המלצות, תובנות, וכו'
איפה הרגשת זה הועיל לך, האם אתה מגיד שיעור, מלמד, מרצה, דרשןשווה כל שקל!
מחיר הקרן ממש!
יש העוברים את הקורס כדי להגיע למקומות בהן עוד לא הגיעו- להתקדם.איפה הרגשת זה הועיל לך, האם אתה מגיד שיעור, מלמד, מרצה, דרשן
אני בתור מלמד ישמח לדעת איך זה יועיל לי
אשמח אם תפרט את תשובתך
האם מדובר בקורס למרצים - ללמוד איך לדבר ?איפה הרגשת זה הועיל לך, האם אתה מגיד שיעור, מלמד, מרצה, דרשן
אני בתור מלמד ישמח לדעת איך זה יועיל לי
אשמח אם תפרט את תשובתך
אפשר לדעת מתי השתתפת בקורס?עבור על ההודעות הישנות שלי כאן בפרוג ושימו לב לשינויים ולהבדלים החדים!
עכשיו סיימתי!אפשר לדעת מתי השתתפת בקורס?
קו הקורסים של 'אור עולם' שלוחה 3יש למישהו פרטים על הקורס הזה?
איפה נרשמים וכד'?
זה קורס דרך טלפון?קו הקורסים של 'אור עולם' שלוחה 3
0733454020
מחר נפתח ההרשמה
דרך הטלפון- מערכת תוכן מתקדמת מאוד המתוחזק 24/6 ע"י צוות עובדים מסורים (כ-5 עובדים)זה קורס דרך טלפון?
לא בזום או בלייב?
עכשיו מישהו הפנה אותי לקורס הזה והמחיר הוא לא קטןהקורס מתפרס לאורך של 4 חודשים, ומפעיל צוות שלם של עובדים
ובחישוב העלויות של המפגשים זה יוצא כמעט בחינם!
מערכת 'אור עולם' כמעט לא מרוויחים מהקורס,
מנין? מה מדהים בו?קורס מדהים!
מסגנון התשובה והספוילר על תפקידך באמת ניכר הרטוריקה..יש העוברים את הקורס כדי להגיע למקומות בהן עוד לא הגיעו- להתקדם.
זה תהליך שלוקח תקופה ו99% מהמשתתפים אכן התקדמו, יותר לקראת השליש האחרון של הקורס.
ועד שאתה דורך על במות מידי יום לוקח איזה שנה מאז שעברת את הקורס
--
הקטע שידעתי והוכחתי שהקורס הועיל לי, היא ההתקדמות, השינוי הדרסטי שהתחולל במקומות בהן כבר פעלתי, או שכבר דיברתי, או כתבתי- היכן שרגלי כבר דרכה, הוטבעה חותמת חדשה ומפתיעה!
עבור על ההודעות הישנות שלי כאן בפרוג ושימו לב לשינויים ולהבדלים החדים!
אם אתה מלמד, מג"ש או סתם חזן בשני וחמישי (מכירת עליות) תרגיש בהבדל כבר בחודש השני של הקורס.
אני לא מלמד אני אברך כולל- שם התקדמתי נפלא מאוד!!!!!!!!!!!!!
איזה?השתתפתי בו
וכבר כתבתי על כך בפירוט באשכול דומה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: