קישוטי עוגה

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים

טיפ טיפה

משתמש פעיל
יש למישהי סרטון או אפילו תמונה של עוגת ספר תורה,
יש לבן שלי מסיבת חומש ואני מאוד רוצה להכין לו עוגה יפה.
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהי סרטון או אפילו תמונה של עוגת ספר תורה,
יש לבן שלי מסיבת חומש ואני מאוד רוצה להכין לו עוגה יפה.
תעשי חיפוש פה בפורום. מישהי שאלה פעם, כמה העלו לה תמונות (גם אני)
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עוד קישוטי פרחים
 

קבצים מצורפים

  • HOT CAKE TRENDS Buttercream peony and poppy flower wreath cake פרחי זרעי פרג.mp4
    39.1 MB · צפיות: 744
  • פרחי זרעי פרג.PNG
    פרחי זרעי פרג.PNG
    KB 64.4 · צפיות: 424

טליהבא

משתמש מקצוען
שחר עולה ישר כוח!!
תמיד את זוכרת ומעלה לי בכל אופן זה מאוד מועיל כי אני חסומה ליוטיוב
יש לרבקה טוטיאשווילי גם סרטונים של אפיה ביוטיוב דווקא דברים מאוד פרקטיים ומועילים
אם תצליחי להוריד אשמח!
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש אתר עם הרבה סירטוני קישוט לעוגה
גלובל סוכר ארט www.globalsugarart.com

זה הדף של ההדרכות : https://www.globalsugarart.com/inspirations.html

מי שיש לו נטפרי מוזמן לפתוח עם הנקודות הנותרות לו
נראה שהסרטונים שם בסדר (כי מרצה שם השף אלן - גבר)
חלק פתוחים
והרשימה כאן - זה הסרטונים שלא פתוחים
הערה: לא עברתי על הכל רק על 3 נושאים: בחזרה לבסיס, ממתקים&ביצוע שוקולד ופרח ביצוע
יש עוד דברים - אח''כ בהמשך אפשר לרשום את הסרטונים שעדיין חסומים ולפתוח גם אותם בעבודה משותפת.

אם יהיה אפשרות וזמן - נעלה גם לכאן לטובת החסומים.

1. https://www.globalsugarart.com/butt...iered-buttercream-cake-video-inspiration.html הרכבה יסודות עוגה שכבתית

2. https://www.globalsugarart.com/buttercream-basics-making-icing-video-inspiration.html ביצוע אייס יסודות

3. https://www.globalsugarart.com/buttercream-basics-slicing-filling-a-cake-video-inspiration.html חיתוך ומילוי עוגה יסודות

4. https://www.globalsugarart.com/buttercream-recipe-for-flower-making.html ליצור פרחים מתכון

5. https://www.globalsugarart.com/buttercream-recipe-for-flower-making.html מתכון ליצור פרחים

6. https://www.globalsugarart.com/crystal-alstromeria-video-inspiration.html קריסטל אלסטרומרייה

7. https://www.globalsugarart.com/crystal-clematis-video-inspiration.html קריסטל CRYSTAL

8. https://www.globalsugarart.com/crystal-gardenia-video-inspiration.html קריסטל גרדניה

9. https://www.globalsugarart.com/crystal-poinsettias-video-inspiration.html קריסטל פוינסטיאס

10. https://www.globalsugarart.com/easter-cake-cupcakes-video-inspiration.html עוגות חג קאפקייס

11. https://www.globalsugarart.com/embossing-cakes-for-a-dramatic-effect-video-inspiration.html הבלטות עוגה עבור אפקט דרמטי

12. https://www.globalsugarart.com/fmm-easiest-peony-ever-cutter.html הקלה ביותר אי פעם FMM

13. https://www.globalsugarart.com/halloween-cupcakes-video-inspiration.html

14. https://www.globalsugarart.com/how-to-cover-a-cake-dummy-video-inspiration.html כיצד לכסות דמה עוגה

15. https://www.globalsugarart.com/how-to-cover-a-cake-with-fondant-video-inspiration.html כיצד לכסות עוגה עם פונדנט

16. https://www.globalsugarart.com/how-to-cover-finish-a-cake-drum-video-inspiration.html כיצד לכסות סיום תוף עוגה

17. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-a-gumpaste-rose-on-a-wire-video-inspiration.html איך לעשות גומפסטה רוז על חוט

18. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-a-rainbow-rose.html איך לעשות קשת

19. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-a-wireless-gumpaste-rose-video-inspiration.html איך לעשות

20. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-buttercream-ranunculus-fast-easy-decorating.html איך לעשות גלובל סוכר אמנות

21. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-buttercream-ranunculus.html כיצד להפוך את Buttercream

22. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-buttercream-ranunculus-fast-easy-decorating.html איך לעשות גלובל סוכר אמנות

23. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-buttercream-ranunculus.html כיצד להפוך את BUTTERCREAM

24. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-gelatin-petals-for-crystal-flowers-video-inspiration.html איך לעשות עלי כותרת של ג'לטין

25. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-gumpaste-poinsettia-s-video-inspiration.html כיצד להפוך את גומפאסטה פוינסטיה

26. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-lace-flowers.html איך לעשות פרחים תחרה

27. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-mexican-paste-video-inspiration.html איך לעשות מקסיקני הדבק

28. https://www.globalsugarart.com/how-to-make-mini-floral-cupcakes-sneak-peak.html איך לעשות מיני עוגות פרחוני

29. https://www.globalsugarart.com/how-to-stencil-a-cake-video-inspiration.html איך עוגת סטנסיל

30. https://www.globalsugarart.com/make-your-own-wedding-cake-part-1-of-2-video-inspiration.html לעשות עוגת חתונה שלך חלק 1 מתוך 2

31. https://www.globalsugarart.com/make-your-own-wedding-cake-part-2-of-2-video-inspiration.html הפוך את עוגת החתונה משלך חלק 2 מתוך 2

32. https://www.globalsugarart.com/making-a-gumpaste-peony-video-inspiration.html ביצוע פונדק גומפסטה

33. https://www.globalsugarart.com/making-gumpaste-daisies-video-inspiration.html מרגניות ביצוע

34. https://www.globalsugarart.com/making-gumpaste-hydrangeas-video-inspiration.html הידראנגאס ביצוע

35. https://www.globalsugarart.com/making-gumpaste-snowflakes-video-inspiration.html הפיכת שלג פתיתי שלג

36. https://www.globalsugarart.com/maki...tellato-plunger-cutter-video-inspiration.html ביצוע חבצלות עם חותך בוכנה

37. https://www.globalsugarart.com/making-poinsettias-with-martellato-plungers-video-inspiration.html ביצוע עם מרטלוטו

38. https://www.globalsugarart.com/painting-stencils-onto-cookies-video-inspiration.html צור סטנסילים על גבי עוגיות

39. https://www.globalsugarart.com/striped-hydrangea-cupcakes.html עוגות מפוספסות

40. https://www.globalsugarart.com/three-ways-to-use-tip-1m-to-decorate-cupcakes.html כדי לקשט שלוש דרכים להשתמש עצה 1 קאפקייס

41. https://www.globalsugarart.com/using-food-coloring-in-cake-decorating-video-inspiration.html שימוש בצביעת מזון עוגה לקישוט

42. https://www.globalsugarart.com/using-russian-tips-with-chef-alan-video-inspiration.html שימוש רוסית טיפים עם השף אלן

43. https://www.globalsugarart.com/how-to-use-chocolate-transfer-sheets-video-inspiration.html כיצד להשתמש גליונות העברת שוקולד





מוזמנים לפתוח ולעזור אחד לשני
בהצלחה!
 

קבצים מצורפים

  • רשימת לינקים לפתיחה אתר לקישוטי עוגה.docx
    KB 47.6 · צפיות: 192
נערך לאחרונה ב:

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שחר עולה ישר כוח!!
תמיד את זוכרת ומעלה לי בכל אופן זה מאוד מועיל כי אני חסומה ליוטיוב
יש לרבקה טוטיאשווילי גם סרטונים של אפיה ביוטיוב דווקא דברים מאוד פרקטיים ומועילים
אם תצליחי להוריד אשמח!


אני בנטפרי - ולא נראה לי שהם יפתחו סרטונים של רבקה טוטיאשווילי - אלא אם כן לא רואים אותה והכל נקי
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הכנתי לכם הפתעה.... (לקח די הרבה זמן לעלות!)
כאן יש 5 סרטוני קישוט עוגה - עשיית פרחים
סרטונים אלו לא עלו כאן מכיוון שהיו כבדים מדי לעלות לפרוג
כעת זה בג'מבו מייל - תזכורת לשבוע בלבד!

https://jumbomail.me/j/ERzjxtEkLUW8HTB

יש מצב שאת מעלה שוב הפעם לג'מבו?
או מישהי אחרת שהורידה ויכולה להעלות?
אשמח מאד!
תודה רבה!!!
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש מצב שאת מעלה שוב הפעם לג'מבו?
או מישהי אחרת שהורידה ויכולה להעלות?
אשמח מאד!
תודה רבה!!!

העלתי שוב את 5 הסרטונים שהיו אז בג'מבו מייל
הערה: נותרו עוד 6 ימים - כך שמי שרוצה שתזדרז...

קישור להורדה בג'מבו מייל: https://www.jumbomail.me/he//Downloads.aspx?sid=5575346A79687275657372464B3342347436653838673D3D

צילומי מסך של הסרטונים בג'מבו
 

קבצים מצורפים

  • Heart shaped Valentine's Day flower wreath cake.PNG
    Heart shaped Valentine's Day flower wreath cake.PNG
    KB 49.8 · צפיות: 340
  • HOT CAKE TRENDS 2016 Buttercream ombre roses and chrysanthemums cake.PNG
    HOT CAKE TRENDS 2016 Buttercream ombre roses and chrysanthemums cake.PNG
    KB 61.9 · צפיות: 265
  • HOT CAKE TRENDS 2016! Buttercream Aster Flower Wreath cake.PNG
    HOT CAKE TRENDS 2016! Buttercream Aster Flower Wreath cake.PNG
    KB 51.5 · צפיות: 261
  • HOT CAKE TRENDS Buttercream Water Lily cake.PNG
    HOT CAKE TRENDS Buttercream Water Lily cake.PNG
    KB 57.1 · צפיות: 268
  • Pink Roses Buttercream bouquet cake.PNG
    Pink Roses Buttercream bouquet cake.PNG
    KB 51.5 · צפיות: 257

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לכבוד ראש השנה - שושנים מתפוחים (מקור: בלוג האוכל של עוז תלם)

15 דקות עבודה, שעה עד שאפשר לאכול

ציוד: תבנית 6 שקעים למאפינס – עדיף מסיליקון

על פי מתכון מהבלוג Cooking with Manuela

מצרכים:

  • 1 חבילה של בצק עלים (משתמשים רק בחצי)
  • 2 תפוחי פינק ליידי
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 4 כפות ריבה שאוהבים (משמשים, תותים, פירות יער)
  • חופן קטן אגוזים טחונים (אני שמתי קשיו, אגוזי מלך ופקאנים עובדים פה גם מצוין)
  • אבקת סוכר, להגשה

אופן הכנה:

מכינים את בצק העלים:

§ לילה לפני שמכינים, מעבירים את בצק העלים מהמקפיא למקרר כדי שיפשיר באיטיות.

§ מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו).

§ פותחים את חבילת בצק העלים וחותכים אותה במרכזה. בחצי משתמשים למתכון זה ובחצי השני משמשים למתכון אחר.

§ מניחים את יריעת בצק העלים על נייר אפייה מקומח.

§ מרדדים אותה עד שהיא מגיעה לאורך של 30 ס"מ, ואז מרדדים את הרוחב בערך לחצי מהעובי הראשוני (ככל שהבצק יהיה דק יותר, ככה תוכלו לשים בפנים יותר תפוחים!).

§ מסמנים 5 סימונים על היריעה עם סכין קטן, כל 5 ס"מ בערך, ואז חותכים את הבצק לפי הסימונים כדי לקבל 6 רצועות שוות.

§ מעבירים את נייר האפייה עם הבצק למקפיא בזמן שמכינים את התפוחים.

מכינים את התפוחים:

§ חותכים את התפוחים לאורך ומסירים את הליבה והקצוות, ואז פורסים דק.

§ מעבירים לקערה, מכסים במים וסוחטים פנימה מיץ מחצי לימון. שולחים למיקרוגל ל-3-5 דקות, עד שפרוסות התפוחים רכות אבל לא מדי (תוכלו לכופף את הפרוסות בקלות).

§ נותנים לתפוחים להתקרר מעט ומסננים אותם מהנוזל.

§ אם הריבה קשה (נגיד כי הוצאתם אותה עכשיו מהמקרר), מערבבים אותה עם מעט מים ומחממים דקה במיקרוגל כדי שתהיה נוזלית ותימרח בקלות.

יוצרים את הפרחים:

§ מניחים רצועה אחת של בצק עלים על נייר האפייה המקומח.

§ מברישים את מרכז הרצועה בריבה.

§ מניחים על החצי העליון (לאורך הרצועה) שורה של פרוסות התפוחים המבושלים (כמה שיותר תפוחים יותר טוב), בצורה חופפת מעט.

§ מפזרים מעל התפוחים מעט קינמון ואגוזים טחונים.

§ מקפלים את החצי התחתון של הרצועה מעל לתפוחים, ואז מגלגלים את הרצועה סביב עצמה כדי לקבל צורת פרח. שימו לב לא להדק את הפרח, כדי שישאר אוורירי ויאפה היטב.

§ מעבירים את הפרח לתבנית שקעים (עדיף כזו מסיליקון) וחוזרים על הפעולות עם רצועות הבצק הנוספות.

§ אופים 40 דקות, עד שהבצק הזהיב והתפוחים רכים.

§ מוציאים מהתנור ונותנים לתבנית להתקרר מעט לפני שמשחררים את הפרחים מהתבנית ואוכלים.

§ אם רוצים, מפזרים מעל אבקת סוכר.


בתמונות:
 

קבצים מצורפים

  • שושנים מתפוחים.PNG
    שושנים מתפוחים.PNG
    KB 56.9 · צפיות: 221
  • שושנים מתפוחים.mp4
    4 MB · צפיות: 156
  • 1.jpg
    1.jpg
    KB 119.2 · צפיות: 203
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 127.7 · צפיות: 187
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 125.7 · צפיות: 184
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 110 · צפיות: 187
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 107.5 · צפיות: 183
  • 6.jpg
    6.jpg
    KB 99.6 · צפיות: 184
  • 7.jpg
    7.jpg
    KB 98.4 · צפיות: 177
  • 8.jpg
    8.jpg
    KB 117.2 · צפיות: 185

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשך תמונות - שושני תפוחים
 

קבצים מצורפים

  • 9.jpg
    9.jpg
    KB 122.4 · צפיות: 181
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 127.7 · צפיות: 178
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 130.8 · צפיות: 180
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 121.4 · צפיות: 174
  • 13.jpg
    13.jpg
    KB 118.1 · צפיות: 181
  • 14.jpg
    14.jpg
    KB 125.5 · צפיות: 179
  • 16.jpg
    16.jpg
    KB 61.5 · צפיות: 188
  • 15.jpg
    15.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 198

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עוגת תפוח דבש (מקור: שמרית)

עוגה מרהיבה לראש השנה, תסתכלו בתמונות נכון שזאת אחת העוגות היפות שראיתם? שכבות בצק פריך עם קינמון ודבש, קרם מפנק הכל ביחד ומתקבלת העוגה המושלמת לראש השנה.

רכיבים:
  • חומרים לבצק:
  • 1 קמח לבצק פריך מתוק של שמרית (500 גרם)
  • 2 כפיות קינמון
  • 2 כפות דבש (40 גרם)
  • 1/3 כוס פחות כף (70 מ"ל) שמנת מתוקה או מים
  • למלית תפוחים:
  • 2 תפוחי גרני סמית קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כפות סוכר חום בהיר (30 גרם)
  • 30 גרם חמאה או מרגרינה שמרית
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • לקרם וניל:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית 38% (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב רגיל או סויה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80גרם)
אופן ההכנה:
  • 1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הקמח, הקינמון והדבש מוסיפים בהדרגה את השמנת עד לקבלת בצק אחיד וחלק, אם הבצק לא מתאחד מוסיפים 1-2 כפות נוזלים בהדרגה.

  • 2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.

  • 3.מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים הבצק לשני חלקים, מרדדים כל חלק לעיגול בעובי חצי ס"מ. גוזרים שבלונה של תפוח מניחים ע"ג הבצק וחותכים בהתאם לשבלונה. מעבירים לקירור עד לחימום התנור.

  • 4.אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ10-12 דק עד להזהבה קלה של הבצק.

  • 5.הכנת התפוחים- מבשלים במחבת ע"ג להבה בינונית את קוביות התפוחים, סוכר, חמאה וקינמון. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ5 דק עד להתרככות התפוחים. מסירים ומצננים.

  • 6.הכנת הקרם- מקציפים בקערה את השמנת, החלב והפודינג וניל עד להיווצרות קרם יציב ומעבירים לשק זילוף.


    מניחים את אחד מבסיסי התפוח על צלחת הגשה, מזלפים "טיפות" של הקרם ע"ג הבסיס צפוף ככול שניתן. מפזרים מעל את קוביות התפוחים, סוגרים בשכבת התפוח שנותרה ומזלפים בשנית. מעטרים בדבורים מבצק סוכר או בכל עיטור אחר. שומרים בקירור 4-5 שעות לפני ההגשה.
 

קבצים מצורפים

  • עוגת תפוח בדבש חגיגית במיוחד.mp4
    1.7 MB · צפיות: 203
  • עוגת תפוח בדבש חגיגית.PNG
    עוגת תפוח בדבש חגיגית.PNG
    KB 89.3 · צפיות: 212

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
העלתי שוב את 5 הסרטונים שהיו אז בג'מבו מייל
הערה: נותרו עוד 6 ימים - כך שמי שרוצה שתזדרז...

קישור להורדה בג'מבו מייל: https://www.jumbomail.me/he//Downloads.aspx?sid=5575346A79687275657372464B3342347436653838673D3D

צילומי מסך של הסרטונים בג'מבו

להזכירכן - כמה ימים נשאר - מי שרוצה שתוריד עכשיו
כתיבה וחתימה טובה
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
צריכה עזרה ממי שמבינה ויכולה לעזור-
דבר ראשון מה זה הסוג קצפת הזה שאיתו הם מכינים את העוגות (בסרטונים) לא נראה קצפת רגילה...
image (4).png

ודבר שני משהי יודעת מה זזה ה"דפים" שעליהם מניחים את כל הפרחים? (לא הצלחתי להבין..)
image (3).png
image (4).png
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צריכה עזרה ממי שמבינה ויכולה לעזור-
דבר ראשון מה זה הסוג קצפת הזה שאיתו הם מכינים את העוגות (בסרטונים) לא נראה קצפת רגילה...
צפה בקובץ המצורף 388948
ודבר שני משהי יודעת מה זזה ה"דפים" שעליהם מניחים את כל הפרחים? (לא הצלחתי להבין..)
צפה בקובץ המצורף 388947 צפה בקובץ המצורף 388948


זה נראה כמו קרם חמאה,
והדפים זה סוג של נייר אפיה, לא נראה לי שיש הבדל גדןל, זה נטו כדי לשמור את הפרח לא יותר מזה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה