ המצורף 1456386
אין צורך לרשום כלום למוכר.
דגם להזמנה- Y490.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: