קינוחים קינוחים לסעודת שבת

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אשמח לרעיונות מוצלחים.
תודה!
 

RACHELIB

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
גם אני אשמח לגוון קצת...
ועדיף בלי ביצים
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
רסק תפוחים
לשדרוג- (ניסיתי בפסח ואימצתי לכל השנה) 2 כפות ריבת תות.

אפרסקים/אננס/ משמשים מרוסקים

ג'לי עם ענבים (עוד מעט העונה)
 

סמדר נובל

משתמש צעיר
יש לי מתכון לקינוח מווושלם, במיוחד עכשיו בקיץ החם...
מדובר בקינוח פירות, ללא בישול
תראו שלאחר שתכינו פעם אחת - תאמצו את המתכון למתכוני הדגל שלכם...

המוצרים:
1 קופסא של אננס משומר (קופסא גדולה)
8 תפוחי עץ (גרנד) קלופים ומגורדים דק במגרדת (אפשר במעבד מזון עם להב מתאים\בסלייסר גודל גפרורים)
100 גר' חמוציות
1 חב' גלי בטעם תות
1 ליטר מיץ תות בננה - עדיף נקטר

אופן ההכנה:

מעבירים את האננס ללא הנוזלים מהקופסא לקערה גדולה, מוסיפים את התפוחים והחמוציות,
בקערה נפרדת קטנה ממיסים את אבקת הג'לי בכוס מים רותחים, כשנמס לגמרי שופכים על הקערה של הפירות ואז מוסיפים את המיץ
מעבירים לקופסא, מקררים היטב!!
מגישים או בקערת זכוכית שקופה גדולה עם מצקת וכל אחד לוקח או בצלוחיות שקופות יפות
תתכוננו למחמאות....
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עלי פילו במילוי חלווה
המצרכים:
עלי פילו
שוקולד מריר
חלווה
מעט שמן
מורחים עלי פילו בשמן ומניחים מעל עלה נוסף, חותכים ל-6 מניחים במרכז חלווה ושוקולד, מורחים בשמן מפזרים שומשום אם רוצים אופים 10 דק' בערך. מחממת על הפלטה קצת לפני ההגשה.
(רציתי לצרף הדרכה מצולמת אבל הוא לא נותן.)
עשיתי את אותה גרסה עם קטשופ גבינ"צ ומעל קצח ושומשום
 

teacher

משתמש מקצוען
עלי פילו במילוי חלווה
המצרכים:
עלי פילו
שוקולד מריר
חלווה
מעט שמן
מורחים עלי פילו בשמן ומניחים מעל עלה נוסף, חותכים ל-6 מניחים במרכז חלווה ושוקולד, מורחים בשמן מפזרים שומשום אם רוצים אופים 10 דק' בערך. מחממת על הפלטה קצת לפני ההגשה.
(רציתי לצרף הדרכה מצולמת אבל הוא לא נותן.)
עשיתי את אותה גרסה עם קטשופ גבינ"צ ומעל קצח ושומשום
נמשע מעולה!
סוגרים את העלה על המילוי?
איך זה יוצא תכלס?
 

מ. שלו

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש לי מתכון לקינוח מווושלם, במיוחד עכשיו בקיץ החם...
מדובר בקינוח פירות, ללא בישול
תראו שלאחר שתכינו פעם אחת - תאמצו את המתכון למתכוני הדגל שלכם...

המוצרים:
1 קופסא של אננס משומר (קופסא גדולה)
8 תפוחי עץ (גרנד) קלופים ומגורדים דק במגרדת (אפשר במעבד מזון עם להב מתאים\בסלייסר גודל גפרורים)
100 גר' חמוציות
1 חב' גלי בטעם תות
1 ליטר מיץ תות בננה - עדיף נקטר

אופן ההכנה:
מעבירים את האננס ללא הנוזלים מהקופסא לקערה גדולה, מוסיפים את התפוחים והחמוציות,
בקערה נפרדת קטנה ממיסים את אבקת הג'לי בכוס מים רותחים, כשנמס לגמרי שופכים על הקערה של הפירות ואז מוסיפים את המיץ
מעבירים לקופסא, מקררים היטב!!
מגישים או בקערת זכוכית שקופה גדולה עם מצקת וכל אחד לוקח או בצלוחיות שקופות יפות
תתכוננו למחמאות....
אנסה את זה השבוע בע"ה
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נמשע מעולה!
סוגרים את העלה על המילוי?
איך זה יוצא תכלס?
צרפתי קובץ פילו.jpg
 

סמדר נובל

משתמש צעיר
אחד הדברים הטעימים. השילוב של השוקולד הנמס ובצק הפילו הפריך זה משהו מיוחד. אני חייבת להוסיף מהנסיון שלי שגם כשזה קר זה מיוחד. השוקולד מתקשה והבצק נשאר פריך. יאממי...
אני דווקא מכינה עם קרם נוגט ושוקולד וראיתי שיש כאלו ששמים קוקוס במקום קרם. בקיצור אפשר לשחק לפי הטעם האישי
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה המתכון שיש לי, נראה לי מקראט, הכנתי אותו פרווה
את החלב המרוכז הכנתי מחלב סויה ומחמאה ואת השמנת המתוקה החלפתי בריץ',
(יוצא כמות גדולה מהחלב שיכולה להספיק לעוד מתכונים, הקפאתי את שאר החלב)
מה ששיניתי בעיקר זה צורת ההכנה,
במקום לשפוך את הגלידה בתבנית ולהקפיא ואח"כ לקרוץ עיגולים, דבר שלא נח ויש הרבה פחת ממנו
לקחתי תבניות אמפינס נייר, הגודל הקטן, שמים עוגיה אחת בפנים, 1/2 כפות גלידה מעל ואז עוד עוגיה מעל ומכווצ'ים קלות,
אחרי שזה קופא מקלפים את הנייר וזה מוכן (הקרדיט לדודה אלופה באפיה)
2020-05-06.jpg
 

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
למישהי יש מתכון למוס / גלידה טובה? (לא פירות)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה