דרוש מידע קייטרינג חלבי לאירועים קטנים, בביתר

יונלה

משתמש מקצוען
יש דבר כזה?
בהשגחת עדה"ח או הרב לאנדאו.

אירוע של כ40-450 איש

שלומצה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אמא שלי קוראים לה פערי אקער שפית בחסד עליון פשוט לא תפסיקו ללקק את האצבעות היא גרה ברחוב הרב ברים 9 בגבעה ב' היא מכינה הרבה אירועים למוסדות גנים מעונות וכו' מי שטעם פעם אחד לא יכול להפסיק להתגעגע תנסו תבינו

נעליים

משתמש מקצוען
אמא שלי קוראים לה פערי אקער שפית בחסד עליון פשוט לא תפסיקו ללקק את האצבעות היא גרה ברחוב הרב ברים 9 בגבעה ב' היא מכינה הרבה אירועים למוסדות גנים מעונות וכו' מי שטעם פעם אחד לא יכול להפסיק להתגעגע תנסו תבינו
שמעתי עליה, ומאוד מאוד המליצו

איש שדה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אפשר טלפון ליצירת קשר?
יש לה הכשר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה