קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
מבלי להכנס לנעליים של גדולי ישראל
בארה"ב בגע שיצא ההודעה האוסר על התקהלויות גדולות - בזה הרגע נסגרו כ-ל הישיבות.
כאן הישיבות ובתי הכנסיות לא נכללים או שלא נאכפים.
יכול להיות שזה גם מראה על הכח שיש לנו כחרדים בממשלה......

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
מבירור שעשיתי ככל הנראה יש חולה קורונה ברמת בית שמש ג'. יחסית לא הסתובב הרבה. אם יהיו יותר פרטים אכתוב.

שירהפ

משתמש מקצוען
השאלה היתה על חולה קורונה אם ישנו כזה - בבית שמש
מהאתר של משרד הבריאות
1584463996391.png

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
שגריר ישראל בגרמניה נדבק בקורונה.

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
זה העדכון שהיה:

בית שמש חדשות

התקבל דיווח על חולה קורונה נוסף שקיבל תשובה חיובית על מציאת הנגיף אצלו מרמת בית שמש ג'.
כשתהיה הודעה רישמית ממשרד הבריאות, נעדכן.

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מבלי להכנס לנעליים של גדולי ישראל
בארה"ב בגע שיצא ההודעה האוסר על התקהלויות גדולות - בזה הרגע נסגרו כ-ל הישיבות.
כאן הישיבות ובתי הכנסיות לא נכללים או שלא נאכפים.
יכול להיות שזה גם מראה על הכח שיש לנו כחרדים בממשלה......

סליחה על הדברים אבל זה פשוט אומר שר' חיים גר בארץ...

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
הוא טוען שהסתובב בכל המקומות פחות מרבע שעה (כנראה מתפלל מהר) היה בתפארת יעקב (בתפילות שבת) ובבית אביי (בחמישי שישי בוקר).

טראכטער

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
האם נשארו עוד כמה אויבער חכמים
כן, בהחלט.

עכשיו הייתי בביהמ"ד חסידי שנערכה בו סעודה לעילוי נשמת הרה"ק הרר"א מליז'ענסק.
לא ארחיב, רק אומר שאם היה ולו נשא קורונה אחד בביהמ"ד, הרי ברור לי שכל השוהים נדבקו בלי יוצא מן הכלל, ה"י...
והגדיל לעשות "אויבער חכם" אחד, שכפי הידוע לי מקדיש את זמנו להלחם בגזירות הציונים למיניהם, שהתעקש שהוא צריך לנטילת ידים דווקא מגבת, ולא נייר. לולי ראיתי לא האמנתי.
איך אמר בני גנץ? הציבור מטומטם!

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
למי שקרא את לשון ההנחיות שפורסמו
בסעיף הראשון נאמר לא לצאת מהבית לצרכים שאינם חיוניים
לשון החוק לא הובנה לי- בתור אחת שיוצאת רק לצרכים חיוניים בימי שגרה- רכישת בגדים בערב פסח עדיין מוגדרת אצלי כצורך חיוני, מצד שני החנויות הולכות להיסגר הרמטית..

משהו הבין מה נקרא צורך חיוני? יש איזו הגדרה ברורה מה מותר ומה אסור? לענ"ד "צורך חיוני" זה מושג יחסי.

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עכשיו הייתי בביהמ"ד חסידי שנערכה בו סעודה לעילוי נשמת הרה"ק הרר"א מליז'ענסק.
לא ארחיב, רק אומר שאם היה ולו נשא קורונה אחד בביהמ"ד, הרי ברור לי שכל השוהים נדבקו בלי יוצא מן הכלל, ה"י...
לא כ"כ קשור להודעה הזאת שציטטתי אבל דברים בהירים מהרה"ק רבי אלימלך זיעוכי"א.

כל המחלה אשר שמתי במצרים לא אשים עליך כי אני ה' רופאך. רש"י ז"ל הקשה בודאי כאשר לא ישים למה לרפואה? ונראה לפרש דהנה כתיב "אני ה' אשר הוצאתיך מארץ מצרים", ומקשים למה לא אמר אשר בראתי שמים וארץ, שלפי הנראה זה חידוש יותר. אך נראה דבאמת זה חידוש יותר שהוציאנו מארץ מצרים, דהנה בריאת עולם היה מחמת שהשי"ת ב"ה רצה להטיב לברואים, ואין הבריאה חידוש נגד השי"ת כי טבעו להטיב, אבל יציאת מצרים שהכה השי"ת את מצרים במכות מופלאות, וזה נגד טבעית הבורא ב"ה כי "מפי עליון לא תצא הרעה", אך מחמת שזה היה הטבה לישראל מה שהכה את מצרים, ועיקר הטובה היה לישראל, עשה השי"ת נגד הטבעית להכות אותם, וזה חידוש יותר גדול. וזהו "כל המחלה לא אשים", אך איך הכה אותם הלא מפי עליון לא תצא הרע? לזה אמר "כי אני ה' רופאך", ונמצא היתה ההכאה הזאת הטבה לישראל, אבל להשים חלילה שום מחלה על ישראל זה בלתי אפשר, כי מה הטבה יבוא מזה. וק"ל.
נועם אלימלך פרשת בשלח

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה