קינוחים קינוח טעים - ארטיקים קטנים, קל, מתוק ומרשים בטרוף!!

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

אאי

משתמש פעיל
@רוחי בלבוחי
סליחה על כל השאלות.. פשוט פעם ראשונה שמכינה קינוח מהסוג הזה...
אני רואה שהחורים של הארטיק סתומים, איך פותחים פעם ראשונה? סכין? כמה לחורר?
קניתי מקלות של מגנום אבל יש צופציקים כאלה שאמורים לתפוס את המקל אך בשביל המקלות הצרים הפשוטים, יש רווח צר מאוד בינהם, וכשאני מכניסה את המקל של המגנום נהיה לחץ והוא פשוט עומד עקום, יש לך רעיון איך אני יכולה לעשות?
שאלה אחרונה (לא מבטיחה) קודם נועצים מקל או קודם שופכים את הבלילה?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אני רואה שהחורים של הארטיק סתומים, איך פותחים פעם ראשונה? סכין? כמה לחורר?
יש מקום ששם המקל אמור להיכנס רק שם תחתכי טיפונת עם סכין, ממש קצת והמקל ימשיך את העבודה.
קניתי מקלות של מגנום אבל יש צופציקים כאלה שאמורים לתפוס את המקל אך בשביל המקלות הצרים הפשוטים, יש רווח צר מאוד בינהם, וכשאני מכניסה את המקל של המגנום נהיה לחץ והוא פשוט עומד עקום, יש לך רעיון איך אני יכולה לעשות?
את שמה קודם את המקל (עונה לך כבר על השאלה הבאה,)
ואז שמה את השוקולד.
ועם היד מרימה את המקל קצת ונותנת לשוקולד להיכנס תחתיו והמקל ישר.
השוקולד מחזיק אותו.
תראי לו את את הכיוון.
מקווה שתצליחי זה לא יספור מסובך זה עניין של מיומנות את תלמדי את זה בעצמך.

ואת יכולה לשאול חופשי אם אני פה אז בכייף גדול ממש!!
 

טלוש

משתמש מקצוען
יש מקום ששם המקל אמור להיכנס רק שם תחתכי טיפונת עם סכין, ממש קצת והמקל ימשיך את העבודה.

את שמה קודם את המקל (עונה לך כבר על השאלה הבאה,)
ואז שמה את השוקולד.
ועם היד מרימה את המקל קצת ונותנת לשוקולד להיכנס תחתיו והמקל ישר.
השוקולד מחזיק אותו.
תראי לו את את הכיוון.
מקווה שתצליחי זה לא יספור מסובך זה עניין של מיומנות את תלמדי את זה בעצמך.

ואת יכולה לשאול חופשי אם אני פה אז בכייף גדול ממש!!
יש לציין שאת מה-זה חמודה...:)
 

אאי

משתמש פעיל
יש מקום ששם המקל אמור להיכנס רק שם תחתכי טיפונת עם סכין, ממש קצת והמקל ימשיך את העבודה.

את שמה קודם את המקל (עונה לך כבר על השאלה הבאה,)
ואז שמה את השוקולד.
ועם היד מרימה את המקל קצת ונותנת לשוקולד להיכנס תחתיו והמקל ישר.
השוקולד מחזיק אותו.
תראי לו את את הכיוון.
מקווה שתצליחי זה לא יספור מסובך זה עניין של מיומנות את תלמדי את זה בעצמך.

ואת יכולה לשאול חופשי אם אני פה אז בכייף גדול ממש!!
@רוחי בלבוחי זה לא נראה שהשוקולד יחזיק אותם הם ממש עם לחץ כלפי פנימה, אני באמצע להכן, יש רעיון מה אפשר להחזיק? אם אני מניחה משהו כבד עליהם שיושיב אותם אז החלק העליון של התבנית מתרומם...
 

קבצים מצורפים

  • IMG_9152.JPG
    IMG_9152.JPG
    2.5 MB · צפיות: 74
  • IMG_9153.JPG
    IMG_9153.JPG
    2.3 MB · צפיות: 68

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי

המתכון נראה מצויין,
שאלה קטנה-

איך יצא לך כמות כ"כ גדולה,
לי זה הספיק רק לכ-25 יח'- ארטיקים קטנטנים :(
אני לא ממש כבולה לכמויות יכול להיות ששפכתי יותר נוגט או עוד קצת ממשהו אחר.....
העיקר שיצא לך טעים .....
@רוחי בלבוחי זה לא נראה שהשוקולד יחזיק אותם הם ממש עם לחץ כלפי פנימה, אני באמצע להכן, יש רעיון מה אפשר להחזיק? אם אני מניחה משהו כבד עליהם שיושיב אותם אז החלק העליון של התבנית מתרומם...
אם תרימי את המקל והשוקולד ייכנס פנימה זה יהיה בסדר בעז''ה (קשה לי לכתוב בסדר בעזה ;) )
 

ט.ט.ט.

סוכנת ביטוח
מנוי פרימיום
כתבת במתכון שאת ממלאה בכמה פעמים
מה את עושה בפעם השניה והשלישית
השוקולד לא מתקשה בינתיים?
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@רוחי בלבוחי
רוצה לספר לך

כבר הכנתי כמה פעמים בכפולות !

המתכון ממש טוב

ויש לי מתכונים דומים וטעימים , וזה במיוחד טוב וגם יחסית פחות יקר מהמתכונים האחרים , גם מתפצפץ בפה נעים .

תודה רבה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה