באליאקספרס לא מצאתי תבניות קטנות כל כך,
הכי קטן שם זה אורך 7 ס"מ לארטיק ולא 4 ס"מ.
למישהי יש קישור?
אולי @פנינה ריימונד
הכי קטן שם זה אורך 7 ס"מ לארטיק ולא 4 ס"מ.
למישהי יש קישור?
אולי @פנינה ריימונד
כן, מעולה.הולך עם וופל מצופה מפורר? זה מה שיש כרגע זמין...
לא מצאתיבאליאקספרס לא מצאתי תבניות קטנות כל כך,
הכי קטן שם זה אורך 7 ס"מ לארטיק ולא 4 ס"מ.
למישהי יש קישור?
אולי @פנינה ריימונד
הייתי עכשיו בחנות אפיה, הראו לי את ההכי קטן שקיים מדדתי וזה 5.5 ס"מ, אז קניתי את זה.באליאקספרס לא מצאתי תבניות קטנות כל כך,
הכי קטן שם זה אורך 7 ס"מ לארטיק ולא 4 ס"מ.
למישהי יש קישור?
אולי @פנינה ריימונד
@רוחי בלבוחי יכולה לבדוק מה הגודל המדויק שלך? כי כתבת כפית וחצי מילוי, נשמע מעט.. - תודה!הייתי עכשיו בחנות אפיה, הראו לי את ההכי קטן שקיים מדדתי וזה 5.5 ס"מ, אז קניתי את זה.
מה שקנית זה מעולה.@רוחי בלבוחי יכולה לבדוק מה הגודל המדויק שלך? כי כתבת כפית וחצי מילוי, נשמע מעט.. - תודה!
יש מקום ששם המקל אמור להיכנס רק שם תחתכי טיפונת עם סכין, ממש קצת והמקל ימשיך את העבודה.אני רואה שהחורים של הארטיק סתומים, איך פותחים פעם ראשונה? סכין? כמה לחורר?
את שמה קודם את המקל (עונה לך כבר על השאלה הבאה,)קניתי מקלות של מגנום אבל יש צופציקים כאלה שאמורים לתפוס את המקל אך בשביל המקלות הצרים הפשוטים, יש רווח צר מאוד בינהם, וכשאני מכניסה את המקל של המגנום נהיה לחץ והוא פשוט עומד עקום, יש לך רעיון איך אני יכולה לעשות?
יש לציין שאת מה-זה חמודה...יש מקום ששם המקל אמור להיכנס רק שם תחתכי טיפונת עם סכין, ממש קצת והמקל ימשיך את העבודה.
את שמה קודם את המקל (עונה לך כבר על השאלה הבאה,)
ואז שמה את השוקולד.
ועם היד מרימה את המקל קצת ונותנת לשוקולד להיכנס תחתיו והמקל ישר.
השוקולד מחזיק אותו.
תראי לו את את הכיוון.
מקווה שתצליחי זה לא יספור מסובך זה עניין של מיומנות את תלמדי את זה בעצמך.
ואת יכולה לשאול חופשי אם אני פה אז בכייף גדול ממש!!
@רוחי בלבוחי זה לא נראה שהשוקולד יחזיק אותם הם ממש עם לחץ כלפי פנימה, אני באמצע להכן, יש רעיון מה אפשר להחזיק? אם אני מניחה משהו כבד עליהם שיושיב אותם אז החלק העליון של התבנית מתרומם...יש מקום ששם המקל אמור להיכנס רק שם תחתכי טיפונת עם סכין, ממש קצת והמקל ימשיך את העבודה.
את שמה קודם את המקל (עונה לך כבר על השאלה הבאה,)
ואז שמה את השוקולד.
ועם היד מרימה את המקל קצת ונותנת לשוקולד להיכנס תחתיו והמקל ישר.
השוקולד מחזיק אותו.
תראי לו את את הכיוון.
מקווה שתצליחי זה לא יספור מסובך זה עניין של מיומנות את תלמדי את זה בעצמך.
ואת יכולה לשאול חופשי אם אני פה אז בכייף גדול ממש!!
אני לא ממש כבולה לכמויות יכול להיות ששפכתי יותר נוגט או עוד קצת ממשהו אחר.....@רוחי בלבוחי
המתכון נראה מצויין,
שאלה קטנה-
איך יצא לך כמות כ"כ גדולה,
לי זה הספיק רק לכ-25 יח'- ארטיקים קטנטנים
אם תרימי את המקל והשוקולד ייכנס פנימה זה יהיה בסדר בעז''ה (קשה לי לכתוב בסדר בעזה )@רוחי בלבוחי זה לא נראה שהשוקולד יחזיק אותם הם ממש עם לחץ כלפי פנימה, אני באמצע להכן, יש רעיון מה אפשר להחזיק? אם אני מניחה משהו כבד עליהם שיושיב אותם אז החלק העליון של התבנית מתרומם...
תלוי ברמת ההקפאה של המקפיא שלך, משהו כמו חצי שעה.תוך כמה זמן אפשר לנסות להוציא אותם מהתבנית?
אם הוא על השיש או במקום חמים הוא לא מתקשה.כתבת במתכון שאת ממלאה בכמה פעמים
מה את עושה בפעם השניה והשלישית
השוקולד לא מתקשה בינתיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: