קניות באתרים מחו"ל קיבלתי את האוזניות האלחוטיות - חבל"ז

בדינג

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הם גם יותר מתקדמות מהשניות. הם מתחברים למכשיר אוטומטית ברגע שמוציאים אותם מהקופסא. הם מוטענים אוטמטית ברגע שהם חוזרים לשם. החיבור הוא TYPE C. ויש גם אפשרות הטענה אלחוטית.

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני חייב להבהיר שיש לי את ה-i7 וגם את ה-i10 ובאמת ה-i10 הרבה יותר נוחות ונעימות לאוזן ממש בלתי מורגשות. רק בשיחה דרך הבלוטוס בפלאפון שלי (K35) הנמען מתלונן על איכות השמע.
אבל במוזיקה לדעתי זה עובר את ה-i7. איכות מעולה.
אני מחפשת בלוטוס רק לשיחות.
איזה מכל הדגמים שהוצעו פה הכי מתאים לשיחות, איכות שמע מצויינת?

bmkol

משתמש מקצוען
אני מחפשת בלוטוס רק לשיחות.
איזה מכל הדגמים שהוצעו פה הכי מתאים לשיחות, איכות שמע מצויינת?
יש לי אוזניה שקניתי לפני שנתיים בערך מעולה למה שבקישת רק לשיחות עם שמע מצוין מאד קלה לשימוש פשוט פותחים את הקליפ והאוזניה מתחברת מיד לנייד. השתמשתי בה גם עם נוקיה C2 וגם עם סמארטפון של סמסונג כשר.

עלות בסך של: 26 ש"ח כולל משלוח חינם

ניתן לראות את האוזנייה - בלחיצה כאן!!!

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
למישהו יש המלצה על אוזניות בלוטוס טובות באמת ולא כפתור? כלומר, אוזניה שאני אשמע ואישמע בה טוב נקי וחזק? לא מחפש זול במיוחד - העיקר שאמצא כבר משהו טוב באמת.
לי יש את זה: https://www.amazon.com/Plantronics-...d_r=2C91WSEQ6HAFC6605G8Z&psc=1&qid=1572418030

כשבעצם מספיק רק האוזניה: https://www.amazon.com/Plantronics-...e&pf_rd_r=2C91WSEQ6HAFC6605G8Z&qid=1572418030

(בא לי לידי שימוש הצ'יפ במחשב, המטען אף פעם לא).

אזניה יקרה- אבל מעולה, למי שמדבר הרבה. כל השורה החיצונית (עם החורים) זה חיישנים ש"שומעים" מה לא להשמיע...
רוחות עזות רעש המוני לא מושפע כלל באוזניה הזו.
היא קצת גדולה וכבדה ביחס לקיים בשוק, אבל בתנוחה נכונה על האוזן מתרגלים ושווה את זה.
(לכן לא כ"כ מתאים להחליף "אוזניות" וכו').

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה