למה לבטל אם זה ממילא לא רשום על בעל הדוח?דוח שניתן להולך רגל
שם וכתובת נכונים
תז שגוי
טלפון שגוי
אפשר לבטל?
תודה
למה לבטל אם זה ממילא לא רשום על בעל הדוח?דוח שניתן להולך רגל
שם וכתובת נכונים
תז שגוי
טלפון שגוי
אפשר לבטל?
תודה
אם הת.ז שגוידוח שניתן להולך רגל
שם וכתובת נכונים
תז שגוי
טלפון שגוי
אפשר לבטל?
תודה
על אף נכונות השם והכתובת?אם הת.ז שגוי
הרווחתם
כי יש שם וכתובת נכוניםלמה לבטל אם זה ממילא לא רשום על בעל הדוח?
הטעות היא במספר אחד או בכולו?על אף נכונות השם והכתובת?
כל המספר שגויהטעות היא במספר אחד או בכולו?
אם באחד - קשה לבטל
אם בכולו - קל
זה גם מאוד תלוי אם היה עוד שיח עם השוטרכל המספר שגוי
איך מבטלים? תודה רבהה
המקום ימלא חסרונכםהתייעצות:
הנני לקויית שמיעה ומרכיבה 2 מכשירי שמיעה והטלפון שלי מחובר לבלוטוס למכשירי השמיעה ואני מקבלת שיחות לאוזניות המכשירי שמיעה.
לפני כשעה, בעודי נוהגת באיזור מגורי, קיבלתי שיחת טלפון חשובה ושוחחתי בנייד דרך הבלוטוס המחובר למכשירי השמיעה שלי. לפתע הבלוטוס התנתק ולא שמעתי כלום והצמדתי את הטלפון לאוזן כדי לומר למי שהיה בקיו שאחזור אליו עוד מעט ואז עצר אותי השוטר.
יש לציין שהשוטר קפץ לי לכביש ומאוד נבהלתי מזה שהוא קפץ לי לכביש וכשהוא ביקש רישיונות ניסיתי להסביר לו את העניין כפי שכתבתי למעלה והוא לא היה מוכן לשמוע! הוא הבין מכל מה שאמרתי ש 'לא דיברתי..'. וכך הוא כתב בדוח בתגובת הנהג.
השוטר נתן לי דוח 1000 ₪ ו8 נקודות ולא נענה לבקשתי לקבל אזהרה.
הנני נוהגת על הכביש כבר 29 שנה ואין לי עברות תנועה למעט 2 אזהרות שקיבלתי לפני שנים רבות.
אמרו לי שאני יכולה לכתוב בקשה להמרת הדוח באזהרה
האם כדאי לבקש המרה או שכדאי ללכת לבית משפט או לשתוק ולשלם..???
זה דוח להולך רגל על חציה ברמזור אדוםזה גם מאוד תלוי אם היה עוד שיח עם השוטר
אם נתת מספר רישיון
חתמת על הדוח
הצעתי להמתין ולראות באזור אישי הממשלתי בעוד כמה ימים / שבועות אם יש דוח שממתין
מספר הזהות זה סממן הזיהוי שאליו משויך הדוח כך שלכאורה אין מה לחשוש, ניתן לשוב ולבדוק מידי תקופה האם יש לכם חוב.זה דוח להולך רגל על חציה ברמזור אדום
לא היתה עליו תז
רשמית כלוםהתייעצות
קיבלנו בדואר הודעה (לראשונה ) על 2 נסיעות בנתצ בירושלים לפני כשנה עם ריבית סהכ 1500 ש"ח!
עכשיו הקטע הוא שלא קיבלנו שום הודעה בדואר עד עכשיו בכלל ואין אופציה להגיש בקשה לא לביטול ולא להשפט רק אופציה להחתים עו"ד על זה שלא קיבלתי בדואר ולהפחתת הריבית
מישהו יודע מה ניתן לעשות מעבר לזה ?
אם החיובים תקינים, מה הטענה?התייעצות
קיבלנו בדואר הודעה (לראשונה ) על 2 נסיעות בנתצ בירושלים לפני כשנה עם ריבית סהכ 1500 ש"ח!
עכשיו הקטע הוא שלא קיבלנו שום הודעה בדואר עד עכשיו בכלל ואין אופציה להגיש בקשה לא לביטול ולא להשפט רק אופציה להחתים עו"ד על זה שלא קיבלתי בדואר ולהפחתת הריבית
מישהו יודע מה ניתן לעשות מעבר לזה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: