אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
זה אני יודע. אני כרגע באמצע...בצורה מתוקשבת זה קורס שמגיע ישירות דרך מד''א ואז אין אפשרות לקבוצה נפרדת.
זה אני יודע. אני כרגע באמצע...בצורה מתוקשבת זה קורס שמגיע ישירות דרך מד''א ואז אין אפשרות לקבוצה נפרדת.
נו וזה לא מפריע???זה אני יודע. אני כרגע באמצע...
נו וזה לא מפריע???
רק לנסות לדמיין שאני הייתי אחת מהשתיים בררר בחיים לא!!!השיעורים בזום זה בכלל לא בעיה.
המפגשים הפרונטליים הם בקפסולות של 9 ומדריך.
בקפסולה שלי יש 2 נשים אחת מהן הגיעה עם בעלה והשניה דתיה.
חוץ מזה אני לא מרגיש שום צורך להתייחס לנשים בקבוצה, וגם אם הן פונות אלי אני מדבר עניינית וזהו.
בקשר לתרגולים, סגרתי עם עוד מישהו שאני והוא נהיה זוג.
מה יהיה בשיעור לידה? עדיין לא יודע אבל הן לא נשים צעירות וזולות.
ניסיתי לארגן שיהיו רק גברים בקפסולה אבל לא הצלחתי.
ב''ה.מה יהיה בשיעור לידה? עדיין לא יודע אבל הן לא נשים צעירות וזולות.
במד''א אין את האופציה הזו. מי שרוצה מארגן קבוצה פרטית דרכם אין אפשרות בכלל.ניסיתי לארגן שיהיו רק גברים בקפסולה אבל לא הצלחתי.
היית יכולה לבדוק מתי עוד נשים יכולות ולהצטרף לקפסולה עם יותר נשים...רק לנסות לדמיין שאני הייתי אחת מהשתיים בררר בחיים לא!!!
זה היה יוזמה שלי, לא משהו רישמי, אם היו יותר גברים שרוצים או יכולים להצטרף לקפסולה הזו אז לא היה להם עם זה בעיה.במד''א אין את האופציה הזו. מי שרוצה מארגן קבוצה פרטית דרכם אין אפשרות בכלל
אני מתכוון להתנדב כנהג, מתנדבים זה בחינם, אולי תשלום של 180 שקל.אגב-
זה עולה אותו דבר נכון?
לכמה זמן ההתחייבות?אני מתכוון להתנדב כנהג, מתנדבים זה בחינם, אולי תשלום של 180 שקל.
רשמית 16 שעות (2 משמרות של 8 שעות) בחודש למשך שנתיים, מעשית לא כ"כ מקפידים על זה (אבל זה בשקט...)לכמה זמן ההתחייבות?
מי שמתנדב\ת כנהג\ת יכול\ה לדרוש להתנדב רק עם בני מינו\ה.ומי ערב שגם שם לא יהיו נשים? וכאן זו עבודה שזה הרבה יותר קשה..
טוב זה לא הרבה תכל''ס..רשמית 16 שעות (2 משמרות של 8 שעות) בחודש למשך שנתיים, מעשית לא כ"כ מקפידים על זה (אבל זה בשקט...)
יפה.מי שמתנדב\ת כנהג\ת יכול\ה לדרוש להתנדב רק עם בני מינו\ה.
הם צריכים אותנו יותר מאשר להיפך אז יש בזה גמישות.יפה.
זה לא ידעתי...
איפה?למעוניינות!
יש אפשרות לעשות קורס חובשים (227 שעות) דרך מד''א לנשים בלבד (בצורה פרטית) בתשלום של 3100 ש''ח לכל משתתפת.
מוגבל ל15 נרשמות בלבד.
באזור המרכז.איפה?
מה זה בצורה מתוקשבת ?בצורה מתוקשבת זה קורס שמגיע ישירות דרך מד''א ואז אין אפשרות לקבוצה נפרדת.
לימוד מצגות וסרטונים ושיעור חזרה בזום אחת לשבוע.מה זה בצורה מתוקשבת ?
למעוניינות!
יש אפשרות לעשות קורס חובשים (227 שעות) דרך מד''א לנשים בלבד (בצורה פרטית) בתשלום של 3100 ש''ח לכל משתתפת.
מוגבל ל15 נרשמות בלבד.
אפשר פרטים למייל? עדיין יש מקום?
a0583227570אין לכתוב כתובת מייל
תוכלו לשלוח מייל לכתובת 316etאין לכתוב כתובת מייל@תחשוב טוב יהיה טוב
אולי תכתבי את מייל שאוכל לקבל שם יותר פרטים וכן כל מי שתרצה
או שתשלחי מייל ל-bati5796אין לכתוב כתובת מייל
כתובת לא נמצאה.תוכלו לשלוח מייל לכתובת 316etאין לכתוב כתובת מייל
איזה מכשירים ?א, מי שרוצה קורס מע"ר, עדיף לעשות 60 שעות, זה נותן לך את הידע של להשתמש במכשירים של חובשים ואמבולנס, לדוגמא, אדם שעבר קורס 60 יכול להתנדב באמבולנס. ממליץ מאוד.
לא, אני מתכוין החייאה באמצעות מכשירים מנתב אוויר, חמצן, מפוח להנשמה, מכשיר לשאיבת הפרשות, הכנת הירוי. במד"א : נהלי עבודה במד"א. הכרת טפסי אמבולנס.אני למדתי קורס של 44 שעות מע"ר ולימדו אותי איך להשתמש בדפיברילטור
לזה אתה מתכווין או שיותר מזה ?
במד"א ובאיחוד, זה (כמעט) שעות שלמות. לעומת בחברות הפרטיות שאפשר ללמוד 44 שעות ב10 שעות.אגב, קורס של 44 או 60 ומעלה זה באמת 60 שעות מלאות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: