אז הנה המלצה לאוזניות שאמורות להתאים טוב יותר ... אני לא השתמשתי בהם אישית זה בא בהמלצה של רפאל 5657
ניתן ללחוץ כאן כדי לראות את האוזניות!!!
הקישור לא טוב.
אז הנה המלצה לאוזניות שאמורות להתאים טוב יותר ... אני לא השתמשתי בהם אישית זה בא בהמלצה של רפאל 5657
ניתן ללחוץ כאן כדי לראות את האוזניות!!!
זה לפעמים ממש מכאיב את האוזןבעיה מוכרת בדגמים האלה
אני מחפשת בלוטוס רק לשיחות.אני חייב להבהיר שיש לי את ה-i7 וגם את ה-i10 ובאמת ה-i10 הרבה יותר נוחות ונעימות לאוזן ממש בלתי מורגשות. רק בשיחה דרך הבלוטוס בפלאפון שלי (K35) הנמען מתלונן על איכות השמע.
אבל במוזיקה לדעתי זה עובר את ה-i7. איכות מעולה.
לי כן עובדהקישור לא טוב.
יש לי אוזניה שקניתי לפני שנתיים בערך מעולה למה שבקישת רק לשיחות עם שמע מצוין מאד קלה לשימוש פשוט פותחים את הקליפ והאוזניה מתחברת מיד לנייד. השתמשתי בה גם עם נוקיה C2 וגם עם סמארטפון של סמסונג כשר.אני מחפשת בלוטוס רק לשיחות.
איזה מכל הדגמים שהוצעו פה הכי מתאים לשיחות, איכות שמע מצויינת?
לי יש את זה: https://www.amazon.com/Plantronics-...d_r=2C91WSEQ6HAFC6605G8Z&psc=1&qid=1572418030למישהו יש המלצה על אוזניות בלוטוס טובות באמת ולא כפתור? כלומר, אוזניה שאני אשמע ואישמע בה טוב נקי וחזק? לא מחפש זול במיוחד - העיקר שאמצא כבר משהו טוב באמת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: