דווקא זה נראה לי ההוא מאיראן....
תיזהר שלא יעצרו אותך באמצע הלילה
תיזהר שלא יעצרו אותך באמצע הלילה
צודק במאה אחוז ובאמת חבל שבציבור החרדי יש פחות מודעות לכל הנושא הזה של תקיפות סייבר ונסיונות עוקץמה שיותר מטריד פה זה איך הוא הגיע לכתובת המייל שלכם..
וסליחה קצת על הגלישה
אבל כאן המקום לעורר את תשומת לב כולנו לנושא שמפריע לי אישית מאד
לפעמים נוחתת אצלי בתיבת המייל הודעה שנשלחה למאות (!) אנשים עם כל הכתובות של כולם.
בבקשה בבקשה בבקשה !!! אנא עשו עותק מוסתר! לא אישרתי לכם לפרסם את המייל שלי ברבים!
ועכשיו יהיו את הציניקנים שיגידו למה את מספר הפלאפון כן מפרסמים ברבים?!
והתשובה היא שעם כל הכבוד ל4*4 המשוכלל שלי הוא לא מאחסן בתוכו פרטי אשראי שלי , אחרים, מידע בריאותי, תמונות וכו...
ולא חסרים סיפורים על פריצות למיילים... וקרו כבר מקרים לא נעימים.
אז אם כל אחד מאיתנו יקח לתשומת לבו לשים לב שלא מעביר בלי אחריות רשימות על גבי רשימות של מיילים אולי יקרו פחות ופחות מקרים כאלו (וכנראה שיש כמה שנופלים בזה עובדה שהם עדיין ממשיכים לנסות)
מה קרה לרישיון העורך דין שלו?אני ישתף אותכם עם ההמשך
אני ממשיך לשחק אותה תמים
אני ממשיך להתכתב איתו הוא נראה די זהיר
אני יוסיף כאן צילומי מסך מכל התכתבויות איתו
כולל צילום תעודה מזהה שלו
צפה בקובץ המצורף 1714738צפה בקובץ המצורף 1714735
צפה בקובץ המצורף 1714741
צפה בקובץ המצורף 1714744
צפה בקובץ המצורף 1714747
בסוף אני יעשה את זה אחרי שאני יגמור להתעלל בואהל אני חוזר ומדגיש כדי למנוע מאחרים ליפול בפח תדווח לגוגל על ניסיון פישינג
אני התקשקשתי איתם להנאתי.הולך להם לגנוב קצת כנראה ...
עד שהבנאדם קולט...
מעניין אותי אם הולכים איתם בתמימות , וכשמבקשים פרטים בנקאיים ולא רוצים לתת - מה הם יגידו?
שכחת כמה פרטים שאשתו של המת מתה גם זמן קצר לפני והוא היה גר בישראל אך הירושה היא בדולר ארה"ב שמפוקדת בחשבון בטורקיהמה קרה לרישיון העורך דין שלו?
ואיך הגיע עורך דין מאפריקה למת בארה"ב שהכסף שלו בטורקיה והיורש בישראל מעניין לא....
תשאל אותו באיזה מדינה הוא גר ואיך הוא הכיר את המנוח (לא בפעם אחת תסבך אותו עם התשובות שלו)שכחת כמה פרטים שאשתו של המת מתה גם זמן קצר לפני והוא היה גר בישראל אך הירושה היא בדולר ארה"ב שמפוקדת בחשבון בטורקיה
כרגע אני מחכה למחר לראות מה הוא מגיב לי לשאלות הנוספות ששאלתי אותותשאל אותו באיזה מדינה הוא גר ואיך הוא הכיר את המנוח (לא בפעם אחת תסבך אותו עם התשובות שלו)
להערכתי כבר לא תקבל ממנו תשובהכרגע אני מחכה למחר לראות מה הוא מגיב לי לשאלות הנוספות ששאלתי אותו
בעז"ה אני יעדכן מה קורהצפה בקובץ המצורף 1714848
אם הייתי יודע למי הוא עוד שלח אולי הייתי מתאםלהערכתי כבר לא תקבל ממנו תשובה
אגב, חשבת לפנות למיילים האחרים ולתאם איתם עמדות?
אז ברור ש:הבן אדם הזה מעתיק מכאן כתובות מייל???????................ (ועוד לתקן את הרווח?)
כי הוא כבר ראה כאן את האשכול.....להערכתי כבר לא תקבל ממנו תשובה
הם לא באמת קוראים את האשכול למי שלא הבין...אם באמת:
אז ברור ש:
כי הוא כבר ראה כאן את האשכול.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: