קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

משה ל.

משתמש צעיר

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לרבים השואלים...........

(קיבלתי במייל לא ביררתי את האמינות)

צפה בקובץ המצורף 622752
יפה, אם כי תמיד חייבים לשמוע שתי צדדים, בפרט שהרבה הורים חותמים חוזה מסויים מול מטפלת ולפעמים הוסיפו סעיפים שמשפיעים על ההסכם, ולגבי משפחתון תמ"ת היות וחוזה ההורים בכפוף לתמ"ת אז לכאורה התמ"ת הוא המחליט.

לא חרבה ירושלים אלא על שהעמידו דבריהם על דין תורה

בואו נתגמש, נתחשב ונלך אחד כלפי השני.

מכל הצדדים יש כאן משפחות ופרנסות שמונחים על כף המאזניים.

צריך לדעת מה ההלכה נקודה.
ואח"כ מי שרוצה לתת בתור מתנה מצויין, אבל שיכירו במתנה שהוא נותן, "הנותן מתנה לחברו צריך להודיעו".

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אנשים יוצאים מדעתם מרוב לחץ,

אני עולה היום למונית עם בעלי ושלושה קטנים
הנהג:
"סליחה רבותי אני פרנואיד, שבו כולכם מאחורה. שיעול אחד ואני זורק אתכם מהמונית!!"

סוף ציטוט.

אבא טוב

משתמש פעיל
לא חרבה ירושלים אלא על שהעמידו דבריהם על דין תורה

בואו נתגמש, נתחשב ונלך אחד כלפי השני.

מכל הצדדים יש כאן משפחות ופרנסות שמונחים על כף המאזניים.

כנראה לא קראת את הפסק דין שהוא פשרה לשלם חצי וממה ששילמו כבר (לא כולל שייקים) יחזירו רבע.

מצורף שוב, ראיתי שלא כל המודעות עלו
unnamed (1).jpg
unnamed.jpg
מודעה ביהמדר דרום על מציאת מתפלל חולה בקורנה.jpg

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
עדי וייספינג רופאה ישראלית מהעיר פארמה שבצפון איטליה פונה לישראלים ומבקשת מהם להתעורר לפני שיהיה מאוחר.

"מה עובר עליכם", היא שואלת. "תישארו בבתים שלכם. ללכת לפארקים עם חברים, ללכת לים, לצאת החוצה, להזמין לארוחות בבית אפילו קצת חברים, זה רק עוזר לוירוס הזה. תלמדו מהטעויות שלנו. אני חוזרת ואומרת. גם אנחנו לפני שלושה שבועות היינו רק עם שלושה חולים, מיד סגרו בתי ספר וגנים והמליצו לכולנו להשאר בבתים כמה שיותר.

אבל אנחנו המשכנו את החיים כרגיל יצאנו, צחקנו, טיילנו, זלזלנו, ומה הייתה התוצאה, שעשו לנו סגר כללי אחרי שבועיים, אחרי שבתי החולים קרסו, אחרי שמשאירים אנשים - גם צעירים - למות בביתם.

אנשים מתים בודדים בבתי החולים בלי להיפרד מהמשפחה שלהם, אנשים מתים כמו נמלים, כלב מת בצורה יותר מכובדת. תישארו בבית, אתם לא חסינים, אתם הבאים בתור, אלא אם כן תשנו כיוון מיידית, עכשיו לקום ולהיכנס לבית. אם לא בשבילכם אז בשביל הילדים שלכם, ואם לא בשביל הילדים שלכם אז בשביל השכן שלכם שאולי חולה סרטן סופני, בשביל הסבא והסבתא שלכם שנושקים לשנות השמונים, בשביל ההורים שלכם שצעירים הם כבר לא.

אפילו בשבילנו הרופאים, אנחנו תמיד נהיה שם בשבילכם אבל אל תגרמו לנו לדבר הגרוע ביותר בקריירה של רופא - לבחור מי ימות ומי לא כי אין לנו פשוט מיטה בשבילכם או את הציוד הנדרש בשביל להציל אתכם".

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
על זה דיברתי
איזה 'מצווה ' חשובה הבאתם פה
לדעת מה ההלכה 'נקודה'

אני אומר צריך לדעת מה ה'מענטשלעך' - האנושיות 'נקודה'.
בא נאמר שפטורים מלשלם בכלל, ואני צדיק רוצה לשלם חצי מנדבת ליבי, אני לא מסכים שהמטפלת יהיה לה תערומת עלי למה שילמתי רק חצי, אלא שהיא תדע שאני פטור לגמרי, ותראה את המחווה בתור מתנה כמו משלוח מנות, ושזה ישפיע על היחס לילדים בשנה זו או בשנים הבאות.

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
עכשיו ברחובות בית שמש רכב עם כרוז באידיש ובעברית.
מפרט את כל הוראות והנחיות משרד הבריאות ה"ציונים"....

קורן פלקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
אבל אנחנו המשכנו את החיים כרגיל יצאנו, צחקנו, טיילנו, זלזלנו, ומה הייתה התוצאה, שעשו לנו סגר כללי אחרי שבועיים, אחרי שבתי החולים קרסו, אחרי שמשאירים אנשים - גם צעירים - למות בביתם.
האם נשארו עוד כמה אויבער חכמים

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
אנשים יוצאים מדעתם מרוב לחץ, זו רשעות לזרוע מידע מבהיל!
די! הלב לא עומד בזה! הציייייייי

(התעלפות בשידור חי...)
את צודקת ממש, אבל, בדיוק אתמול שמעתי על חתונה שהתקיימה בבית כנסת באחת הערים החרדיות, היו שם מאות איש צפופים אחד לשני, נותנים ידיים ומקפצים במרץ, רק תחשבי על חולה קורונה אחד ביניהם, ברגע אחד כולם אחריו... אנשים לא קולטים את המשמעות, אין ברירה אלא להלחיץ אותם, אולי ככה הם יבינו...
נאום אחת ששמעה את הרמקול בבני ברק והלב שלה קפץ ממש....

אינסוף

משתמש מקצוען
סליחה על ההתפרצות לאשכול...
מחפשת את האשכול לדפי עבודה לחופשת פסח קורונה ולא מוצאת.
מי יכול לקשר אותי?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה