קיבלתם דתות החודש?
וא"כ כמה, והאם יש הפרשים,
תודה רבה.
נכנס הפרשים על שנת 2023 ע"ס 791החודש זה החודש הראשון בשנת 24, לא הגיע עדיין כלום,
יש אברכים שכבר קיבלו היום {כך נכתב באשכול אחר https://www.prog.co.il/threads/דתות-סוף-שנה-2023.941387/post-13222741}עדיין לא הגיע.
הכל טוב, מישהו אצלך נהנה מאוד מהאחוזים….אני החודש [01] עדיין לא קיבלתי את הדתות וסוף חודש קודם קיבלתי330 שח
שנראה לי שזה שאריות מהתקציב של 23 ואני מקבל בדרכ 640 לא מתקרב לסכומים שדוברו פה....
השארית היה באזור ה791...אני החודש [01] עדיין לא קיבלתי את הדתות וסוף חודש קודם קיבלתי330 שח
שנראה לי שזה שאריות מהתקציב של 23 ואני מקבל בדרכ 640 לא מתקרב לסכומים שדוברו פה....
אין שום קריטריונים, כולם מקבלים אותו דברזה מוזר אולי יש קטיריונים לפי גיל או לפי מס ילדים או משהו בסגנון
הועבר לעמותות הדתות לינואר, בחלק מהמוסדות בימים הקרובים
ערך הנקודה ירד דרסטית ל 343, ובשקלול זה 617.4 לאברך יום שלם.
כשיעבור התקציב יהיה התאמות בערך הנקודה
למה היה עיכוברק היום נכנס למוסדות, יכניסו לאברכים בימים הקרובים.
אנחנו לא..מישהו קיבל דתות החודש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: