דו"ח קיבלתם דוח חניה או דוח משטרה, ויש לכם עילה או טענה לביטול ? כנסו כאן

אמנון ותמר

משתמש רשום
התייעצות:
הנני לקויית שמיעה ומרכיבה 2 מכשירי שמיעה והטלפון שלי מחובר לבלוטוס למכשירי השמיעה ואני מקבלת שיחות לאוזניות המכשירי שמיעה.
לפני כשעה, בעודי נוהגת באיזור מגורי, קיבלתי שיחת טלפון חשובה ושוחחתי בנייד דרך הבלוטוס המחובר למכשירי השמיעה שלי. לפתע הבלוטוס התנתק ולא שמעתי כלום והצמדתי את הטלפון לאוזן כדי לומר למי שהיה בקיו שאחזור אליו עוד מעט ואז עצר אותי השוטר.
יש לציין שהשוטר קפץ לי לכביש ומאוד נבהלתי מזה שהוא קפץ לי לכביש וכשהוא ביקש רישיונות ניסיתי להסביר לו את העניין כפי שכתבתי למעלה והוא לא היה מוכן לשמוע! הוא הבין מכל מה שאמרתי ש 'לא דיברתי..'. וכך הוא כתב בדוח בתגובת הנהג.
השוטר נתן לי דוח 1000 ₪ ו8 נקודות ולא נענה לבקשתי לקבל אזהרה.
הנני נוהגת על הכביש כבר 29 שנה ואין לי עברות תנועה למעט 2 אזהרות שקיבלתי לפני שנים רבות.
אמרו לי שאני יכולה לכתוב בקשה להמרת הדוח באזהרה
האם כדאי לבקש המרה או שכדאי ללכת לבית משפט או לשתוק ולשלם..???

navush

משתמש פעיל
אין את מה לבטל...
חיפוש קצר בגוגל יתן מידע יותר אמין
אגב זה ממש דומה לדוח שניתן על מספר רכב אחר
אין כאן מה לבטל
ושאזרח אחר שהוא עם שם דומה לשלך הסתבך

בנימיני

משתמש מקצוען
התייעצות:
הנני לקויית שמיעה ומרכיבה 2 מכשירי שמיעה והטלפון שלי מחובר לבלוטוס למכשירי השמיעה ואני מקבלת שיחות לאוזניות המכשירי שמיעה.
לפני כשעה, בעודי נוהגת באיזור מגורי, קיבלתי שיחת טלפון חשובה ושוחחתי בנייד דרך הבלוטוס המחובר למכשירי השמיעה שלי. לפתע הבלוטוס התנתק ולא שמעתי כלום והצמדתי את הטלפון לאוזן כדי לומר למי שהיה בקיו שאחזור אליו עוד מעט ואז עצר אותי השוטר.
יש לציין שהשוטר קפץ לי לכביש ומאוד נבהלתי מזה שהוא קפץ לי לכביש וכשהוא ביקש רישיונות ניסיתי להסביר לו את העניין כפי שכתבתי למעלה והוא לא היה מוכן לשמוע! הוא הבין מכל מה שאמרתי ש 'לא דיברתי..'. וכך הוא כתב בדוח בתגובת הנהג.
השוטר נתן לי דוח 1000 ₪ ו8 נקודות ולא נענה לבקשתי לקבל אזהרה.
הנני נוהגת על הכביש כבר 29 שנה ואין לי עברות תנועה למעט 2 אזהרות שקיבלתי לפני שנים רבות.
אמרו לי שאני יכולה לכתוב בקשה להמרת הדוח באזהרה
האם כדאי לבקש המרה או שכדאי ללכת לבית משפט או לשתוק ולשלם..???
המקום ימלא חסרונכם

על פי מדיניות אגף התנועה, לא ניתן להמיר באזהרה עבירות של חציית צומת רמזור באדום, שימוש בטלפון סלולרי, הזמנות לדין ועבירות נוספות המסכנות חיים.

אם הודיתם בהחזקת טלפון (לא משנה אם דיברתם או לא) בית המשפט פועל לפי החוק
במידה והחזקת טלפון ביד החוק מחייב בקנס ונקודות.

ניתן אולי להגיש בקשה להישפט במסגרת הטריקים המפורטים באשכול זה ואשכולות מקבילים

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
זה גם מאוד תלוי אם היה עוד שיח עם השוטר
אם נתת מספר רישיון
חתמת על הדוח
הצעתי להמתין ולראות באזור אישי הממשלתי בעוד כמה ימים / שבועות אם יש דוח שממתין
זה דוח להולך רגל על חציה ברמזור אדום
לא היתה עליו תז

יוסיK

משתמש מקצוען
זה דוח להולך רגל על חציה ברמזור אדום
לא היתה עליו תז
מספר הזהות זה סממן הזיהוי שאליו משויך הדוח כך שלכאורה אין מה לחשוש, ניתן לשוב ולבדוק מידי תקופה האם יש לכם חוב.
ככלל דוחות שיש בהם טעויות ניתן לבטל אותם בקלות יחסית אבל כאן יש הרבה סיכוי שלא תצטרכו בכלל לבטל את זה.

אבטיח קר

משתמש צעיר
התייעצות
קיבלנו בדואר הודעה (לראשונה ) על 2 נסיעות בנתצ בירושלים לפני כשנה עם ריבית סהכ 1500 ש"ח!
עכשיו הקטע הוא שלא קיבלנו שום הודעה בדואר עד עכשיו בכלל ואין אופציה להגיש בקשה לא לביטול ולא להשפט רק אופציה להחתים עו"ד על זה שלא קיבלתי בדואר ולהפחתת הריבית
מישהו יודע מה ניתן לעשות מעבר לזה ?

יוסיK

משתמש מקצוען
התייעצות
קיבלנו בדואר הודעה (לראשונה ) על 2 נסיעות בנתצ בירושלים לפני כשנה עם ריבית סהכ 1500 ש"ח!
עכשיו הקטע הוא שלא קיבלנו שום הודעה בדואר עד עכשיו בכלל ואין אופציה להגיש בקשה לא לביטול ולא להשפט רק אופציה להחתים עו"ד על זה שלא קיבלתי בדואר ולהפחתת הריבית
רשמית כלום
מתסכל אבל זו כנראה המציאות.
אשמח אם מישהו יעלה רעיון איך להתמודד עם זה.
היה לי דוח חניה מעיריית י-ם שלא הוצמד לשמשת הרכב ולא ידעתי עליו עד שהוא הוגדל, לא הייתה לי ברירה ושילמתי אותו.

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח להתייעץ
קיבלתי דו"ח חנייה משוטר על חניה במפרץ אוטובוס בביתר עילית
ראיתי באתר שאפשר להגיש בקשה לביטול דו"ח, זה משהו מעשי, יש סיכוי שיבטלו או לשלם כמו "ילדה טובה"?

פרוג וזהו

משתמש רשום
התייעצות
אם החיובים תקינים, מה הטענה?

ברוך2020

משתמש פעיל
שלום חברים
קבלתי 3 דוחות בלתי מוצדקים על חניה של רכב תקול שלטענת השוטר הזיק לסביבה מה שהיה מופרך והזוי
מה כדאי לעשות
אם משהו בקי איך הדברים עובדים אשמח להתייעץ
יש פה מדי הרבה חומר ולא הבנתי מה כדאי לעשות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה