כמה פרקים שמצאתי בפורום אוצר החכמה.זמין היכן שהו?
באוצר החכמהזמין היכן שהו?
גם זה מענין!אך אין מדובר על הרצאות בנושא 'מציאת תוספות רבינו אפרים על מסכת כתובות' או 'גנוזות חדשות מבית מדרש הרוקח', שמדברות רק לקומץ חוקרים בעלי עניין בנושא
לגבי שיפשוף בוורד, אני אישית קיבלתי באתרא קדישא הדין עזרה מרובה, ומיני מאקרו שונים (שאבדו בשידרוג הפורום, ובשידרוג המחשב שלי), ויש חומר רב למעוניינים.לגבי מתקדמים - אני באופן אישי הייתי שמח לקחת שיעור או שניים של שליטה ברזי הוורד מעבר לבסיס הנחוץ לעריכה (בניית מסמכים מסובכים יותר, קידוד והכנה לעימוד ושאר כיו"ב.
באוצר החכמה זה ספרים אחרים בעלי שם דומה, שם המחבר הוא הרב חן עובדיה.באוצר החכמה
הקונטרס 'לדעת לכתוב' של ירוחם חייטובסקי מתעסק בעיקר בכתיבה ישיבתית, הוא קצר למדי וגם טעון עריכה נוספת.יש קונטרס מצוין שיצא לאחרונה בשם "לדעת לכתוב"
החיפוש אמנם ברמה יותר גבוהה, וגם ההעתקה של הטקסט, דא עקא שמאגר הספרים שם מוגבל מאד, ספרי אחרונים בסיסיים לדוג' ספרי הלכה כמו לבוש או ב"ח, ספרים על הש"ס ועוד קיימים בקושי.ברור שזה תלוי איזה סוג עריכה אתה מבצע, אבל בגדול כשאתה מכיר את יכולות החיפוש, אתה מגיע לרמה גבוהה של מידע, שאוצר החכמה מוגבל משום שעדיין אינו מצליח לפענח את הטקסט בצורה מוחלטת.
ובוודאי ללימוד בסיסי של סוגיא הוא נח עשרת מונים.
ויש שם גם ספרים שבאוצר החכמה תצטרך לרכוש אותם בחבילות נפרדות, שזה רוב המשתמשים לא עושים.
על איזה גירסא אתה מדבר?החיפוש אמנם ברמה יותר גבוהה, וגם ההעתקה של הטקסט, דא עקא שמאגר הספרים שם מוגבל מאד, ספרי אחרונים בסיסיים לדוג' ספרי הלכה כמו לבוש או ב"ח, ספרים על הש"ס ועוד קיימים בקושי.
?אולי ה בגלל שפעם ראונה או מה.
קורס ראשון.
השאלה כאן היתה האם יש ביקוש לקורס שכזה.לא נראה לי שיש בעיה מי יעביר חומר, הרי יש עורכים מנוסים וכן אנשי מחשבים.
צריך לבנות קודם את הסילבוס מה בדיוק רוצים ללמוד - סגנון עריכה, הכרת מחשב, ידע בתכנות החיפושים, הגשת חומר לעימוד ועוד.
אח"כ אפשר בקלות למצוא מי שיעביר.
היכן קיבלת כזו תשובה?התשובה שקיבלתי היתה שאין.
זו היתה האווירה בקרב העורכים כאן.היכן קיבלת כזו תשובה?
השאלה אם זה המקום הנכון לשאול שאלה זו.זו היתה האווירה בקרב העורכים כאן.
השאלה כאן היתה האם יש ביקוש לקורס שכזה.
התשובה שקיבלתי היתה שאין.
התשובה ממש אינה מוחלטת.זו היתה האווירה בקרב העורכים כאן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: