אם יש אפשרות בקשה לביטול, ודאי שתנסה לעשות זאת, אין לך מה להפסידאני לפני למעלה משנה קיבלתי קנס על מהירות, ואשתי לפני 9 חדשים קיבלה קנס על אי עטיית מסכה,
בשניהם ביקשנו להישפט.
עד היום לא הגיע הזמנה, אבל בקנס מהירות שלי כשנכנסתי לאתר המשטרה הופיע הנך מוזמן לבית משפט בתאריך לא ידוע. כיום גם זה לא מופיע, רק מופיע שאין שום תיק במשטרה.
כעת אני מסופק לגבי דוח שהוא קצת לא מוצדק, אבל הוא על סכום לא גדול, אם שווה לי להישפט.
נסעתי ברכבת ישראל, מירושלים לתל אביב הלוך חזור. לפני זה רציתי לקנות חופשי יומי, ובטעות קניתי חופשי ירושלים-מערב במקום ירושלים-גוש דן. חוץ מזה זכור לי שהיה לי כ-30 ש"ח ערך צבור.
הצגתי את הכרטיס בתחנת ירושלים יצחק נבון והדלת נפתחה, כשירדתי בתל אביב הדלת לא נפתחה.
ניסית להיעזר בפקחים שעמדו שם, אז הם רשמו לי דוח. ואמרו תערער לרכבת ישראל.
יש לציין שאז עוד לא היה קו ירושלים - מודיעין. כך שאם לא היה לי ערך צבור, לא היה אמור לפתוח.
ובכל אופן פתח. אז מדוע לא הוריד לי בסופו של דבר מערך צבור.
אז לא ידעתי שזה מוריד אוטומטי מערך צבור לפי הכניסה והיציאה, ולכן כשערערתי רק הסברתי שזה היה בשוגג ובטעות גמורה והסברתי למה קרתה לי הטעות. הם לא התחשבו. השאלה שלי אם היה לי ערך צבור מדוע לא הוריד לי תשלום נסיעה מהערך צבור. הקנס הוא סה"כ 64 ש"ח. לא סכום מפחיד. אבל מעצבן שנתנו אותו בכלל. להגיש פירוט פעולות ברב קו צריך לגשת לעמדות שלהם, וןאין לי כ"כ זמן ועצבים לעשות את זה.
רק רווח שהעמסת על הרשויות, ואם לא מוותרים אז אתה משלם אותו סכום בדחיה (גם רווח) של כמה חודשים.
בקשה להישפט לא הייתי עושה על כזה סכום של 64 שח
ושאפו על הבקשה להישפט על הדוחות האחרים, ועל המחיקה של הדוח ממחשבי משטרת ישראל
ככל שהציבור יעשה זאת יותר כך כולם ירויחו לעצמם ולכולם