קינוחים קישוטי עוגות משוקולד שלא ימסו?

מומחית

משתמש מקצוען
אשמח לעזרתכם.
המסתי שוקולד בבאן מארי
העברתי לשקית זילוף
ציירתי את הקישוט שרציתי
הקפאתי---
וכשהוצאתי עמנ להניח על העוגה..נמס לי בידיים...
מה עושים?
 

אחת שתמיד שמחה:)

חה חה חה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
יכול להיות שזה הסוג שוקולד
שימי לב
יש שוקולדים שבקלות מפשירים (בדר"כ הפחות טובים)
לדברים כאלה הכי כדאי להשתמש בשוקולד צימקאו
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צריך לטמפרר
או להשתמש בצמקאו 🤐
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
להתעסק עם השוקולד עם כפפות על הידיים
כדי להפחית את המגע של חום הגוף עם השוקולד
 

דבר בעיתו

משתמש רשום
בדיוק לזה נועד הטמפרור...
התהליך הכימי שעובר השוקולד בחימום רגיל גורם לו לימס מיד במגע עם חום .
 

יהודית פטל

משתמש רשום
צימקאו הוא פשוט פחות שומני, יותר מתאים לדברים האלה מניסיון
גם מתאים לציפוי מרשמלו בלי שידבק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה