קינוחים קינוחים לסעודת שבת

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
גלידה קורנפלקס
-מתאים לתבנית ח"פ ענקית-
להמיס:
120 גר' שוקולד + 1/2 כוס ח.בוטנים
להוסיף 4 כוסות קורנפלקס (אפשר יותר)
לערבב ולהקפיא 5-10 דק' שיתקשה. (לשטח בתבנית)
להקציף:
2 ריץ'
1/2 כוס סוכר בהדרגה
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים

לערבב את 2 הקערות ולהקפיא.
טיפים:
לפעמים הקורנפלקס לא מתקשה תוך 5 דק' וכשמערבבים עם הגלידה היא "מתלכלכת" מהשוקולד. אפשרי להקפיא בתבנית שתרצו כבר לשמור בה את הגלידה ואז לשפוך את הגלידה מלמעלה בלי ערבוב, או לשים חצי מהכמות של הקורנלפקס באמצע ואז להמשיך לשפוך את הגלידה. (שכבות)
 

חיילי פייג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
גלידה קורנפלקס
-מתאים לתבנית ח"פ ענקית-
להמיס:
120 גר' שוקולד + 1/2 כוס ח.בוטנים
להוסיף 4 כוסות קורנפלקס (אפשר יותר)
לערבב ולהקפיא 5-10 דק' שיתקשה. (לשטח בתבנית)
להקציף:
2 ריץ'
1/2 כוס סוכר בהדרגה
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים

לערבב את 2 הקערות ולהקפיא.
טיפים:
לפעמים הקורנפלקס לא מתקשה תוך 5 דק' וכשמערבבים עם הגלידה היא "מתלכלכת" מהשוקולד. אפשרי להקפיא בתבנית שתרצו כבר לשמור בה את הגלידה ואז לשפוך את הגלידה מלמעלה בלי ערבוב, או לשים חצי מהכמות של הקורנלפקס באמצע ואז להמשיך לשפוך את הגלידה. (שכבות)
לא מצליחה להבין.
הגלידה אמורה להתערבב עם השוקולד והקורנפלקס? או שזה מגיע בשכבה נפרדת?
הביצים שלמות?
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
לא מצליחה להבין.
הגלידה אמורה להתערבב עם השוקולד והקורנפלקס? או שזה מגיע בשכבה נפרדת?
הביצים שלמות?
כן, ביצים שלמות.
אחרי שהקורנפלקס קפוא אפשר עם הידיים/כף לשבור אותו לחתיכות ואז מעל לשפוך את הגלדיה ולערבב קלות ומתקבלת גלידה מעורבבת עם חתיכות.... אבל זה מה שכתבתי שאם השוקולד קצת נמס אז הגלידה נהיית בצבע חום קצת (לא שזה נורא!)
אבל אם רוצים לבן בוהק אפשר לעשות שכבות של קורנפלקס גלידה קורנפלקס גלידה ללא ערבוב...
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
אחד המתכונים התותחיםםם של קינוח שוקולדי...
ובעצם, זה סך הכל כדורי שקולד...
אבל עם המתכון הזה--
הם יוצאים ממש כמו פטיפורים לזלילה...;)
והנה הוא כאן לפניכם:

החומרים:

לכדורים

2 שרוולי ביסקווטים טחונים,
כוס קקאו,
כוס סוכר,
חצי כוס שמן,
חצי כוס מים רותחים,
3 כפות חמאת בוטנים,
חצי כוס ריץ,
(הוספות לבחירה: ליקר, יין, קרם נוגט, לוטוס, רום וכו')

לציפוי

200 ג' שוקולד צמקאו,
100 ג' שוקולד מריר,
3 כפות שמן,
כף חמאת בוטנים.

הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים לכדורים יחד,
עד שנוצרת עיסה אחידה.
מכדררים ומקפיאים כשעה.
ממיסים את חומרי הציפוי (בבן מארי),
מוציאים את הכדורים מהקפאה וטובלים אותם בציפוי,
נותר לכם לסיום.. רק לקשט במה שתרצו..
בתמונה המצורפת קשטתי בקוקוס מקורמל.

שקופית3.JPG

שקופית1.JPG

שקופית4.JPG


וזהו!!!!!!!
תעשו ולא תפסיקו להכין אותם...
אז בתאבון!!!!!
 

leahhecht

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי מתכון בסיס למוס שאפשר להוסיף לו כל טעם שרוצים
 

קפה קפה

משתמש מקצוען
יש לי גלידת פרווה בלי ביצים שנקראת 1+1+1:
מקציפים 1 ריצ' ביחד עם 1 חב' פודינג ו1 כוס חלב סויה.
מקפיאים בתבניות סיליקון גדולות ומקשטים בסירופ שוקולד.
אפשר גם לשים סתם בקופסא ולהגיש כדורים.
יוצא מעדן!!!
 

רותי 1

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון. לא מעבר לזה :)
לא יודעת אם קיים לזה מתכון,
קונים את זה ככה באריזה,
בחנות לאפיה או בבטר אנד דיפרנט וכו',
ממליצה מאוד להכין גם עם קוקוס רגיל,
מתכון קליל והטעם מעדן!!!!!!
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה המתכון שיש לי, נראה לי מקראט, הכנתי אותו פרווה
את החלב המרוכז הכנתי מחלב סויה ומחמאה ואת השמנת המתוקה החלפתי בריץ',
(יוצא כמות גדולה מהחלב שיכולה להספיק לעוד מתכונים, הקפאתי את שאר החלב)
מה ששיניתי בעיקר זה צורת ההכנה,
במקום לשפוך את הגלידה בתבנית ולהקפיא ואח"כ לקרוץ עיגולים, דבר שלא נח ויש הרבה פחת ממנו
לקחתי תבניות אמפינס נייר, הגודל הקטן, שמים עוגיה אחת בפנים, 1/2 כפות גלידה מעל ואז עוד עוגיה מעל ומכווצ'ים קלות,
אחרי שזה קופא מקלפים את הנייר וזה מוכן (הקרדיט לדודה אלופה באפיה)צפה בקובץ המצורף 648217
וזה התמונות
20200507_154007.jpg
20200507_153903.jpg
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
זה המתכון שיש לי, נראה לי מקראט, הכנתי אותו פרווה
את החלב המרוכז הכנתי מחלב סויה ומחמאה ואת השמנת המתוקה החלפתי בריץ',
(יוצא כמות גדולה מהחלב שיכולה להספיק לעוד מתכונים, הקפאתי את שאר החלב)
מה ששיניתי בעיקר זה צורת ההכנה,
במקום לשפוך את הגלידה בתבנית ולהקפיא ואח"כ לקרוץ עיגולים, דבר שלא נח ויש הרבה פחת ממנו
לקחתי תבניות אמפינס נייר, הגודל הקטן, שמים עוגיה אחת בפנים, 1/2 כפות גלידה מעל ואז עוד עוגיה מעל ומכווצ'ים קלות,
אחרי שזה קופא מקלפים את הנייר וזה מוכן (הקרדיט לדודה אלופה באפיה)צפה בקובץ המצורף 648217
סורי על ההקפצה,
כמה שאלות:
כמה יחידות יוצא לך מהמתכון הנ"ל כולל החלב מרוכז בהכנה ביתית?
והאם עוגיות קוקילידה שאכין לבד (כמו זה שאעלו פה-כמין רעידת אדמה) יצליחו להחזיק את המסה של הגלידה בתוך המאפינס,
הרעיון של הרכבת הגלידה מראש-גאוני!!!!
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא זוכרת כמה יצא לי, בד"כ אני מכינה חלק כקוקילידה וחלק שופכת לקופסא.
מהחלב המרוכז יוצא לי 4 קופסאות של 300 גרם בערך
אין סיבה שהעוגיות שתכיני לא יחזיקו, אני מקצרת לעצמי תהליכים,
לאחרונה הכנתי את הגלידה בשילוב של קרם נוגט, אני לא יודעת מה הסיבה אבל הוא יצא הרבה יותר רך לעומת הגלידה עם פרורי עוגיות. כנראה הפרורים מיצבים את הגלידה בשביל הקוקילידה
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הולך טוב אצלנו קוביית בראוניז (לילדים עם שוקוצ'יפס מלמעלה ולמבוגרים עם אגוזים) עם פירות חתוכים, נגיד מנגו חתוך. גם סופלה הולך נהדר עם פירות.
הולך טוב גם קראמבל תפוחים עם כדור גלידת וניל.
או שפשוט מוציאים קרמבו ופיצוחים ושקית עם שוקולדים במשקל מהחנות פיצוחים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה