וואו אמיצה!!מצרפת קצת מההזמנות שלי
83.45₪ 60% OFF|NEO זוהר LED אמבטיה Mirrior אור מודרני מנורת קיר 19W 27W L70 90 110cm AC85V 265V קיר רכוב יהירות אור| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
7.72₪ 76% OFF|6W למעלה ולמטה קיר מנורות זהב כסף LED אלומיניום קיר אור LED מנורת קיר לחדר שינה סלון מסדרון בצד תאורה|מנורות קיר| - AliExpress
138.91₪ 40% OFF|Shinesia שחור מטבח ברז לשלוף ברז מטבח כיור סיפון רכוב 360 תואר סיבוב חם וקר מים מיקסר ברז|ברזים למטבח| - AliExpress
73.57₪ 40% OFF|מודרני קיר אור Led מקורה זהב טבעת סלון קישוט יוקרה נורדי פמוט תאורה יהירות חדר שינה מדרגות מרפסת מנורה|מנורת קיר פנימית LED| - AliExpress
22.24₪ 71% OFF|עגול Led תקרת מנורת כסף מסגרת טבעי לבן זוהר תאורת 48W 36W 24W תקרת אורות לחדר שינה סלון קישוט| | - AliExpress
47.52₪ 20% OFF|Led תקרת נברשת מודרני עגול תקרת אור תליית מנורות עבור אוכל סלון מטבח 72/36/24W 2023 מקורה חדר אורות| | - AliExpress
63.15₪ 15% OFF|Dimmable COB קונוס LED מודרני תליון אור אלומיניום & מתכת בית 7W 9W 12W 15W לתלות מנורת סלון בר קפה מתקן droplight|אורות תלויים| - AliExpress
אשמח לראות עוד קישורים.זה רק חלק...
יש לי עוד דברים שהזמנתי....
היה לי שווה ההימור,
כי החיסכון הכספי היה אדיר!!
הסתובבתי פה בארץ בחנויות
ראיתי מה הולך- והזמנתי
ממש אותם דגמים כמו פה בארץ.......
זה רק חלק...
יש לי עוד דברים שהזמנתי....
היה לי שווה ההימור,
כי החיסכון הכספי היה אדיר!!
הסתובבתי פה בארץ בחנויות
ראיתי מה הולך- והזמנתי
ממש אותם דגמים כמו פה בארץ.......
גם אניאשמח לראות עוד קישורים.
תודה!
שימי לב שיש שם קישורים עם 9 הזמנות.גם אני
איך הגעת לקישורים האלו?
הייתי רוצה להמליץ עליהם
שיגעון של לקוחות. רוצים המלצות מניסיון גם אם יש דירוג של כוכב וחצי...שימי לב שיש שם קישורים עם 9 הזמנות.
מצטרפת לאכזבה.בת דודתי קנתה בארץ ברז מחברה ידועה ויקרה.
נשבר לה די מיד והבלאגן עם כל התיקונים במסגרת האחריות, שיגעו אותה עד שהחליפו...
הגיעו? ההודעה באשכול ההמלצות הזכירה לי...@פנינה ריימונד תודה על הקישורים. הזמנתי כמה דברים כעת שמצאתי בפורום בהמלצתך. ברזים, תאורה, ופריטים לחצר. כשיגיע אתן משוב עליהם.
כן הגיעו.הגיעו? ההודעה באשכול ההמלצות הזכירה לי...
אולי יש לך שם מה להמליץ לי?ההודעה באשכול ההמלצות הזכירה לי...
ב"ה. תודה, אם יש תמונות זה יהיה מושלם.כן הגיעו.
בינתיים התקנתי רק את התאורה. מ-ט-ו-ר-ף!
אחפש בע"האולי יש לך שם מה להמליץ לי?
לא נראה לי שיש מישו שקנה כזה ברז ועוד שיענה לך כאן...אני מחפשת בדחיפות ברזים ניקל למטבח, אבל בכל מקום יש רק ברזים גבוהים.
אני צריכה לא יותר מ 25-27 ס"מ, למטבח ישן.
אשמח לקישורים לברז נמוך יותר, עם נסיון.
אני קניתי כזהאני מחפשת בדחיפות ברזים ניקל למטבח, אבל בכל מקום יש רק ברזים גבוהים.
אני צריכה לא יותר מ 25-27 ס"מ, למטבח ישן.
אשמח לקישורים לברז נמוך יותר, עם נסיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: