רק עכשיו ראיתי את התלוש, אכן לא קשור. סליחה.מה שכתבת הוא נכון. רק שהוא לא קשור לכאן.
רק עכשיו ראיתי את התלוש, אכן לא קשור. סליחה.מה שכתבת הוא נכון. רק שהוא לא קשור לכאן.
השאלה היא אם בגלל שזה עיריה אני יכולה אח"כ להסתבך איתם שאצטרך את השירותים שלהם,בעקרון
את יכולה להיות במינוס
אם זה לא סכום גבוה מידי, אף אחד לא יעשה עם זה כלום
אם זה גבוה
הם יצטרכו תביעה כדי להוציא ממך את הכסף...
וגם אז לא בטוח שיוכלו
דעתיהשאלה היא אם בגלל שזה עיריה אני יכולה אח"כ להסתבך איתם שאצטרך את השירותים שלהם,
או שאין קשר בין אגף לאגף
הם לא יכולים לעשות לך שום דבראחרי בערך שנה שלחו לי מכתב התראה מפחיד מעו"ד
עדיין לא טיפלתי בזה ,מחכה שירדפו אחרי
מעניין אם מישהו פעם הגיע למשפט על דבר כזה?
מדובר בסכום שלכאורה עו"ד שמטפל בזה עולה יותר.
יש להפסיד הוצאות משפט שבד"כ הולכות על המפסידהם לא יכולים לעשות לך שום דבר
בלי החלטה של בית משפט
ולא בכל מקרה בית משפט יאשר להם לקחת את הכסף חזרה
כך שלא נראה לי שיש מה להפסיד.
לא יודעת כמה בית משפט ישית הוצאות משפט על עובדתיש להפסיד הוצאות משפט שבד"כ הולכות על המפסיד
יתכן. אבל כדאי לשאול עו"ד לפני שמתעלמים מטעם 'מה נפסיד'.לא יודעת כמה בית משפט ישית הוצאות משפט על עובדת
גם אם יחייב אותה להחזיר את הכסף... (כשגם זה לא ברור שהוא יחייב)
הם יכולים לפנות להוצאה לפועלהם לא יכולים לעשות לך שום דבר
בלי החלטה של בית משפט
ולא בכל מקרה בית משפט יאשר להם לקחת את הכסף חזרה
כך שלא נראה לי שיש מה להפסיד.
אם כי אולי הלכתית את כן מחוייבת להחזיר
לדעתי שאלת רב.
למה שלא יטיל את זה על העובדתלא יודעת כמה בית משפט ישית הוצאות משפט על עובדת
גם אם יחייב אותה להחזיר את הכסף... (כשגם זה לא ברור שהוא יחייב)
אז למה זה קרה לי יש למישהו מושג?
א"א לפנות להוצל"פ ולהטיל עיקול לפני שמוכח שיש חוב וזה יכול להיות רק עם פסק חלוט של בית משפט.הם יכולים לפנות להוצאה לפועל
ולהטיל עיקול על החשבון
גם חוב כזה הוא חוב מוכח שבשניה כל שופפט יתן לזה לעבור להוצא לפעולא"א לפנות להוצל"פ ולהטיל עיקול לפני שמוכח שיש חוב וזה יכול להיות רק עם פסק חלוט של בית משפט.
בשונה החובות לארנונה וכיו"ב שלא נדרשת פסיקה על כל תיק היות וזה חיובים שמוגדרים בחוק.
בכלל לא.גם חוב כזה הוא חוב מוכח שבשניה כל שופפט יתן לזה לעבור להוצא לפעול
במידה והמקרה המדובר הוא שיצאת לחופשת לידה במהלך השנה והמעסיק הפריש עבורך לפנסיה וקרן השתלמות אז נוצר החוב הזה שבד"כ מתכזזים בחודשים הראשונים לאחר חופשת הלידה.התחלתי כעובדת בסטטוס מסוים ובמהלך השנה השתנה הסטטוס ולא עודכן,
מודה באמת שלא לא טרחתי לדווח להם,אבל הם היו אמורים לעדכן לבד.
השאלה גם אם הם יכולים לתבוע אותי שלא דווחתי על השינוי,
תודה ממש לכל העונים!
היא דיברה על חוב כמועסקת...יכול להיות שזה חוב על חינוך ילדים? שלא שולם עד היום?!
ידוע לי שבעיר אחרת היה עכשיו מלא עיקולים והתחשבנויות בענף הזה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: