לקראת חג הסוכות הבעל"ט אשמח שתעלו רעיונות ומתכונים לקינוחים מעניינים.
אני משתפת במתכון טעים מאד לחובבי חמאת בוטנים-
הכמות מתאימה ל- 20 כוסיות קטנות/ 2 תבניות א. קייק צר וארוך
שכבה א'- 1.5 חב' גלילית בטעם אגוזים פרווה
2 כפות שמן
1/3 כוס ח. בוטנים
לרסק את הגלילות ולערבב עם שאר החומרים, להדק לתבנית/ כוסיות ולהקפיא.
שכבה ב'- לחמם בסיר 1/2 קצפת צמחית , להוסיף 100 גר' שוקולד מריר, לשפוך על הבסיס שכבה דקה ולהקפיא.
שכבה ג'- להקציף 4 ביצים שלמות
1/3 כוס שמן
להוסיף להקצפה 1 קצפת צמחית
3 כפות חמאת בוטנים
2 סוכר וניל
להזליף על השוקולד כשכבה שלישית. ולהקפיא.
טעים במיוחד!!!!
אני משתפת במתכון טעים מאד לחובבי חמאת בוטנים-
הכמות מתאימה ל- 20 כוסיות קטנות/ 2 תבניות א. קייק צר וארוך
שכבה א'- 1.5 חב' גלילית בטעם אגוזים פרווה
2 כפות שמן
1/3 כוס ח. בוטנים
לרסק את הגלילות ולערבב עם שאר החומרים, להדק לתבנית/ כוסיות ולהקפיא.
שכבה ב'- לחמם בסיר 1/2 קצפת צמחית , להוסיף 100 גר' שוקולד מריר, לשפוך על הבסיס שכבה דקה ולהקפיא.
שכבה ג'- להקציף 4 ביצים שלמות
1/3 כוס שמן
להוסיף להקצפה 1 קצפת צמחית
3 כפות חמאת בוטנים
2 סוכר וניל
להזליף על השוקולד כשכבה שלישית. ולהקפיא.
טעים במיוחד!!!!