למה בלבול? לכל ישיבה יש ראש ישיבה ומנהיג לפיו פוסקים ונשמעים להוראותיו
ואם הוא בעצמו לא יודע מה לעשות?
למה בלבול? לכל ישיבה יש ראש ישיבה ומנהיג לפיו פוסקים ונשמעים להוראותיו
בהרבה ישיבות אין הוראה ברורה יותר העלמת עין וגרירת רגליים וזמןלמה בלבול? לכל ישיבה יש ראש ישיבה ומנהיג לפיו פוסקים ונשמעים להוראותיו
אז תודה לה' בישיבות של הבנים שלי האדמור נתן הוראהבהרבה ישיבות אין הוראה ברורה יותר העלמת עין וגרירת רגליים וזמן
בדיוק!ואם הוא בעצמו לא יודע מה לעשות?
איי איי איזה נחתלמה, אחים שלי לומדים עכשיו בסלון!
זה בסדרבדיוק!
ראשי הישיבות מחכים לראות מה יעשו שאר הישיבות .. שלא יודעות מה לעשות עד שיראו מה שאר הישיבות..
זה לא מצחיק. כבר...
מה שזה אומר שהמס' 250 הוא בלי מעבדה אחת שנסגרה???המעבדה של משרד הבריאות נכנסה לבידוד – בהדסה יכפילו את הבדיקות
אתמול הודיע משרד הבריאות כי אחת החולות במרכז הארץ היא עובדת המעבדה המרכזית לנגיפים של משרד הבריאות, העובדת ועובדים נוספים מהמעבדה נכנסו לבידוד. המעבדה בבית החולים הדסה תכפיל ותשלש את הבדיקות כדי לנסות ולהיות תחליף למעבדה המרכזית
היא רוצה לשמור על מספר הקסם 1000 הודעות....@כוכב נוגה איפה ההודעה שלך אני מנסה לתת לך דבל לייק!!!
כנראה הם קבלו את השיטה של הפרופסור האנטישמי ההוא...עד הצהורים הכרעה!!!!
יתכן סגר מלא ביישוב קריית יערים טלזסטון
(חבר עובד רשת 13)
@כוכב נוגה איפה ההודעה שלך אני מנסה לתת לך דבל לייק!!!
היא רוצה לשמור על מספר הקסם 1000 הודעות....
עוד לא מאוחר!!!!
חשבתי אולי זה מפר את הכללים פה..
אז שוב
אחים שלי לומדים עכשיו בסלון!!
איזה דבר מדהים! הייתי מצלמת אותם ומביאה תמונה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: