גם אני בדיוק ככה,לפני כחודש הוכרחתי לעזוב את הוט ששם הייתי במשך שנים עם סינון נטפרי, ללא כל בעיות, ועברתי לבזק עם 019, ואז התחילו הבעיות: ניתוקים וניתוקים בלי סוף!
הספקים שונים התשתית של כולם יושב על בזקאז לדבריך בעצם כל הספקים הם אותו דבר, ואין שום נפק"מ לעבור בין אחד לשני
תמיד יש את החבלי לידה של ההתחלה אני עדין לדעתי עדיף ללכת עם בזק חברה גדולה שיש מענה 24 שעות ביממה מאשר כל הספקים האחרים שלקוחות מתלוננים שמ4 בצהרים אתה מדבר לקיר וד"לאני הייתי ב 019 והיו רק מעט בעיות, עברתי לבזק (שהוא גם הספק, לא רק התשתית) ויש יותר בעיות, המון ניתוקים
אצל כולם אין..מי שרוצה לעבור אצלי אין דמי התקנה
הנפילות היו בעיקר בשבועים הראשונים לאחרונה כמעט ולא יצא לי לשמוע מלקוחות על ניתוקים בספק בזק עם נטפרי..
אני התחברתי לבזק לפני חודש ובאמת מאד איטי וניתוקיםמקפיצה אשכול ישן, פשוט התחברתי לאחרונה לבזק +נטפרי ולא מצליחה לעבוד בגלל האיטיות.
האם גם אחרים חווים בעיות, או שכולם כבר עזבו את בזק מזמן?
באיזור בני ברק אני ממליץ לעבור לסיבים ניתן לקבל שם סיבים במהירות גבוהה במחיר של אינטרנט ביתי רגיל וזה הרבה יותר יציב עם כמעט 0% ניתוקיםעברה כבר כמעט שנה מההודעה האחרונה באשכול, אני מרשה לעצמי להעלות הנושא מחדש -
יש לנו ניתוקים מעצבנים ב 019 + נטפרי.
מציעים לנו לעבור לבזק + נטפרי.
אתם מרוצים? אין ניתוקים בבזק ? [אזור בני ברק, אם זה משנה]
תודה לעונים !
שאלתי בבזק ואמרו לי עד 100 מ"ב בלבד.באיזור בני ברק אני ממליץ לעבור לסיבים ניתן לקבל שם סיבים במהירות גבוהה במחיר של אינטרנט ביתי רגיל וזה הרבה יותר יציב עם כמעט 0% ניתוקים
ויש שם גם התקנה חינם
(מה שאין ברוב איזורי הארץ..)
הסיבים בערים החרדיות בני ברק ,אלעד,מודיעין עילית,ביתר זה לא דרך בזק .ז"א שאצלי אין סיבים.
בזק לא פרס סיבים בבני ברקשאלתי בבזק ואמרו לי עד 100 מ"ב בלבד.
ז"א שאצלי אין סיבים.
יש לך מידע אחר?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: