קינוחים קינוח טעים - ארטיקים קטנים, קל, מתוק ומרשים בטרוף!!

mirie

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
המתכון נראה נהדר!
אני צריכה את זה לסעודה חלבית ובלי גלוטן.
אין לי ניסיון באפיה ללא גלוטן.
במה ניתן להחליף את הוופלים?
לדעתך ניתן להחליף לשוקולד לבן חלבי (יותר טעים בוודאי, שואלת לגבי המרקם)
תודה רבה!
 

נעמה :)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@רוחי בלבוחי
המתכון נראה נהדר!
אני צריכה את זה לסעודה חלבית ובלי גלוטן.
אין לי ניסיון באפיה ללא גלוטן.
במה ניתן להחליף את הוופלים?
לדעתך ניתן להחליף לשוקולד לבן חלבי (יותר טעים בוודאי, שואלת לגבי המרקם)
תודה רבה!
לגבי הגלוטן -
את יכולה להשמיט את הופלים ולהוסיף עוד קצת קוקוס ופצפוצי אורז - מנסיון יוצא מעולה!
 

הלל. פ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
בלת"ק

אם אכין בתבנית של פרלינים (ללא מקל)
ואניח על הבר לאיזה שעה בערך
זה יהיה מתאים? לא ימס? לא ילכלך את הידיים?

תודה
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
בלת"ק

אם אכין בתבנית של פרלינים (ללא מקל)
ואניח על הבר לאיזה שעה בערך
זה יהיה מתאים? לא ימס? לא ילכלך את הידיים?

תודה
כן אפשרי
אני עשיתי את זה בתבנית כדורים והדבקתי על עוגיות אוראו, עמד בבר כמה שעות
 

ברנדה

משתמש פעיל
יוצרי ai
אשמח לעזרה,
יודעים לתת לי פתרון לזה שתמיד המקל בכל סוגי הארטיקים האלה יוצא לי קצת עקום...:( ??
תודה!!
 

זווית

מא' ועד אתר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
@רוחי בלבוחי יתאים עם הסוג הזה של פצפוצי אורז
1728382537195.png
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי יתאים עם הסוג הזה של פצפוצי אורז
צפה בקובץ המצורף 1793576
אם זה מה שיש לך ואת רוצה "להתפטר" מזה אז בסדר.
לכתחילה עדיף השני כי הפצפוצים האלו תופסים נפח מיותר והמרקם שלהם טיפונת שונה .
אבל זה בסדר גמור גם אם תשימי קורנפלקס או כל דבר אחר שיש לו פצפוץ בפה.
 

זווית

מא' ועד אתר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אם זה מה שיש לך ואת רוצה "להתפטר" מזה אז בסדר.
לכתחילה עדיף השני כי הפצפוצים האלו תופסים נפח מיותר והמרקם שלהם טיפונת שונה .
אבל זה בסדר גמור גם אם תשימי קורנפלקס או כל דבר אחר שיש לו פצפוץ בפה.
אני באמת רוצה להתפטר מהם
אולי אנסה לפתוח ולטעום את המרקם

חבל להכין ובסוף זה יצא לא משהו
 

הדסדס

משתמש מקצוען
כל כך קל להכין, רק להמיס לערבב ולתבניות.
צפה בקובץ המצורף 1470501

בשביל זה צריך סיליקון של ארטיקים הקטנטנים.
בכל חנות אפייה יש, לא לשכוח לקנות מקלות קטנים
ויאללה לעבודה.

החומרים:
300 גרם שוקולד לבן פרווה
200 גרם מריר
500 גרם קרם נוגט
4 כפות חמאת בוטנים
6 כפות ופלה פרורים
6 כפות קוקוס מקורמל (על המחבת כמה דקות בלי שמן רק ככה שישחים)
12 כפות פצפוצי אורז

להמיס הכל בסיר יפה יפה קודם את השוקולדים ואחר כך להכניס לתוכם את הפרורים למיניהם.
להכין את המקלות בתבניות
אני קניתי שלוש תבניות ויש לי 24 בנגלה,
אחרי חצי שעה של הקפאה עמוקה אפשר לחלץ ולהכניס עוד כמות.
יצאו לי באזור ה 60 ארטיקים קטנים.
מנה אחרונה שלא גומרים ללקק ולהתענג.
וסתם ככה בשעת ליל אף אחד לא מתנגד לפינוק חמוד לפה.
אחד הדברים!!!!
אפשר ליד גלידה וניל או סורבה פרות.
פשוט טרוף של קינוח!!! וזה יוצא גם יפיפה!
צפה בקובץ המצורף 1470499
צפה בקובץ המצורף 1470500
צפה בקובץ המצורף 1470503
מקווה שאני לא עוברת על החוק עם ההקפצה...
זה מתאים לבר?
ימס מהר מידי?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט מ'

צז מָה אָהַבְתִּי תוֹרָתֶךָ כָּל הַיּוֹם הִיא שִׂיחָתִי:צח מֵאֹיְבַי תְּחַכְּמֵנִי מִצְוֹתֶךָ כִּי לְעוֹלָם הִיא לִי:צט מִכָּל מְלַמְּדַי הִשְׂכַּלְתִּי כִּי עֵדְוֹתֶיךָ שִׂיחָה לִֿי:ק מִזְּקֵנִים אֶתְבּוֹנָן כִּי פִקּוּדֶיךָ נָצָרְתִּי:קא מִכָּל אֹרַח רָע כָּלִאתִי רַגְלָי לְמַעַן אֶשְׁמֹר דְּבָרֶךָ:קב מִמִּשְׁפָּטֶיךָ לֹא סָרְתִּי כִּי אַתָּה הוֹרֵתָנִי:קג מַה נִּמְלְצוּ לְחִכִּי אִמְרָתֶךָ מִדְּבַשׁ לְפִי:קד מִפִּקּוּדֶיךָ אֶתְבּוֹנָן עַל כֵּן שָׂנֵאתִי כָּל אֹרַח שָׁקֶר:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

משיב הרוח • אתגר 129

לוח מודעות

למעלה