קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ג"א מצטרף בתור תושב עיר חילונית
השאננות היא של כל מי שאין לו קרוב חולה ולא יודע מה זה בידוד
אני גר בעיר מעורבת קרובה לב''ב , ההבדל הוא מדהים. בעיר שלי הכל ריק, רחובות ריקים.
כשאני מגיע לב''ב המצב בדיוק ההיפך....

גבעת המורה

משתמש פעיל
נפטר מקורונה? בן שנה וחצי הלך לעולמו
אבל וחשש כבד בקהילה החרדית בפלטבוש, עם פטירתו ששל פעוט בן שנה וחצי שאושפז בשבוע שעבר עם דלקת בדרכי הנשימה ואתמול השיב את נשמתו ליוצרה | מחלקת הבריאות ממתינה לתוצאות הבדיקות שנלקחו ממנו, כדי לוודא או לשלול אם נפטר מהנגיף הקטלני

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה הבעייה שאני פונה להמון ומסביר להם והם צוחקים לי בפרצוף...
חלקם אומרים ה' שומר עלינו, חלקם אומרים זה סתם שפעת, וחלקם אומרים זה הציונים האלו ששונאים את המוסדות שלנו...
תכלס המנינים שם עוברים את ה 50 גם בחדרים צפופים מאד, והיום ראיתי מקווה שבתחילה היה ריק ואחי כמה דקות היה שם לפחות 20 למרות שהוא קטן מאד וצפוף, וכולם צוחקים...
ברור שיש כאלו לצערנו...
אני הבעתי דעה נגד ההכללה של המגזר החרדי בעיקר במקום מסוים.
משום מה נראה תמיד כאילו יש עניין והנאה צרופה בזה כאילו אם אני חרדי שגר במקום אחר אני לא שייך אליהם אלא שייך לרמה גבוהה יותר -זה לא נכון!! כולנו אחים!! בין חרדים ובין חילונים בין שגרים בבני ברק ובין בכל עיר אחרת.
ומניסיון במקום אחר השאננות כאן לא פחותה!! גם כאן יש הרבה שצוחקים בפרצוף. ומנגד יש רבים אחרים גם כאן וגם בבני ברק שבהחלט לא מודעים למצב וההסבר הברור בלי יותר מידיי הפחדות בהחלט הרבה יותר יועיל ויעזור.(הרי אלו שצוחקים בפרצוף בכל מקרה לא ישמעו לך אז מה העניין להפחיד??)

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
למה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
אני יכולה דווקא להעיד ממקום אחר לגמרי בארץ (בכלל לא עיר שמוגדרת חרדית)
שהשאננות כאן רווחת בכל המגזרים חילוני, סרוג, חרדי כולם!!
וזה לא אומר שאין כאן מקרים כי יש כאן ועוד איך...

וזה לא שאני נגד שאננות וכל מה שקורה כאן אבל מכאן ועד להתנפל על מקום מסוים (שרובו לא יכול להגיב כאן ולא מודע למה שנכתב כאן) זה הפך בן אדם לחברו שלא לדבר על לשון הרע דרבים...

מי שרוצה באמת להועיל שיפנה לכמה שיותר אנשים שהוא מכיר ויסביר להם בשפה ברורה את חומרת העניין תופתעו לגלות שיש רבים שכלל לא מעודכנים!!
וגם אני מצטרפת בתור עובדת במקום חילוני... אנשים לגמרי לא מקפידים על הכללים.
ולמה נראה לכם הוציאו את ההוראה לא ללכת לים? מי הולך עכשיו לים? החרדים?

מה שכן חיי הקהילה של הציבור החרדי פעילים מאוד, הרבה יותר מחיי הקהילה בציבור הכללי, מה שמביא לסכנת הידבקות גבוהה יותר.

מאכער

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע טוב,
חזר במטוס פרטי!

1584470805409.png

קבצים מצורפים

• צרות של עשירים.png
    צרות של עשירים.png
    KB 7.9 · צפיות: 72

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסמנו הערב במהדורה תיעוד מאירוע שמתרחש עכשיו בבית שמש: חתונה
של משפחות אדמו״רים בהשתתפות כמאתיים בני אדם.
עם כל המאמץ לא להכליל זאת כבר לא רשלנות או חוסר מודעות נקודתיים
אלא זלזול ורמיסה של אמצעי הזהירות. הראשונים להיפגע חלילה יהיו
החוגגים עצמם ומשפחותיהם, ובהמשך כולנו יאיר שרקי
לא תמיד זה בשליטה.
הייתי עדה לחתונה שהערכות שלה היתה שתעמוד בהנחיות.
ארגנו לכל 10 אנשים מקום נפרד, גם לריקודים.
ובאיזשהו שלב, אנשים פשוט נדחפו פנימה ברמה שלא היה אפשר להשתלט על זה.
כך שלא תמיד הזילזול הוא מטעם המשפחות. (שבסופו של דבר הם ישלמו את הקנס אם יגיע) אלא מצד האורחים הלא קרואים שמרגישים הכי קרובים לשמחה.

avi media

משתמש מקצוען
אני גר בעיר מעורבת קרובה לב''ב , ההבדל הוא מדהים. בעיר שלי הכל ריק, רחובות ריקים.
כשאני מגיע לב''ב המצב בדיוק ההיפך....
כמה שאתה צודק!
היום ואתמול ברחוב ר' עקיבא שופינג של קניות עמוס כמו בערב פסח...
והבתי כנסת חופשי חופשי, רק הסירו את המגבות, שכחו להביא מגבות נייר או אלכוהול, שכל אחד ינגב בבגד של עצמו.
איני אומר שבציבור החיונ י הכל בסדר, אני רק אומר מה שאני רואה בשטח זה הכל, אולי אם הייתי חי אחינו התועים הייתי רואה מציאות אחרת.

y t

משתמש פעיל
אגב, מה דעת קדשו של כ"ק האדמו"ר מאמשינוב
על ענין ה'קורונה'
כמדומני שרבים וטובים מתייעצים עימו בענייני רפואה

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כמה נפשות גרות בסביבה שלך לעומת שטח מקביל בבני ברק?
זה לא משנה. בעיר שלי ביום רגיל האוטובוסים מלאים. אתמול נסעתי היה ריק לגמרי. רק הגעתי לבני ברק האוטובוס התמלא עד אפס מקום (כמעט)....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה