מוזר.בררתי, והם מאפשרים קורסים בהפרדה אם מארגנים לבד קבוצה של 15 בנות
זה יוצא יקר יותר מהרגיל כן?!קבוצה של 15 בנות
לאמוזר.
כי הבנתי מזו שמנהלת את הקורסים שהם עשו לגמרי עצירה..
זה יוצא יקר יותר מהרגיל כן?!
קבוצה רגילה היא 20-25 לא פחות.לא
כי כל קבוצה היא 10-15 משתתפים בערך
אז זה לא משנה להם שכל הקבוצה נשים כל עוד יש מספיק בנות לפתוח
ונכון, אין עכשיו פתיחה של קורסים לבינתיים, אבל בקרוב בטח יפתחו
ממש לא,העניין הוא שבאיחוד הצלה פורסים את זה לשנה שלמה
לא שידוע לי.וגם אני חושבת (לא בטוחה בכלל) שעושים בעיות באיחוד הצלה לרווקות
צריך להבין שתכל''ס זה כיום זה עובד כמעט אותו הדבר. (אפילו אותו מחיר עד כמה שזכור לי).אבל באמת מבחינה רוחנית זה בעיתי לעשות במד"א ועדיף איחוד הצלה
אני רוצה לאיה רשים תודהלמעוניינות!
נפתחת קבוצה לאחר החגים בעז''ה לקורס חובשים (227 שעות) דרך מד''א לנשים בלבד! (בצורה פרטית)
בתשלום של 3100 ש''ח לכל משתתפת.
מוגבל ל15 נרשמות בלבד!
לפרטים נוספים ניתן לפנות למייל 316betאין לכתוב כתובת מייל
אפשר להירשם להתנדבות, להתחייב לשנתיים ואז הקורס חובשים הוא ללא עלות כמעט (120 שקל אולי)שמי רפי חובש בכיר ומדריך במדא, אני מציע לעשות קורס 60 שעות מתוקשב במחיר מלא (כ300 שח לחניך) להתחיל להתנדב ואז להשלים לחובשים ללא עלות תוך כדי ההתנדבות. אם לא רוצים להתנדב ורק זקוקים לתעודת 'חובש' לצרכים כאלו ואחרים ישנם עוד חברות זולות יותר ממדא שניתן לבצע ולארגן דרכן קורס - שימו לב שלא ניתן להתנדב בארגוני חירום עם תעודה של חברות אחרות...
אשמח לסייע בשאלות בוואטסאפ-0533562608
אפשר להירשם להתנדבות, להתחייב לשנתיים ואז הקורס חובשים הוא ללא עלות כמעט (120 שקל אולי)
אחרי קורס של שישים שעות אפשר להתנדב?
אני גם לא רואה שיש דבר כזה קורס של 60 שעות.שמי רפי חובש בכיר ומדריך במדא, אני מציע לעשות קורס 60 שעות מתוקשב במחיר מלא (כ300 שח לחניך) להתחיל להתנדב ואז להשלים לחובשים ללא עלות תוך כדי ההתנדבות. אם לא רוצים להתנדב ורק זקוקים לתעודת 'חובש' לצרכים כאלו ואחרים ישנם עוד חברות זולות יותר ממדא שניתן לבצע ולארגן דרכן קורס - שימו לב שלא ניתן להתנדב בארגוני חירום עם תעודה של חברות אחרות...
אשמח לסייע בשאלות בוואטסאפ-0533562608
אם המטרה היא 'תעודה' אפשר לעשות בכל חברה.. אם המטרה היא התנדבות או ידע ברמה גבוהה ומקצועית, הולכים עם המומחים הוותיקים והמקצוענים שכבר בתחום מעל 90 שנה...ולגבי מס' המשתתפים, ניתן בהחלט 15 משתתפים בלבד בקורסקבוצה רגילה היא 20-25 לא פחות.
עכשיו הם כנראה שינו בגלל המצב, בתקווה שלא ישנו גם את העלות.
אגב-
בציבור החרדי הרבה יותר קל ומומלץ לעשות דרך איחוד הצלה או דרך ניתאי.
שניהם מוסמכים ג''כ ממשרד הבריאות והרבה יותר קל לנהל שם קורס שמתאים למגזר החרדי.
אפשר להתנדב עם קורס 60, קורס חובשים להתנדבות זה בחינם, רק כמעט ולא מתארגנות קבוצות להתנדבותאפשר להירשם להתנדבות, להתחייב לשנתיים ואז הקורס חובשים הוא ללא עלות כמעט (120 שקל אולי)
אחרי קורס של שישים שעות אפשר להתנדב?
ממש לא.היא 'תעודה' אפשר לעשות בכל חברה..
מד''א אומנם קיים עשרות שנים אבל המדריכים בקורס נמצאים שם אולי עשור במקרה הטוב ביותר...אם המטרה היא התנדבות או ידע ברמה גבוהה ומקצועית, הולכים עם המומחים הוותיקים והמקצוענים שכבר בתחום מעל 90 שנה
אתה יכול לשלוח קישור לרישום לקורס של 60 שעות?אפשר להתנדב עם קורס 60, קורס חובשים להתנדבות זה בחינם, רק כמעט ולא מתארגנות קבוצות להתנדבות
עכשיו אני רואה שכתבת איך לברר פרטיםאתה יכול לשלוח קישור לרישום לקורס של 60 שעות?
ובמה מתנדבים לאחר הקורס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: