היום יש גופי תאורה שמהווים פתרון נחמד ויוצרים משחק עם החוטים במקום לחצוב וכו'אבל רק פתרונות חשמל ותאורה שאני יכולה לבצע לבד.
נ.ב. יש שקע בקיר. ואני ממש הייתי שמחה לתאורה יפה השאלה אם הפתרון היחיד הוא חציבה בקיר ואיש שמבין בחשמל?
היום יש גופי תאורה שמהווים פתרון נחמד ויוצרים משחק עם החוטים במקום לחצוב וכו'אבל רק פתרונות חשמל ותאורה שאני יכולה לבצע לבד.
נ.ב. יש שקע בקיר. ואני ממש הייתי שמחה לתאורה יפה השאלה אם הפתרון היחיד הוא חציבה בקיר ואיש שמבין בחשמל?
צבענו 3 שכבות ומנקים במטלית לחהאיך מנקים בשוטף את המסגרות האלו?
הייתי בכמה בתים שיש מסגרות כבר כמה שנים והמסגרות היו עם אבק/משהו שנראה כמו אבק שלא ירד.
לא יודעת ממה היה עשוי ואם היה עשוי בצורה מקצועית, ולכן חשוב לי לשמוע מבעלי נסיון איך התחזוקה.
ההוראה שאני קיבלתי בשירן פרופילים היא לצבוע אותם בצבע שמן כמו שצובעים את המשקופיםהייתי בכמה בתים שיש מסגרות כבר כמה שנים והמסגרות היו עם אבק/משהו שנראה כמו אבק שלא ירד.
תודהצבענו 3 שכבות ומנקים במטלית לחה
המסגרות די דקות כך שלא תופסות כמעט לכלוך
וזה משתלב עם הצבע של הקיר? יש לצבע שמן טקסטורה מאד שונה ונראות אחרת לגמרי מצבע משי של הקיר.ההוראה שאני קיבלתי בשירן פרופילים היא לצבוע אותם בצבע שמן כמו שצובעים את המשקופים
יש כאלה שבכוונה צובעים את הפרופילים בצבע שונה מהקיר כדי שיבלוטתודה
מאיזה חומר עשויות המסגרות?
וזה משתלב עם הצבע של הקיר? יש לצבע שמן טקסטורה מאד שונה ונראות אחרת לגמרי מצבע משי של הקיר.
מאיזה חומר עשויים הפרופילים של הקיר?יש כאלה שבכוונה צובעים את הפרופילים בצבע שונה מהקיר כדי שיבלוט
ויש כאלה שצובעים אותם באותו צבע של הקיר....
יש כל מיני סוגםמאיזה חומר עשויים הפרופילים של הקיר?
ומה מהם עמיד ולא נדפק ונשאר יפה לאורך שנים גם בבית שחיים בו אנשים?יש כל מיני סוגם
יש ממפוליאוריטן ויש מקלקר ויש מדרופולמיר
אפשר לשלב כמה סגנונות (לוחות פולימר, קרניזים)היי. אשמח להמלצה לגבי קיר ארוך בסלון, כרגע הוא ריקקק
מה עדיף טפט יפה או צביעה באפקט קטיפה- אשמח למי שיש דוגמא.
@פנינה ריימונד אשמח לקישור לטפט קטיפתי או משהו עדין לסלון - ראיתי בפוסט שפירסמת על סלון, מחפשת משו יותר עדין.. תודה ענקית!!!
איזה סגנון?היי. אשמח להמלצה לגבי קיר ארוך בסלון, כרגע הוא ריקקק
מה עדיף טפט יפה או צביעה באפקט קטיפה- אשמח למי שיש דוגמא.
@פנינה ריימונד אשמח לקישור לטפט קטיפתי או משהו עדין לסלון - ראיתי בפוסט שפירסמת על סלון, מחפשת משו יותר עדין.. תודה ענקית!!!
שלום לךיש לי מתקין קרניזים מקצועי בטרוף עושה עבודות מעולות .!ממליצה 0527608781
מצרפת תמונות ...צפה בקובץ המצורף 1402639צפה בקובץ המצורף 1402642
שלום לך
יש לי גם פרוזדור בדירה
וממש אהבתי מה שעשית אצלך
רציתי להתיעץ איתך לגבי הקרניזים שבחרת
וכן בתיקרה לא הבנתי מה זה הפסי זהב לאורך
אשמח לתגובתך אם תוכלי במייל שלי
זה המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי
זה חיפיי קיר הוא עושה גם קרניזים דקורטיבים?צירפתי תמונות של העבודות של המתקין זה לא דירה שלי ....
0527608781
אני משתמש הרבה מחיפויי קלקיר יוצא מדהיםשלום,
יש לנו קיר אחד ריק ומשעמם בסלון (מעל הספה)
ויש לי חשק לשדרג אותו עם קרנזים\טפטים\פולימרי\תאורה וכו' (אבל שישאר בקו נקי)
אשמח לקבל רעיונות איך ניתן לבצע זאת
או להעלות תמונות להשראה
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: