קינוחים קינוחים לסעודת שבת

דבורי דייטש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אחד המתכונים התותחיםםם של קינוח שוקולדי...
ובעצם, זה סך הכל כדורי שקולד...
אבל עם המתכון הזה--
הם יוצאים ממש כמו פטיפורים לזלילה...;)
והנה הוא כאן לפניכם:

החומרים:

לכדורים

2 שרוולי ביסקווטים טחונים,
כוס קקאו,
כוס סוכר,
חצי כוס שמן,
חצי כוס מים רותחים,
3 כפות חמאת בוטנים,
חצי כוס ריץ,
(הוספות לבחירה: ליקר, יין, קרם נוגט, לוטוס, רום וכו')

לציפוי

200 ג' שוקולד צמקאו,
100 ג' שוקולד מריר,
3 כפות שמן,
כף חמאת בוטנים.

הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים לכדורים יחד,
עד שנוצרת עיסה אחידה.
מכדררים ומקפיאים כשעה.
ממיסים את חומרי הציפוי (בבן מארי),
מוציאים את הכדורים מהקפאה וטובלים אותם בציפוי,
נותר לכם לסיום.. רק לקשט במה שתרצו..
בתמונה המצורפת קשטתי בקוקוס מקורמל.

צפה בקובץ המצורף 648588
צפה בקובץ המצורף 648587
צפה בקובץ המצורף 648589

וזהו!!!!!!!
תעשו ולא תפסיקו להכין אותם...
אז בתאבון!!!!!
כמה כדורים יוצאים מהמתכון בערך?
 

דילוש

משתמש צעיר
אחד המתכונים התותחיםםם של קינוח שוקולדי...
ובעצם, זה סך הכל כדורי שקולד...
אבל עם המתכון הזה--
הם יוצאים ממש כמו פטיפורים לזלילה...;)
והנה הוא כאן לפניכם:

החומרים:

לכדורים

2 שרוולי ביסקווטים טחונים,
כוס קקאו,
כוס סוכר,
חצי כוס שמן,
חצי כוס מים רותחים,
3 כפות חמאת בוטנים,
חצי כוס ריץ,
(הוספות לבחירה: ליקר, יין, קרם נוגט, לוטוס, רום וכו')

לציפוי

200 ג' שוקולד צמקאו,
100 ג' שוקולד מריר,
3 כפות שמן,
כף חמאת בוטנים.

הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים לכדורים יחד,
עד שנוצרת עיסה אחידה.
מכדררים ומקפיאים כשעה.
ממיסים את חומרי הציפוי (בבן מארי),
מוציאים את הכדורים מהקפאה וטובלים אותם בציפוי,
נותר לכם לסיום.. רק לקשט במה שתרצו..
בתמונה המצורפת קשטתי בקוקוס מקורמל.

צפה בקובץ המצורף 648588
צפה בקובץ המצורף 648587
צפה בקובץ המצורף 648589

וזהו!!!!!!!
תעשו ולא תפסיקו להכין אותם...
אז בתאבון!!!!!
הכנתי ויצא מעולה.
תודה על השיתוף!
 

דבורי דייטש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
תלוי בגודל שאת עושה אותם.
בינוניים בערך 40-50
הכנתי כבר עשיתי חצי כמות, הספיק בול!
והטעם מעדן באמת!
ממש התלהבנו!!!!
נכנס ישר לספר המתכונים שלי......
 

saryk

משתמש מקצוען
הכנתי ויצא מעולה.
תודה על השיתוף!
@רותי 1
גם אני הכנתי ויצא מקסים!
שמתי יותר חמאת בטנים בעיסה (אני מתה על חמאת בטנים...)
ולציפוי- הספיק לי 2 חבילות שוקולד של 85 ג' + כשליש/חצי כוס של חמאת בטנים + כף שמן. (שוב, מעדיפה את הטעם של הח' בטנים)
יצא מעולה ומשובח!
 

ילדודס

משתמש מקצוען
ה המתכון שיש לי, נראה לי מקראט, הכנתי אותו פרווה
את החלב המרוכז הכנתי מחלב סויה ומחמאה ואת השמנת המתוקה החלפתי בריץ',
(יוצא כמות גדולה מהחלב שיכולה להספיק לעוד מתכונים, הקפאתי את שאר החלב)
איך מכינים את החלב?
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
או שקונים אותו ואז הוא חלבי או שמכינים לבד ואז אפשר לעשות אותו מחלב סויה,
תנסי לעשות חיפוש בפורום פה, היה אשכול גדול על זה, אם לא תמצאי אז תעדכני, בערב אני יביא לך את המתכון שלי
 

פרידא

משתמש מקצוען
אחד המתכונים התותחיםםם של קינוח שוקולדי...
ובעצם, זה סך הכל כדורי שקולד...
אבל עם המתכון הזה--
הם יוצאים ממש כמו פטיפורים לזלילה...;)
והנה הוא כאן לפניכם:

החומרים:

לכדורים

2 שרוולי ביסקווטים טחונים,
כוס קקאו,
כוס סוכר,
חצי כוס שמן,
חצי כוס מים רותחים,
3 כפות חמאת בוטנים,
חצי כוס ריץ,
(הוספות לבחירה: ליקר, יין, קרם נוגט, לוטוס, רום וכו')

לציפוי

200 ג' שוקולד צמקאו,
100 ג' שוקולד מריר,
3 כפות שמן,
כף חמאת בוטנים.

הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים לכדורים יחד,
עד שנוצרת עיסה אחידה.
מכדררים ומקפיאים כשעה.
ממיסים את חומרי הציפוי (בבן מארי),
מוציאים את הכדורים מהקפאה וטובלים אותם בציפוי,
נותר לכם לסיום.. רק לקשט במה שתרצו..
בתמונה המצורפת קשטתי בקוקוס מקורמל.

צפה בקובץ המצורף 648588
צפה בקובץ המצורף 648587
צפה בקובץ המצורף 648589

וזהו!!!!!!!
תעשו ולא תפסיקו להכין אותם...
אז בתאבון!!!!!
תודה!
הכנו ויצא מעולה!!
נכנס לספר המתכונים שלנו!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מתכון למאפה תפוחים עם פרורים למעלה,
יש?
 

שימו פס-טה

משתמש פעיל
גם אני אשמח לגוון קצת...
ועדיף בלי ביצים
אם ריץ מקובל?!
הרי לך 2 מתכונים:
גלידת אוראו:
מקציפה ריץ
עוגיות אוראו גרוסות
מערבבת מקפיאה יוצא טעים ומרשים

מתכון שני:
ריץ+ אבקת נוגט או כל משהו שמתאים
גליליות שקונים בחנות למוצרי אפיה(בד"כ יש גם במכולת)
מזלפת לתוך הגליליות את הריץ יוצא ממש טעים
בתאבון!
 

מליון

משתמש מקצוען
רעיון חמוד ופשוט זה קרמבו ביתי -אין לי מידות מדויקות
מקציפים קצפת עם פודינג / אבקת סוכר.
מזלפים על עוגיה עגולה בצורה של גלידה אמריקאית.
מכניסים למקפיא לכמה שעות, ממסים שוקולד, מניחים את השוקולד בצלחת עמוקה.
לוקחים כל קרמבו וטובלים בשוקולד.
מעבירם למקפיא.
בתאבון!

יוצא הרבה יותר טעים מהחנות ויותר בריא.
 

RACHELIB

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתכון שני:
ריץ+ אבקת נוגט או כל משהו שמתאים
גליליות שקונים בחנות למוצרי אפיה(בד"כ יש גם במכולת)
מזלפת לתוך הגליליות את הריץ יוצא ממש טעים
בתאבון!

בדיוק השבוע קניתי גליליות, אבל נראה לי שעם חבילה כזו קטנה אין לי צורך בריצ' שלם. כמה גליליות יוצא לך למלא מריצ אחד? וחוץ מנוגט מה עוד מתאים להוסיף?
ממש תודה! אחלה גיוון
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
רעיון חמוד ופשוט זה קרמבו ביתי -אין לי מידות מדויקות
מקציפים קצפת עם פודינג / אבקת סוכר.
מזלפים על עוגיה עגולה בצורה של גלידה אמריקאית.
מכניסים למקפיא לכמה שעות, ממסים שוקולד, מניחים את השוקולד בצלחת עמוקה.
לוקחים כל קרמבו וטובלים בשוקולד.
מעבירם למקפיא.
בתאבון!

יוצא הרבה יותר טעים מהחנות ויותר בריא.
מה בריא בקצפת?
לא רואה הבדל בריאותי בינו לבין הקרמבו הקנוי.
 

שימו פס-טה

משתמש פעיל
בדיוק השבוע קניתי גליליות, אבל נראה לי שעם חבילה כזו קטנה אין לי צורך בריצ' שלם. כמה גליליות יוצא לך למלא מריצ אחד? וחוץ מנוגט מה עוד מתאים להוסיף?
ממש תודה! אחלה גיוון
בערך ריץ' אחד ל-25 גליליות
חוץ מאבקת נוגט את יכולה לשים לוטוס, חמאת בוטנים או כל משהו דומה שיש לך בארון
 

אוהבת ה'

משתמש רשום
סופלה שוקולד ללא קמח,
לא טעמתי סופלה טעים יותר!
הוא יוצא קרמי וטעים במיוחד אחרי חימום על הפלטה.
המתכון:
300 גר' שוקולד מריר
1 כוס שמן
מעט ליקר (לא חובה)
6 ביצים שלמות (לא מופרדות!!)
כוס סוכר
80 גר' פודינג וניל (חבילה)
הכנה:
המיסי את השוקולד עם השמן (זהירות לא לשרוף)
הקציפי ביצים שלמות כ-8 דקות עם סוכר ופודינג
כשהקצף יציב הורידי את מהירות ההקצפה
והוסיפי באיטיות את השוקולד לקצף.
חלקי לתבניות נייר לסופלה (אני אוהבת את הקטנות)
ואפי בתנור שחומם ל180 מעלות 8 דקות בדיוק!
אם העיסה עדין נוזלית הוסיפי עוד 2-3 דקות ולא יותר.
להקפיא (אחרת יגמר;))
ולחמם על הפלטה.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה