אני מכיר מישהו שעשה את הסגולה בשנה שעברה בלי שאמר את הבקשות (ולא בשעה התשיעית של א' אדר) ונושעכנראה שאת הפסוקים אפשר להגיד בשבת.
מה עם בקשות?
אסור לבקש בקשות פרטיות בשבת.כנראה שאת הפסוקים אפשר להגיד בשבת.
מה עם בקשות?
צמרמורת.. זש"ק? (לא חייב לענות...)טוב.
עכשיו זה התור שלי, להיות פעור פה.
(תודה לחברי היקר, הניק החפץ בעילום שמו, על רשות לפרסם)
צפה בקובץ המצורף 1572407
אנחנויש כאן מישהו שעשה את הסגולה השנה?
לא בדיוק.צמרמורת.. זש"ק? (לא חייב לענות...)
א' אדר יוצא ביום שני.לא לשכוח! ישועות ורפואות, חיי בני מזוני רויחי וסייעתא דשמיא
וחודש שמח
לכלל ישראל
לקרוא את הקינה ששלחו בהתחלה בישיבה על הרצפה כדרך אבלים ולאחמ"כ לבקש את הבקשה, ועד פורים נושעים בעז"המה בדיוק צריך לעשות
בא אדר בחצות- ז"א ביום ראשון בלילהומתי
לא ידוע, לכן יש כאלה שעושים גם וגםזה חל על אדר א או ב?
שהיא ?זה ממש מזכיר לי את הסגולה של רבי צמח מפפד"מ
יש הבדל קטן, שבשבירת נרות לא מקיימים מצוה ויתכן שיש בזה משום ביזוי הקבר (אם יזוהה בוודאות, וד"ל)שבירת שיירי נרות שבת על שער קברו
וזה סגולה לשלום בית
ודאי שיש לזה מקור מוסמך.שמעתם על הסגולה הזו?
יש לזה מקור מוסמך?
כל סגולה בעולם נוכל למצא לפחות סיפור אחד שהועילהמכירה מישהי שעשתה את זה שנה שעברה כסגולה לקניית דירה ותקופה קצרה אח"כ מצאה דירה במחיר נמוך משמעותית ממה שחיפשה!
לא זוכרת פרטים של הסגולה בדיוק...
מישהו יכול לפרט?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: