דרוש מידע קו הסקופים - באג מעצבן מזה למעלה משנה.

כביש 6

משתמש פעיל
מזה תקופה ארוכה מאוד שכל פעם שאני מתקשר לקו הסקופים ולוחץ 5 כדי לחזור למיקום האחרון בו האזנתי -
במקום לחזור למיקום האחרון ממש
מחזירים אותי להתחלת רצועת השמע בה אחזתי
או רצועה לפני או אחרי
מה שמאוד מפריע לי כיוון שאם נניח מדובר ברצועה בת 10 דקות ואני אחזתי בדקה מספר 6 ו28 שניות
ייקח לי שניות ארוכות בהתקשרות הבאה כדי לאתר את המיקום בו אחזתי
ע''י דילוגים קדימה ואחורה
אשמח לדעת אם למישהו יש טיפ כיצד אוכל לחזור למיקום האחרון בדיוק בו אחזתי.
תודה רבה.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מה המספר?:unsure:
הסקופים שם, באמת סקופים שווים?
לא משהו מיוחד...
אבל יש להם כמה דברים שיכולים לעניין אנשים, כמו "בין הסדרים" ומהדורת חצות מושקעת (יחסית)
03-6006060 (חסום בכשר)

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
@המחזק דבר ראשון תודה רבה
דבר שני, אני מבין שמאוד קשה לך כל אם כל מיני דברים שקורים כאן
אז לפני שאתה "מחזק" את כולנו תחזק את עצמך ותתנתק מפרוג לטובתך ולטובת כולם
יישר כוח וחג שמח
יש כאלה שהאזנה לקו הסקופים מגיעה במקום האזנה לערוצי רדיו של הציבור הכללי ה"י

שמחהלה

משתמש פעיל
נ.ב. הייתי מכור כמה שנים לקו הסקופים, לא האמנתי יום אחד שאגמל מזה, אבל בסיעתא דשמיא לפני כשנה וחצי נגמלתי
(בזכות מבזקי העדכונים במייל, שעזרו לי ולעוד הרבה להיגמל מקווי הנייעס, מה בין זה לזה, זה קריאה מהירה של חמש דקות וזה האזנה בלי סוף,
כמובן שאני לא בא לפרסם את מבזקי העדכונים אלא רק לתועלת כל המכורים לקווי הנייעס שיודעים את מצבם ורוצים להיגמל, מבזקי העדכונים עזרו לי ולעוד הרבה אברכים להיגמל מקווי הנייעס, )

כביש 6

משתמש פעיל
נ.ב. הייתי מכור כמה שנים לקו הסקופים, לא האמנתי יום אחד שאגמל מזה, אבל בסיעתא דשמיא לפני כשנה וחצי נגמלתי
(בזכות מבזקי העדכונים במייל, שעזרו לי ולעוד הרבה להיגמל מקווי הנייעס, מה בין זה לזה, זה קריאה מהירה של חמש דקות וזה האזנה בלי סוף,
כמובן שאני לא בא לפרסם את מבזקי העדכונים אלא רק לתועלת כל המכורים לקווי הנייעס שיודעים את מצבם ורוצים להיגמל, מבזקי העדכונים עזרו לי ולעוד הרבה אברכים להיגמל מקווי הנייעס, )
איך נרשמים למבזקי העדכונים?

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
זה אותם רבנים שאוסרים אנטרנט כשר
לכן אני לא יתן בשום פנים ואופן לגיטימציה גם לדבר הזה
יש הבדל עצום בין אחד שחוטא לעצמו לבין אדם שמעודד ומפרסם דברים שיגרמו לאחרים גם לחטוא כמוהו

צחית

משתמש מקצוען
לכן אני לא יתן בשום פנים ואופן לגיטימציה גם לדבר הזה
יש הבדל עצום בין אחד שחוטא לעצמו לבין אדם שמעודד ומפרסם דברים שיגרמו לאחרים גם לחטוא כמוהו
איך אפשר לכתוב בפרוג בלי אינטרנט
אני מנסה כבר הרבה זמן ולא מצליח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה