דיברתי אתם ואמרו שאפשר להגיש דרך האתר יכול להיות שיצטרכו להגיש שוב מהתחלהאולי ניתן לתקן את כתב התביעה או להגיש כתב תביעה מתוקן
תנסה לשאול במרכז המידע של בתי המשפט 077-270-3333
דיברתי אתם ואמרו שאפשר להגיש דרך האתר יכול להיות שיצטרכו להגיש שוב מהתחלהאולי ניתן לתקן את כתב התביעה או להגיש כתב תביעה מתוקן
תנסה לשאול במרכז המידע של בתי המשפט 077-270-3333
נראה לי הכוונה לבקש מהשופט לתקן את כתב התביעה.דיברתי אתם ואמרו שאפשר להגיש דרך האתר יכול להיות שיצטרכו להגיש שוב מהתחלה
בדיוקנראה לי הכוונה לבקש מהשופט לתקן את כתב התביעה.
צריך לכתוב בקשה עם ציון מס' תיק והסבר לתיקון, ולשלוח אותו דרך האזור האישי בחלונית של הגשה מהירה.
והאם יש מישהו שהיה בדיון אצל השופטת ריבי לב אוחיון בבית שמש ?
כן ראיתי את זה ועוד תיקיםהמידע הנכתב להלן הינו לפי הבנתי וללא אחריות -
ת"ק 11372-08-23 ביגאוי נ' בית שמש אקספרס בע"מ
התובעים לא הגיעו לדיון, השופטת זיכתה את הנתבעת
ככל הנראה הוגש ערעור, נקבע מועד דיון נוסף, התיק עדיין פתוח
ת"ק 50724-01-24 כהן נ' בית שמש אקספרס בע"מ
תביעה כספית בגין נזקי רכוש לרכב שניזוק
ניתן פסק דין על כל סכום התביעה עקב אי התייצבות הנתבעת לדיון
הוגש ערעור, פסק הדין הסופי עמד על 1500 (מתוך 7,524 ש"ח), לא ניתנו לתובע הוצאות עדות
כדאי להגיש תלונה כדי להרתיע את הנהג מלעשות זאת שובאני לא עקבתי אחרי 116 עמודים (!)
אבל דחוף אני צריך לדעת
אם הנהג לא עצר לי בתחנה (בדווקא) ואח"כ תפסתי אותו בתחנה אחרת (יותר מאוחרת)
האם אני יכול גם לפתוח פניה או שלא (כי בתכלס תפסתי אותו בתחנה אחרת)?
דחוף דחוף דחוף
לא משנה ששפכתי את זעמי עליו אבל פניה אני רוצה לדעת האם אפשר להגיש בכזה מקרה או לא
תודה רבה
הגשתי גם לחברת קוים (הידועים בהברזות היומיומיות שלהם)כדאי להגיש תלונה כדי להרתיע את הנהג מלעשות זאת שוב
את התלונה יש להגיש לחברה התח"צ ולמשרד התחבורה
כדאי להתייעץ עם רב במקרה שלא נגרם לך נזק כספי
לגבי תביעה קשה להאמין שתקבל פיצוי אם לא מדובר בהתנהגות סדרתית של הנהג
למה לא? העוגמ''נ לרוץ לרדוף אחרי האוטובוסלגבי תביעה קשה להאמין שתקבל פיצוי אם לא מדובר בהתנהגות סדרתית של הנהג
זה דבר שתלוי בשופטלמה לא? העוגמ''נ לרוץ לרדוף אחרי האוטובוס
נכון שכדאי לתבוע יחד עם עוד מקרים, אבל זה נכון לכל התביעות ולאו דווקא לזה
מניסיון שלי עם נהגים סוררים בחברת דן - משרד התחבורה מטפל בזההגשתי גם לחברת קוים (הידועים בהברזות היומיומיות שלהם)
וגם למשרד התחבורה
השאלה אם הם יעשו משהו
ואם לא האם אני יכול לפתוח פניה ב15 דקות על כזה מקרה
תודה על תשובת הבזק שלך
חובה רק כדי שילמדאני לא עקבתי אחרי 116 עמודים (!)
אבל דחוף אני צריך לדעת
אם הנהג לא עצר לי בתחנה (בדווקא) ואח"כ תפסתי אותו בתחנה אחרת (יותר מאוחרת)
האם אני יכול גם לפתוח פניה או שלא (כי בתכלס תפסתי אותו בתחנה אחרת)?
דחוף דחוף דחוף
לא משנה ששפכתי את זעמי עליו אבל פניה אני רוצה לדעת האם אפשר להגיש בכזה מקרה או לא
תודה רבה
שווה קדחתארגון 15 דקות נתן בעבר סיוע משפטי לתביעות קטנות נגד חברות תח"צ
חברת התחבורה מטפלת בנהג ואף מורידה לו מהבונוס במידת הצורך.הגשתי גם לחברת קוים (הידועים בהברזות היומיומיות שלהם)
וגם למשרד התחבורה
השאלה אם הם יעשו משהו
ואם לא האם אני יכול לפתוח פניה ב15 דקות על כזה מקרה
תודה על תשובת הבזק שלך
שמו קישור בראש העמוד שמפנה לעמוד 3 שם יש פירוט על השלביםשלום, אשמח אם יש פה עו"ד או מישהו שכבר תבע בבית משפט חברת אוטובוסים ויכול לייעץ לי מניסיון איך להגיש תביעה. יש לי מקרה עם תאריך מפורט, כולל כבר תשובה מהחברה + משרד התחבורה, ואני מעוניין לגשת לתביעה. אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח. b025725073@****com
זה ראיתי, אני מדבר על מה לכתוב בתביעה, איך למקסם את הנזק והעוגמת נפש בשביל לקבל כמה שיותר, והמבין...שמו קישור בראש העמוד שמפנה לעמוד 3 שם יש פירוט על השלבים
אשמח לעזור בל"נ בכל שאלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: