אם אני לא אשכח אז מחר בלי נדר אני אבדוק ואחזיר לך תשובה ... תודה בכל אופןאז כדאי לבדוק.
כי יודע שבזה ובנקיה 208 הכשרים יש בעיות.
מפעילים את האוזניות ולאחר מכן את הבלוטוס של הנוקיה ואז מזהים את השם של האוזניות ומפעילים כמו כל חיבוראיך עושים את זה?
לא מהאוזניות האלה , ממוצרים אחר מהאתר הנ"למה זאת אומרת? ... יש לך נסיון לא טוב?
רק בתור המלצה תמיד כדאי לראות את הפידבקים והתגובות של אנשים שקנו מוצר מסוים וגם לבדוק כמה המוכר מכר את המוצר שאותו אתה רוצה לקנות.לא מהאוזניות האלה , ממוצרים אחר מהאתר הנ"ל
פעם הקניה מוצלחת ופעם לא
גם מבחינת ניהול שיחה וגם שמיעת אודיו ... מצוין.עזוב מחיר, איך השמע? שומעים אותך? אתה שומע את הצד השני?
@bmkol
הזמנתי את האוזניות האלו דרכך והם אכן הגיעו ובינתיים - 5 ימים אני מרוצה
הזמנצי כבר עוד 2 אוזניות
אבל עכשיו הרגשתי שהם ממש גדולות
התנוך שלי ממש כואב אחרי כמה שעות שאני איתם
יש לך אולי קישור לאוזניות אפילו קצת יותר יקרות אבל יותר נוחות?
תודה
תודהאכן הם ממש בומבסטיות, תחפשו אוזניות i10 TWS הם חיקוי אחד לאחד של אפל והם יותר קטנות ונעימות לאוזן. אבל אין לי המלצה עליהם.
אני משאיר את צירוף הקישורים לאלו שמרוויחים מזה...
וואייי ... כמה צחקתי .... יש לי את אותה בעיה בדיוק ... אחרי 10 דקות אני מרגיש שהאוזן שלי עומדת להתפרק ... את האמת לא היו לי קודם אוזניות כאלו אז אני לא יודע להשוות מה טוב יותר.@bmkol
הזמנתי את האוזניות האלו דרכך והם אכן הגיעו ובינתיים - 5 ימים אני מרוצה
הזמנצי כבר עוד 2 אוזניות
אבל עכשיו הרגשתי שהם ממש גדולות
התנוך שלי ממש כואב אחרי כמה שעות שאני איתם
יש לך אולי קישור לאוזניות אפילו קצת יותר יקרות אבל יותר נוחות?
תודה
מצויןאני חייב להבהיר שיש לי את ה-i7 וגם את ה-i10 ובאמת ה-i10 הרבה יותר נוחות ונעימות לאוזן ממש בלתי מורגשות. רק בשיחה דרך הבלוטוס בפלאפון שלי (K35) הנמען מתלונן על איכות השמע.
אבל במוזיקה לדעתי זה עובר את ה-i7. איכות מעולה.
תודה רבה
חסום לי כרגע,
עד שאני אפתח, מה המחיר?
בעיה מוכרת בדגמים האלהאבל עכשיו הרגשתי שהם ממש גדולות
אז הנה המלצה לאוזניות שאמורות להתאים טוב יותר ... אני לא השתמשתי בהם אישית זה בא בהמלצה של רפאל 5657אכן הם ממש בומבסטיות, תחפשו אוזניות i10 TWS הם חיקוי אחד לאחד של אפל והם יותר קטנות ונעימות לאוזן. אבל אין לי המלצה עליהם.
אני משאיר את צירוף הקישורים לאלו שמרוויחים מזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: