אני כבר לא צוחקת המצב מזעזע גם אלו שאמרו שצריך לצחוק היום אני ממש משתדלת במקום לצחוק ולהיתכתב להגיד תהילים להיתחזק לחשוב מה לא הייתי בסדר מה צריך לתקן הלוואי שהיה פו פורום התחזקות (אולי יש )ויהיו כאלה שיגידו שתמיד יהיה אחת שתגיד את זה... ובאמת אני אותה אחת,אחרי ששמעתי שבאר''הב המצב עגום ממש ויהודים רבים מתקשרים לישראל לבקש שיפללו עליהם אחד כזה אני מכירה חברים שלנו (עשירים) שהבן התקשר לבכות ..... כדאי שנתאפס ונכנס לרצינות,לא חלמנו שעשירים כאלה יגיעו אף הם לכזה מצב............................ חברים החיים לא פיקניק.
ראש השנה הזה?חבר איחל לי היום כתיבה וחתימה טובה מפחד שלא יפגשני עד ראש השנה
גם לי יש משפחה בארה"ב, אחד במצב קשה.
אני מתפללת, אבל להיכנס לדיכאון? אני לא חושבת שזו המטרה, ו-כן, זו לא הוללות או קלות ראש, מדובר פה על לתת קצת שמחה ליהודים חרדים (מלש' חרדה) במקום להיכנס לדיכאון או למצבים נפשיים אחרים.
מה נטפלתם לאשכול הזה?
חפשו לכם אשכול אחר.
מותר לנו לשמוח, מותר לנו לחייך, שום דבר טוב לא יצא מזה שנסובב עם עיגולים שחורים מתחת לעיניים
ולכו לעורר פורומים אחרים
נכון ,לא דיכאון אלא הגיון!אין צורך להכנס לדיכאון.ולא חושבת שזו הכוונה בהודעה הקודמת.
אלא פשוט לקחת את זה לכיוון של התחזקות. שיעזור לכולנו גם בהשתדלות וגם בהרגשה.
אפשר למצוא את האיזון הטוב והבריא.
ואכן עדיף באשכול נפרד.
הבנת אותי ואני שמחה.אצלנו בבית האווירה מאד חזקה, מבינים שלא מדובר בעוד תקופה... אלא בתקופה שהקב"ה קורא לנו,
אבל זה לא מוריד כי הוא זה מהצורך לחייך, לצחוק,
להשתחרר
כי אחרת אני מאבדת את זה לגמרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: