קורונה קורנים מאושר :)

מצב
הנושא נעול.

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני כבר לא יודעת עם לצחוק או יותר לבכות המ,צב מזעזע , היום אני ממש משתדלת גם לצחוק לשמוע שירים שמחים אבל בעיקר להגיד תהילים להיתחזק לחשוב מה לא הייתי בסדר מה צריך לתקן הלוואי שהיה פו פורום התחזקות (אולי יש )ויהיו כאלה שיגידו שתמיד יהיה אחת שתגיד את זה... ובאמת אני אותה אחת,אחרי ששמעתי שבאר''הב המצב עגום ממש ויהודים רבים מתקשרים לישראל לבקש שיפללו עליהם אחד כזה אני מכירה חברים שלנו (עשירים) שהבן התקשר לבכות ..... כדאי שנתאפס ונכנס לרצינות,לא חלמנו שעשירים כאלה בניו יורק יגיעו אף הם לכזה מצב............................:( חברים החיים לא פיקניק.

נערך לאחרונה ב:

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אני כבר לא צוחקת המצב מזעזע גם אלו שאמרו שצריך לצחוק היום אני ממש משתדלת במקום לצחוק ולהיתכתב להגיד תהילים להיתחזק לחשוב מה לא הייתי בסדר מה צריך לתקן הלוואי שהיה פו פורום התחזקות (אולי יש )ויהיו כאלה שיגידו שתמיד יהיה אחת שתגיד את זה... ובאמת אני אותה אחת,אחרי ששמעתי שבאר''הב המצב עגום ממש ויהודים רבים מתקשרים לישראל לבקש שיפללו עליהם אחד כזה אני מכירה חברים שלנו (עשירים) שהבן התקשר לבכות ..... כדאי שנתאפס ונכנס לרצינות,לא חלמנו שעשירים כאלה יגיעו אף הם לכזה מצב............................:( חברים החיים לא פיקניק.

כל מילה...!!!!
קלעת לנקודה האמיתית והכואבת,
אולי באמת תפתחי כאן פורום כזה שיחזק את כולנו

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
גם לי יש משפחה בארה"ב, אחד במצב קשה.

אני מתפללת, אבל להיכנס לדיכאון? אני לא חושבת שזו המטרה, ו-כן, זו לא הוללות או קלות ראש, מדובר פה על לתת קצת שמחה ליהודים חרדים (מלש' חרדה) במקום להיכנס לדיכאון או למצבים נפשיים אחרים.
מה נטפלתם לאשכול הזה?
חפשו לכם אשכול אחר.

מותר לנו לשמוח, מותר לנו לחייך, שום דבר טוב לא יצא מזה שנסובב עם עיגולים שחורים מתחת לעיניים
ולכו לעורר פורומים אחרים

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
זה לא קשור זה כמו שחולה סרטן תתחילו לעשות חרוזים או צחוק מהמחלה נו נראה אותכם ,כדאי לכתוב מאמרים או בדיחות זה יותר הגיוני כי לבנתיים אנשים מתים!!!!! ומה יש לצחוק על הקורונה ??? מה קורנים מאושר בזה? תכתבו סיפורי השגחה פרטית זה יותר טוב לנפש סיפורי אמונה וביטחון ,מה ייתן לי בדיחות על קופסאות שימורים או על סינים??? תנו אמונה בטחון בד' סיפורים שמחים. (בבתי חולים באים מנגנים לחולים ,להבדיל, שרים להם ומשמחים אותם ככה צריכה להיות ההרגשה הכללית,נעימה מקלה מרגיעה.)
ולא כדאי להיות העמלק שמקרר את האמבטיה,כי ברגע שזה מגיע אלינו ממש אז אנחנו תופסים את זה!!!!!!!!!!!!!(

נערך לאחרונה ב:

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
גם לי יש משפחה בארה"ב, אחד במצב קשה.

אני מתפללת, אבל להיכנס לדיכאון? אני לא חושבת שזו המטרה, ו-כן, זו לא הוללות או קלות ראש, מדובר פה על לתת קצת שמחה ליהודים חרדים (מלש' חרדה) במקום להיכנס לדיכאון או למצבים נפשיים אחרים.
מה נטפלתם לאשכול הזה?
חפשו לכם אשכול אחר.

מותר לנו לשמוח, מותר לנו לחייך, שום דבר טוב לא יצא מזה שנסובב עם עיגולים שחורים מתחת לעיניים
ולכו לעורר פורומים אחרים

אין צורך להכנס לדיכאון.ולא חושבת שזו הכוונה בהודעה הקודמת.
אלא פשוט לקחת את זה לכיוון של התחזקות. שיעזור לכולנו גם בהשתדלות וגם בהרגשה.
אפשר למצוא את האיזון הטוב והבריא.
ואכן עדיף באשכול נפרד.

rrrry

משתמש מקצוען
אתם צודקים במה שאתם אומרים
רק יש פה אנשים שמתמודדים יום ועוד יום ועוד יום עם ילדים בבית וצריך גם קצת מצב רוח בכל התקופה הזאת
ואפשר לפתוח עוד אשכול או שיש כבר פתוחים לסיפוי השגחה וכל ייכנס לאן שהוא רוצה
אבל בהחלט צריך גם להיות במצב רוח בימים האלה

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכון
אין צורך להכנס לדיכאון.ולא חושבת שזו הכוונה בהודעה הקודמת.
אלא פשוט לקחת את זה לכיוון של התחזקות. שיעזור לכולנו גם בהשתדלות וגם בהרגשה.
אפשר למצוא את האיזון הטוב והבריא.
ואכן עדיף באשכול נפרד.
נכון ,לא דיכאון אלא הגיון!

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שכל אחד יתמודד איך שבא לו ואיך שנכון לו
אחד מתחזק מסיפורי השגחה פרטית
אחד ממאמרי אמונה
ואחד מבדיחות על הקורונה

לא מתאים לכם, לכו למקום אחר
ובואו-זה האשכול היחידי שנשאר ללא בלאגנים
כבדו אותו

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני בעד מוזיקה שמחה אבל מה שהפריע לי זה הקורנים מאושר או צחוק מקורונה דווקא אני שמתי שירים מקפיצים בבית על ווליום !

HLW מיתוג ועיצוב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
image (3).png

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אצלנו בבית האווירה מאד חזקה, מבינים שלא מדובר בעוד תקופה... אלא בתקופה שהקב"ה קורא לנו,
אבל זה לא מוריד כי הוא זה מהצורך לחייך, לצחוק,
להשתחרר
כי אחרת אני מאבדת את זה לגמרי.
הבנת אותי ואני שמחה.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סתם לשם הדוגמא אחותי מתמודדת לבדה עם 3 קטנטנים בלי לצאת מהבית
כל יום היא מתקשרת אלי כדי לשמוע עוד דברים מצחיקים
כי בלי זה היא היתה נכנסת לדיכאון, לדבריה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה