יש מקור???? חשוב מאד! תודה!שמעתי כעת שהחולה בבית וגן התפלל בשבת בבוקר באמשינוב במנין של תשע וחצי
יש מקור???? חשוב מאד! תודה!שמעתי כעת שהחולה בבית וגן התפלל בשבת בבוקר באמשינוב במנין של תשע וחצי
שמעתי כעת שהחולה בבית וגן התפלל בשבת בבוקר באמשינוב במנין של תשע וחציבריררתי לך, ואכן כן.
במינהל הקהילתי יודעים מה המסלול שלו, עדיין לא פורסם ע"י משרד הבריאות (לוקח זמן והרבה)
וזו ההודעה של הרב בני פישר בעניין, אגב מומלץ לשמוע - הוא אחד מיועצי הרפואה הגדולים בזמננו
ג"א מצטרף בתור תושב עיר חילוניתלמה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
אני יכולה דווקא להעיד ממקום אחר לגמרי בארץ (בכלל לא עיר שמוגדרת חרדית)
שהשאננות כאן רווחת בכל המגזרים חילוני, סרוג, חרדי כולם!!
וזה לא אומר שאין כאן מקרים כי יש כאן ועוד איך...
וזה לא שאני נגד שאננות וכל מה שקורה כאן אבל מכאן ועד להתנפל על מקום מסוים (שרובו לא יכול להגיב כאן ולא מודע למה שנכתב כאן) זה הפך בן אדם לחברו שלא לדבר על לשון הרע דרבים...
אני מצטרף לעניין של לגשת בשפה ברורה ונעימה בלי שום צורך בהפחדה ופאניקהלמה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
וזה לא שאני נגד שאננות וכל מה שקורה כאן אבל מכאן ועד להתנפל על מקום מסוים (שרובו לא יכול להגיב כאן ולא מודע למה שנכתב כאן) זה הפך בן אדם לחברו שלא לדבר על לשון הרע דרבים...
מי שרוצה באמת להועיל שיפנה לכמה שיותר אנשים שהוא מכיר ויסביר להם בשפה ברורה את חומרת העניין תופתעו לגלות שיש רבים שכלל לא מעודכנים!!
זה הבעיה שאני פונה להמון ומסביר להם והם צוחקים לי בפרצוף...למה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
מי שרוצה באמת להועיל שיפנה לכמה שיותר אנשים שהוא מכיר ויסביר להם בשפה ברורה את חומרת העניין תופתעו לגלות שיש רבים שכלל לא מעודכנים!!
אגד??אגד מודיעה כי החל ממחר יבוטלו כל קווי 900 של חברת נתיב אקספרס
לאהכוונה לאדמו"ר מבאבוב בעצמו?
גםקהילת באבוב, או לאו דווקא?
היום בחנות המוכרת אמרה שחברה שלה היתה בחתונה (חילונית) השבוע היה למעלה מ100 איש והתברר שהכלה חולהלמה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
זו לא התנפלות חלילה,למה יש לי הרגשה שיש כאן התנפלות על מגזר מסוים מאזור מסוים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: