אורז בתוך שקית
כוסמת ירוקה.יש לכם רעיון לתחליף לגריסים? (הבן שלי רגיש לגלוטן...)
נשמע מקורי מאוד!הי כולם,
האם אפשרי לשים בצולנט קינואה במקום גריסים?
נראה לי שארד מזה אחרי כל התגובות כאן.... אני פוחדת לנסות משהו בלי שניסו לפני..נשמע מקורי מאוד!
תשתפי בתוצאות? כן?
אני לא הייתי מסכנת סיר שלם של צ'ולנט,
מעולם לא ניסיתי משהו בלי שידעתי שיש עוד אחד שניסה לפני
תירס (כן, של הפופקורן). טעמתי פעם (בשבת הגדול) לא הרגישו שזה לא חיטה, נראה כמו חיטה, טעם רגיליש לכם רעיון לתחליף לגריסים? (הבן שלי רגיש לגלוטן...)
אתה מתכוון לגרעיני תירס של הפופקורן? או פשוט לתירס רגיל?תירס (כן, של הפופקורן). טעמתי פעם (בשבת הגדול) לא הרגישו שזה לא חיטה, נראה כמו חיטה, טעם רגיל
הקינואה, צריך לדעת לנטרל ממנו את הטעם/ריח שלואת הקינואה שמתי בתוך שקית עם מים ועשיתי בה חורים עם סכין. בד"כ אני שמה בשקיות אורז וחיטה.
לי היה ממש טעים
חלק לא רצו לטעום.
מי שטעם היה לו בסדר. אחד הבנים אמר לי שזה מוצלח אבל פעם הבאה לא לוותר גם על החיטה בשקית...
אורז רץ אצלי...הקינואה, צריך לדעת לנטרל ממנו את הטעם/ריח שלו
ואז זה ניטרלי
אין סיבה שלא יהיה טעים
ככה עושים את זה:
להשרות לילה במים עם מלא מלח - כ3 כפות גדושות לחצי קילו
אחכ לשים במסננת ולשטוף עם הרבה מים
מנסיון, אפשר גם שעועית מש במקום גריסים
אורז, פחות נראה לי
מה הכוונה תירס רגיל? התכוונתי לגרעינים שמטגנים אותם לפופקורן.אתה מתכוון לגרעיני תירס של הפופקורן? או פשוט לתירס רגיל?
יש לקנות בעפולה גרעיני תירס לחמין, זה גרעיני תירס שבורים, ויוצאים מאד טעימים.מה הכוונה תירס רגיל? התכוונתי לגרעינים שמטגנים אותם לפופקורן.
יש איתו בעיה של נגיעות פנימית, מבחוץ זה נראה נקי מאד אבל זה בעיה. השתמשתי בעבר עד שנודע לי..אורז אדום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: