אני גר בעיר מעורבת קרובה לב''ב , ההבדל הוא מדהים. בעיר שלי הכל ריק, רחובות ריקים.ג"א מצטרף בתור תושב עיר חילונית
השאננות היא של כל מי שאין לו קרוב חולה ולא יודע מה זה בידוד
ברור שיש כאלו לצערנו...זה הבעייה שאני פונה להמון ומסביר להם והם צוחקים לי בפרצוף...
חלקם אומרים ה' שומר עלינו, חלקם אומרים זה סתם שפעת, וחלקם אומרים זה הציונים האלו ששונאים את המוסדות שלנו...
תכלס המנינים שם עוברים את ה 50 גם בחדרים צפופים מאד, והיום ראיתי מקווה שבתחילה היה ריק ואחי כמה דקות היה שם לפחות 20 למרות שהוא קטן מאד וצפוף, וכולם צוחקים...
ייסגרוחנויות טמבור ישארו פתוחים? או שחייבים לקנות הכל היום
וגם אני מצטרפת בתור עובדת במקום חילוני... אנשים לגמרי לא מקפידים על הכללים.למה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
אני יכולה דווקא להעיד ממקום אחר לגמרי בארץ (בכלל לא עיר שמוגדרת חרדית)
שהשאננות כאן רווחת בכל המגזרים חילוני, סרוג, חרדי כולם!!
וזה לא אומר שאין כאן מקרים כי יש כאן ועוד איך...
וזה לא שאני נגד שאננות וכל מה שקורה כאן אבל מכאן ועד להתנפל על מקום מסוים (שרובו לא יכול להגיב כאן ולא מודע למה שנכתב כאן) זה הפך בן אדם לחברו שלא לדבר על לשון הרע דרבים...
מי שרוצה באמת להועיל שיפנה לכמה שיותר אנשים שהוא מכיר ויסביר להם בשפה ברורה את חומרת העניין תופתעו לגלות שיש רבים שכלל לא מעודכנים!!
כמה נפשות גרות בסביבה שלך לעומת שטח מקביל בבני ברק?אני גר בעיר מעורבת קרובה לב''ב , ההבדל הוא מדהים. בעיר שלי הכל ריק, רחובות ריקים.
כשאני מגיע לב''ב המצב בדיוק ההיפך....
נדיר שם להישאר בחדר אחד כל התפילה...מדובר באברך שהיה בחדר הקטן באמשינוב גם בשחרית גם בקריה"ת וגם במוסף
לא תמיד זה בשליטה.פרסמנו הערב במהדורה תיעוד מאירוע שמתרחש עכשיו בבית שמש: חתונה
של משפחות אדמו״רים בהשתתפות כמאתיים בני אדם.
עם כל המאמץ לא להכליל זאת כבר לא רשלנות או חוסר מודעות נקודתיים
אלא זלזול ורמיסה של אמצעי הזהירות. הראשונים להיפגע חלילה יהיו
החוגגים עצמם ומשפחותיהם, ובהמשך כולנו יאיר שרקי
כמה שאתה צודק!אני גר בעיר מעורבת קרובה לב''ב , ההבדל הוא מדהים. בעיר שלי הכל ריק, רחובות ריקים.
מספיק רבע שעה, הוא היה בתוך החדר כל הזמןנדיר שם להישאר בחדר אחד כל התפילה...
ועוד בחדר הקטן...
זה לא משנה. בעיר שלי ביום רגיל האוטובוסים מלאים. אתמול נסעתי היה ריק לגמרי. רק הגעתי לבני ברק האוטובוס התמלא עד אפס מקום (כמעט)....כמה נפשות גרות בסביבה שלך לעומת שטח מקביל בבני ברק?
חנויות מסחר שאינן חיוניות כהגדרתן בצו (כגון חנויות מזון, תרופות וטואלטיקה), חייבות להיסגר.חנויות טמבור ישארו פתוחים? או שחייבים לקנות הכל היום
חחח..
ולמה אתה בכל זאת מגיע לבני ברק....?אני גר בעיר מעורבת קרובה לב''ב , ההבדל הוא מדהים. בעיר שלי הכל ריק, רחובות ריקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: