כללי קורס פרוג - מנטור.

שלמה

משתמש מקצוען
תודה להנהלת פרוג, על סיום הקורס הראשון והמוצלח של פלאש ובניית אתרים.
בתחילה היה די קשה. הלימודים, הנסיעות והעקביות של השיעורים, שלא לדבר על שיעורי בית :)
כעת מתברר שב"ה זה היה משתלם.
בפרק זמן קצר יחסית, קבלנו ידע על תוכנות פלאש ובניית אתרים.
תוך כדי לימוד 'התפלק' למדריך איזה טיפ מעניין בפוטושופ וקצת באילוסטרטור.
הרגשתי שמשקיעים בנו, בכדי שנוכל להצליח.

הדובדבן של הקורס היה ההרצאה המעניינת של ערן בורוכוב.
פשוט פתח לנו את העיניים להסתכל על עולם האינטרנט, קצת מעבר לטכניקה.

תודה לחיים דיקמן ששידך לנו את 'קמח'.שלולי הם, לא היינו מגיעים להיכן שהגענו.
תתברכו בכל מילי דמיטב.

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
גם אני מצטרף לכל הנ"ל
סתאאאאאם נראה לכם שבזה אני יסיים אוטוטו היום או מחר נגרה אותכם קצת מהעבודות שעשינו בקורס

ודבר אחרון והכי חשוב למדנו איך לעשות את זה נכון כי לפעמים לומדים את פלאש לומדים את דרימוויבר אבל ללמוד איך לבנות את זה נכון זה החכמה

יובל מרכז

משתמש חדש
ב"ה

שלום לכולם...

אז ראשית שמי יובל מנצור בוגר קורס פלאש ודרים וויבר מחזור ראשון.
אני חייב לציין שבמהלך הלימודים שלי התרשמתי מרמה מאוד גבוהה של רמת לימוד והכי חשוב רמת יחס אישי!!!

במכללת פרוג בשיתוף מנטור למדנו בצורה מאוד עמוקה ומהנה ועם זאת ברמה מאוד גבוהה
תודות למדריכים הנפלאים והתותחים דודי אשכנזי ,ואיתמר צברי, וערן בורכוב שנתן הרצאה בסיום הקורס!!!
שאני חושב שהם הצליחו להעביר לנו את הלימודים בצורה כל כך טובה שאני לא יודע אם בלעדיהם
היינו מבינים משהו. מסיבה פשוטה . כי תמיד היחס האישי אצלהם במקום הראשון.הם היו לצדנו בכל מיני שאלות ותשובות גם אחרי שעות הלימודים נפגשנו איתם בפורום.ולדעתי השיתוף פעולה הזה פשוט מדהים!!וכמובן שעזר לסטודנטים להבין יותר את החומר הנלמד ולעקוב אחר הלימודים ולסייע אחד לשני און ליין !

דבר שני ולא פחות חשוב זה גם התפילות שהיו באמצע מה שעזר לחבר'ה לשמור על זמני התפילות,ולא לשכח גם את הזמן להקב"ה.

כמו כן החבר'ה בקורס הם אחלה אנשים,מוכשרים וכל אחד הפרה וסייע לשני בכיף.

וכמובן לאיש שחיבר את הכל מר חיים דיקמן שהי"ו שתמיד דאג שהכל בסדר!! וכל תלמיד מרוצה !!
וכל בעיה קטנה הוא פשוט עשה הכל כדי לשפר !! והייחס האישי שקבלנו רק העלה את רמת הסיפוק מהלימודים.

אז באמת תודה לחיים לדודי לאיתמר ולערן !!
אתם 10 !!!
יובל מנצור.

אביגרפי

משתמש רשום
שלום לכל המסיימים המאושרים!

התרשמתי מכך שנהנתם מאד במהלך הקורס.
אני מתעניין יותר בתכל'ס.. האם הידע שרכשתם מקדם אתכם לעבר עבודה במקצוע?
האם יש דרישה גדולה לעובדים בתחום, כמו שכולם מספרים?
זה מה שבאמת מעניין.
בקיצור האם כדאי להרשם לקורס הבא?

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בהחלט כן אני קבלתי תוך כדי הקורס
פרוייקט להרים אתר בלי הקורס הייתי מסתבך עם שטויות שרק היו גוזלים ממני המון המון זמן
אתה יכול לראות כל מיני שאלות בפורום בניית אתרים שאלות שהיו מצחיקות אותך אם היית לומד את הנושא
דבר נוסף מניסיון אישי ובלי להשתחצן אני אחד שחוקר כל דבר את כל תוכנות הגרפיקה פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור למדתי לבד אבל בפלאש ודרימוויבר אם לא תלמד אצל המומחים כל הלימוד שלך לא יהיה שווה
כי ביום שתצטרך להעלות את העבודה לאינטרנט הקובץ ישקול טונות ולא יעבור בפס הכי רחב שאפשר
לכן כל מי שעיניו בראשו שווה לו להשקיע בתחום שמתפתח מאוד בציבור החרדי בפרט

המביט

משתמש מקצוען
גם אני מצטרף לתודות
וכן, גם אני כבר קיבלתי כמה עבודות והצעות עבודה.

עולם האינטראקטיב תופס את מקום הכבוד שלו בעולם האינטרנט.
במיוחד בקרב המגזר שלנו.

ול'פרוג' יש את הקשרים וההכרה,
תעשו את המשך החשבון לבד:)

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י studio dv.d;297393:
בהחלט כן אני קבלתי תוך כדי הקורס
פרוייקט להרים אתר בלי הקורס הייתי מסתבך עם שטויות שרק היו גוזלים ממני המון המון זמן
אתה יכול לראות כל מיני שאלות בפורום בניית אתרים שאלות שהיו מצחיקות אותך אם היית לומד את הנושא
דבר נוסף מניסיון אישי ובלי להשתחצן אני אחד שחוקר כל דבר את כל תוכנות הגרפיקה פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור למדתי לבד אבל בפלאש ודרימוויבר אם לא תלמד אצל המומחים כל הלימוד שלך לא יהיה שווה
כי ביום שתצטרך להעלות את העבודה לאינטרנט הקובץ ישקול טונות ולא יעבור בפס הכי רחב שאפשר
לכן כל מי שעיניו בראשו שווה לו להשקיע בתחום שמתפתח מאוד בציבור החרדי בפרט

לא יודע אם שמתם לב לזה.
בד"כ בתגובות העזרה שאני נותן כאן בפורום, הם בקיצור נמרץ ויותר כתזכורת לדברים.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה, שאנשים למדו בצורה מסודרת וחסר מדי פעם איזה דבר מסויים.

כשאני רואה תגובה על תגובתי, כ"לא הבנתי למה אתה מתכוון" ב95 % אחוז מהמקרים אני רואה שזה אלו שפשוט למדו לבד כמה דברים בסיסיים...

אם הזמן שלך יקר, שמור עליו!
תלך לקורס שעולה לא מעט ותחסוך הרבה כסף ועוגמת נפש.
שווה ללמוד נכון.

MענדיM

משתמש פעיל
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
מכתב אישי

חברי 'פרוג' יקרים,

רציתי לשתף אתכם בהתלבטויותי לפני קורס הפלאש ובהרגשתי לאחריו.
למי שלא מכיר אותי, אני עובד בעיצוב ועימוד מאז היותי בישיבה. תמיד מנסה להתעדכן בכל מה שאפשר, בתוכנות חדשות, ובפקודות נוספות. את דרכי עשיתי מ'קורל 5', חציתי את 'קווארק אקספרס', בואכה 'אינדיזיין 2'. אף תוכנה לא למדתי בקורס כלשהוא, הכל למדתי לבד, חברים, ספרים פה ושם וכדו'.

גם את 'פלאש 5' זכיתי להכיר דרך ספר עב כרס (הבאתי אותו לכיתה ושכחתי אותו על השולחן, מי מצא?). כבר לפני בואי לקורס עיצבתי פה ושם 'באנרים', אתר תדמית צולע, ועוד היד נטויה. התלבטתי רבות לפני שהחלטתי להירשם לקורס, מה אלמד פה? מה זה Motion Tween ומה זה Shape Tween, מה זה Stop ואיך נראה Play. כל זה אפשר ללמוד באינטרנט, או אולי לקרוא עוד ספר...

החלפתי כמה מילים עם דודי ביום העיון שלפני הקורס, לא שממש נסחפתי מדבריו אבל לבסוף החלטתי לשים את כספי על קרן ה'פרוג' ונרשמתי לקורס.
כיום, אחרי הקורס אני יכול לספר לכם שהיה שווה כל רגע.

השליטה שלי בFlash היא ממש חזקה. ההבדל בין 'Movie Clip' לבין Graphic Symbol נהיר לי כהבדלי יום ולילה. אני יודע מתי צריך להשתמש בזה ומתי בזה, החסרונות והמעלות שבכל סוג.

בעבר, עיצבתי באנר שעלה לאתר Ynet, הגבילו אותי ב7 kb, זה היה סטריפ לרוחב האתר, בגובה של פיקסלים בודדים. בבאנר הייתי אמור להכניס שלוש שורות טקסט ותמונה קטנה של הרבי מליובאויטש – הגעתי ל560kb... – מה עושים? דחיסה פה, נגיסה שם, כלווום. רק היום אני מבין שלהכניס תמונה לפלאש זה לא מסתכם בהמרת התמונה לjpeg, להקיש Ctrl+I ולמקם את התמונה.

למי שיחליט לא להירשם לקורס, לפחות שירשום את הטיפ ששוה מליונים (של kb): לפתוח בפוטושופ, להקטין התמונה בImage Size, לשמור בpng דרך Save for Web, ולתת לפלאש לדחוס לjpeg.

רק אחרי הקורס הצלחתי להקים אתר תדמית ששקל 10 MB !!, להעביר אותו דיאטה רצחנית (הלוואי עלי) עד למשקל 36KB בדף הבית, והדף הכי כבד באתר הוא 500kb שעולה ב'סטרימינג'. מי חלם לעשות אפקטים על שורה שלימה בכל אות ואות בפחות מדקה עבודה (F6 לא נוגע, F6 לא נוגע, F6 לא נוגע או קיי?...) לעבור מTimeLine ענק בן 50 שכבות ועשרות אלפי פריימים בבאנר פשוט! לTimeLine של 4 שכבות 5 'מוביקליפים' לאתר שלם שפשוט רץץץ...

חבר'ה, לכו על זה, שוה כל שעה. תדאגו שדודי יהיה המדריך שלכם = טיפים למתקדמים, סבלנות אין קץ ועוד.

בהצלחה לכולכם
מענדי שכטר
054-4500463

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
יפה לך. כל הכבוד שהעזת. אין כמו לימוד מסודר.
אני למדתי את הכל מסודר עד שהגענו לדרימוויבר ושם הכל התחיל לצלוע.
כיום אני טובה מאד בפלאש, אבל בדרימוויבר.... יש מקום לשיפור.

[מתי פרוג יגיעו כבר לירושלים?]

פוס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י שלמה;297250:
בתחילה היה די קשה. הלימודים, הנסיעות
במיוחד כשבדרך חזור יש סיכומים מלימודי ה'סמיכה' העתיקים...

:)

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אני עדיין בעיצומו של הקורס לנשים, אבל ההשקעה של חיים בקורס הזה - לא ניתנת לתיאור. אין מילים בפי להודות!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה