מלכי"ס בייקרי
משתמש פעיל
קינוחי כוסות הכי כיף להגיש ולאכול כי זה אסתטי ואישי ויש אינסוף רעיונות לגיוון בטעמים ובנראות.
הרעיון הוא להשתמש עם אותו הבסיס של מוס ( מתכון מצורף ) ולגוון בכל סוג של טעמים שאוהבים.
בד"כ מומלץ לשים בתחתית עוגיות/שטרויזל-קראמבל\עוגה
איך מגיעים לשכבות ישרות???
✓ כדי לקבל שכבות ישרות על המילוי להיות כמעט נוזלי לכן יש למלא את הכוס בקרמים ולהקציף קצפת למרקם
יוגורט ומיד כשהקרם או המוס מוכנים, מעבירים לכוס בלי להמתין
✓ כדי לקבל שכבות באותו גובה מניחים מגש עם כוסות ריקים על המשקל ומאפסים אותו, ממלאים תוך כדי שקילה
✓ מקפיאים את הכוס בין שכבה לשכבה
✓ ליצירת שכבות באלכסון מניחים את הכוסות בשקעים של תבנית ביצים ריקה וממלאים כשהכוסות בהטיה
(בתמונות המצורפות כל השכבות עשויות משוקולד ,מחיות שומניות או מחיות פרי בלי שום טיפה של צבע מאכל.)