BUTTER CREAM זה הקצפה של חמאה/מרגרינה עם כמות שווה של א. סוכר.
טעים?! סוג של, כמו כל בצק סוכר.יש למשהו מתכון מדוייק של קרם כזה? אגב, הוא טעים?
???בסרטון של הקוויטי (ככה כותבים?) יש מתכון
ברוב המחשבים הניידים כתוב על הכפתור הזה רק בקיצור: PrtScrוואי, איזה כיף לראות את כל הסרטונים האלו, זה עושה חשק להמציא מסיבה כדי שתהיה סיב להשקיע בעוגה
ודרך אגב, יש אפשרות לצילום מסך הרבה יותר מהיר. במקלדת יש כפתור שקוראים לו print screen, לוחצים עליו כשהמסך שרוצים לצלם נמצא מקדימה, ואז פשוט מדביקים (קונטרול וי) במקום שרוצים, קרי התגובה באשכול הלזה...
ממש תודה לכל הטורחות להעלות!
ותעלו גם תוצאות שלכם, איך יצא בבית...
מצורף צילום המסך, את האמת שזה לא ממש עוזר, אבל תמיד נחמד להוכיח שאני לא משקרת
צפה בקובץ המצורף 322848
ודרך אגב, יש אפשרות לצילום מסך הרבה יותר מהיר. במקלדת יש כפתור שקוראים לו print screen,
באמת? זה בדיוק מה שהיה חסר לי בכפתור השימושי הזהבתוספת של ALT, יצולם רק המסך הספציפי, בלי כל שורת המשימות וכו'
יש מתכון כתוב ורשמי? או שזה עובד לפי הלב? (כאילו כמה שנראה לי חמאה+כמה שטעים לי אבקת סוכר?)קרם חמאה שאומר מלא חמאה מעורבבת עם מלא אבקת סוכר
ברוב המחשבים הניידים כתוב על הכפתור הזה רק בקיצור: PrtScr
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: