כנראה שהוא לא הסיר אותה לחלוטיןהבאתי לטכנאי
הסיר את האוטוקד הישן
התקין חדש
ועכשיו שוב ההודעה הזאת קופצת
גם אצלי לא הצליחוקרה לי גם, יש מישהי מניסיון שטכנאי הצליח לסדר לה? בינתיים לא מצאתי ואני תקועה!!!
עכשיו דיברתי עם מישהו , אמר שינסה בערב מקווה שיצליחגם אצלי לא הצליחו
ניסית לפרמט את המחשב?
טכנאי הציע לי
בינתיים זה עובד אז דוחה את הפירמוט
2020על איזה גרסה אתן עובדות?
אה אוקי.2020
היה לי 2016על איזה גרסה אתן עובדות?
אני באותה הסירה לצערי...@רותי וינברג אף פעם לא נתקלת בבעיה?
אני באותה הסירה לצערי...
ב"ה היום התקינו לי מחדש את התוכנהקרה לי גם, יש מישהי מניסיון שטכנאי הצליח לסדר לה? בינתיים לא מצאתי ואני תקועה!!!
זה לא קשור דווקא לגירסה מתקדמת לי יש 2016 וגם לא עובדנקודה למחשבה --- שאולי עדיף להסתפק בתוכנת אוטוקאד בגרסה לא הכי מתקדמת -ופחות מסחרית
ואז גם אף אחד לא מחפש אותך --- כי תכלס זה עושה אותה עבודה
סתם ככה גם נאמר לי - שיש בעיה הלכתית מסוימת להשתמש בתוכנות פרוצות מסחריות - יש בזה חשש גזל הגוי
חידשת לי -חשבתי שזה לא עניין של גרסאזה לא קשור דווקא לגירסה מתקדמת לי יש 2016 וגם לא עובד
שכל אחד ישאל את רבותיוסתם ככה גם נאמר לי - שיש בעיה הלכתית מסוימת להשתמש בתוכנות פרוצות מסחריות - יש בזה חשש גזל הגוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: