העניין הוא הצעקות גידופים ואיומים,יש שנאה לחרדים בכל מקום וצריכים לשמוח אם זה
אבל צריכים לדעת גם לא להיות פראירים
לגבי הנידון הזה אני לא רוצה לאכזב אבל הוא יתען שלא יכול לראות את הכביש ....
והוא היה ערבי.
(לא גזענות, רק לומר שלא שייך לחרדי.)
העניין הוא הצעקות גידופים ואיומים,יש שנאה לחרדים בכל מקום וצריכים לשמוח אם זה
אבל צריכים לדעת גם לא להיות פראירים
לגבי הנידון הזה אני לא רוצה לאכזב אבל הוא יתען שלא יכול לראות את הכביש ....
אני יודע על מישהו שנפל על זה (או כעין זה) בבימ"שתודה על התגובה!
אה אבל הנציגה של קווים שניסתה להגיע איתי לפשרה בלי בית מישפט אמרה לי שאני בטוח לא יצליח במשפט אם אני מתבלבלת בין לא עצר לדילג אז אני לא יכולה לאמר סתם... כי הבנתי שזה פוסל את המשפט
מישהו יודע אם זה באמת נכון? ועוד משהו איך אני יכולה לראות את כתב ההגנה של הצד השני? בית המשפט אמור לישלוח לי את זה?
האם תוכלו לפרט מה היה המקרה?תודה על התגובה!
אה אבל הנציגה של קווים שניסתה להגיע איתי לפשרה בלי בית מישפט אמרה לי שאני בטוח לא יצליח במשפט אם אני מתבלבלת בין לא עצר לדילג אז אני לא יכולה לאמר סתם... כי הבנתי שזה פוסל את המשפט
מישהו יודע אם זה באמת נכון? ועוד משהו איך אני יכולה לראות את כתב ההגנה של הצד השני? בית המשפט אמור לישלוח לי את זה?
תלוי כמה זמן חיכיתם עד הנסיעה הבאה / החילופיתיש לי 5 תלונות בשבוע אחד על חברת אקסטרה - אי ביצוע נסיעה
כמה כסף אוכל לתבוע?
חצי שעהתלוי כמה זמן חיכיתם עד הנסיעה הבאה / החילופית
תלוי בשופט, יש שופטים שיתנו 500-800 למקרה, ויש שיתנו יותר () או פחות (150-100).חצי שעה
ביום ראשון המתנתי לאוטובוס בכביש 4 -זה 2 נתיבים והאוטובוס עבר בנתיב השניהאם תוכלו לפרט מה היה המקרה?
האם -
- האוטובוס עבר במסלול אך לא עצר כלל בתחנה
- או שהאוטובוס עצר בתחנה אך לא פתח דלתות
- או שהאוטובוס פתח דלתות אך לא הסכים להעלות אתכם
- או שהאוטובוס כלל לא עבר בתחנה
אני אשמחאני יודע על מישהו שנפל על זה (או כעין זה) בבימ"ש
אם תרצו לשמוע בפרטי אוכל לקשר ביניכם
לפי התאור שלכם הנהג עבר במסלול הקו הרגיל אך במרחק מן התחנה, אינכם נדרשים להגדיר במדויק האם זהו "דילוג", העבירות העיקריות הן לכאורה כדלהלן:ביום ראשון המתנתי לאוטובוס בכביש 4 -זה 2 נתיבים והאוטובוס עבר בנתיב השני
ביום שני הייתי צריכה ליסוע שוב באותו אוטובוס אז התקשרתי לפני כן לקווים וביקשתי שיעדכנו את הנהג שעליו לעצור בתחנה כי כנראה הוא לא יודע... ושזה ממש חשוב לי כי יש לי עבודה וכו
אך שוב לא עצר ואני לא מצליחה להיזכר אם עבר בנתיב השני או שסתם לא עצר..
אז תבעתי אותם על 3000 אשמח גם לדעת כמה תובעים על כזה מיקרה חשוב לצין שבתביעה כתבתי שמאד נפגעתי שלא כיבדו את הבקשה שלי... וגם פיספסתי עבודה.
תודה רבה!
אם זה ערבי זה השפה לא לדאוג גם לילדים שלו הוא מדבר ככה ......העניין הוא הצעקות גידופים ואיומים,
והוא היה ערבי.
(לא גזענות, רק לומר שלא שייך לחרדי.)
1. במקרה 1 מדובר על אוטובוס שלא עצר כי הוא היה מלא. במקרה כזה על הנהג היה לפנות לסדרן ולעדכן אותו, ועל החברה לכאורה היה מוטל לשלוח אוטובוס נוסף תוך רבע שעה (כך למיטב זכרוני, צריך לבדוק שוב בנהלים הרלוונטיים). אם בסופו של דבר נגרם בזבוז זמן של כחצי שעה, ניתן לתבוע בסביבות 300-700 ש"ח. ככל ויש קשיים ועגמות נפש נוספים שנגרמו הגיוני שהסכום יהיה גבוה יותר.קודם כל תודה ענקית ל @יוסי ב.ק על המענה המדויק לכל שאלה, שאפו .
1. רציתי לשאול לגבי פנייה 1. ופנייה 4.
על כמה כסף כדאי לתבוע שיהיה סביר.
2. ככל שיש יותר תובעים כך המחיר עולה?
3. אם יש לי עדים, לדוגמא לפנייה 4. האם צריך להכניס כשיש תשובת הסכמה מהחברה.
ואם אני מכניס האם הם צריכים להיות בדיון ומה הם מרוויחים מכך?.
תודה.
תקלה לא פוטרת את החברה מאחריות. גם אם היתה תקלה החברה היתה צריכה לשלוח אוטובוס חילופי בהתאם לנוהל אוטובוסים תקולים. תבדוק קודם בנוהל, ולמעשה אין צורך לחכות לתשובת החברה.כבר שלחתי כבר לפני שבועיים תלונה לחברה ואמרו לי על תקלה שחזרה על עצמה יומיים ברציפות "עקב תקלה באוטובוס" אז אני כבר יגיש תביעה או לחכות לבירור תודה
היי אשמח לעזרה
מישהו יודע מה ההבדל בין אוטובוס שלא עצר בתחנה לאוטובוס שדילג תחנה
אני פשוט עומדת לפני מישפט שתבעתי את קווים ולא רוצה ליפול על זה...
תודה
שטויות של הנציגה!!אה אבל הנציגה של קווים שניסתה להגיע איתי לפשרה בלי בית מישפט אמרה לי שאני בטוח לא יצליח במשפט אם אני מתבלבלת בין לא עצר לדילג אז אני לא יכולה לאמר סתם... כי הבנתי שזה פוסל את המשפט
תודה על התגובה!
שטויות של הנציגה!!
היא רוצה להלחיץ אותך, להנמיך אותך ולגרום לך להגיע לפשרה (למרות שבלי קשר לפעמים דווקא כן כדאי להגיע לפשרה).
גועל נפש!!
כל מה שכתבתי הוא לדעתי האישית כמובן.
מחוסר זמן אני בל"נ ירחיב בפעם אחרת. אבל ממש אין מה להתרגש ממה שהיא אמרה.
אני יודע על מישהו שנפל על זה (או כעין זה) בבימ"ש
אם תרצו לשמוע בפרטי אוכל לקשר ביניכם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: