https://www.prog.co.il/posts/7421779/סליחה על ההתפרצות לאשכול...
מחפשת את האשכול לדפי עבודה לחופשת פסח קורונה ולא מוצאת.
מי יכול לקשר אותי?
השאלה היתה על חולה קורונה אם ישנו כזה - בבית שמשלפני כרבע שעה בלב הרמה
אמש בדקו מישהו ברמה ב'.השאלה היתה על חולה קורונה אם ישנו כזה - בבית שמש
בדקו אלפים בכל הארץאמש בדקו מישהו ברמה ב'.
מהאתר של משרד הבריאותהשאלה היתה על חולה קורונה אם ישנו כזה - בבית שמש
מבלי להכנס לנעליים של גדולי ישראל
בארה"ב בגע שיצא ההודעה האוסר על התקהלויות גדולות - בזה הרגע נסגרו כ-ל הישיבות.
כאן הישיבות ובתי הכנסיות לא נכללים או שלא נאכפים.
יכול להיות שזה גם מראה על הכח שיש לנו כחרדים בממשלה......
כן, בהחלט.האם נשארו עוד כמה אויבער חכמים
הרגע ערכתי.באיזה ימים?????
איך אמר בני גנץ? הציבור מטומטם!
זו אחת הטעויות הלשוניות היותר ידועות שלו....
לא יכולה להתאפק: כל הפוסל במומו פוסל.
לא כ"כ קשור להודעה הזאת שציטטתי אבל דברים בהירים מהרה"ק רבי אלימלך זיעוכי"א.עכשיו הייתי בביהמ"ד חסידי שנערכה בו סעודה לעילוי נשמת הרה"ק הרר"א מליז'ענסק.
לא ארחיב, רק אומר שאם היה ולו נשא קורונה אחד בביהמ"ד, הרי ברור לי שכל השוהים נדבקו בלי יוצא מן הכלל, ה"י...
כל המחלה אשר שמתי במצרים לא אשים עליך כי אני ה' רופאך. רש"י ז"ל הקשה בודאי כאשר לא ישים למה לרפואה? ונראה לפרש דהנה כתיב "אני ה' אשר הוצאתיך מארץ מצרים", ומקשים למה לא אמר אשר בראתי שמים וארץ, שלפי הנראה זה חידוש יותר. אך נראה דבאמת זה חידוש יותר שהוציאנו מארץ מצרים, דהנה בריאת עולם היה מחמת שהשי"ת ב"ה רצה להטיב לברואים, ואין הבריאה חידוש נגד השי"ת כי טבעו להטיב, אבל יציאת מצרים שהכה השי"ת את מצרים במכות מופלאות, וזה נגד טבעית הבורא ב"ה כי "מפי עליון לא תצא הרעה", אך מחמת שזה היה הטבה לישראל מה שהכה את מצרים, ועיקר הטובה היה לישראל, עשה השי"ת נגד הטבעית להכות אותם, וזה חידוש יותר גדול. וזהו "כל המחלה לא אשים", אך איך הכה אותם הלא מפי עליון לא תצא הרע? לזה אמר "כי אני ה' רופאך", ונמצא היתה ההכאה הזאת הטבה לישראל, אבל להשים חלילה שום מחלה על ישראל זה בלתי אפשר, כי מה הטבה יבוא מזה. וק"ל.
נועם אלימלך פרשת בשלח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: