היה ע"ז אשכולאולי יש למישהוא טל'\פל' זמין של גבאי וכדומה....
חפש=תמצא
היה ע"ז אשכולאולי יש למישהוא טל'\פל' זמין של גבאי וכדומה....
לא. כי עברו ימים עד שזה הגיע אליך והנגיף מתפוגג תוך כמה ימים.למה רק מאלי אקספרס?: גם מהמכולת.
הם קיימים באשכול הקורונה ולא נמחקואפשר להעלות קישור למספרי הקורונה בעולם?
פשוט נמחקו האשכולות הקודמים
לא. כי עברו ימים עד שזה הגיע אליך והנגיף מתפוגג תוך כמה ימים.
כל הסיסמאות שילדים (כמעט) לא נהיים חולים וזה לא מסוכן להם, זה בסה"כ נתונים בהערכה, כי בשביל להוציא מסקנות כאלו צריך מחקר בתנאים מאוד מסויימים, ולמרות התפשטות הקורונה יש בעולם בסה"כ פחות מ200 אלף מקרים והם בעיקר במדינות שאחוז הילודה שלהם נמוך עד נמוך במיוחד, כך שזהירות משתלמת, וגם אם זה לא מסכן אותם אין עדיין דרך לדעת אם זה לא גורם להם נזק בלתי הפיך או למחלות ורגישויות מסויימות בהמשך חייהם.זה הזוי כי ההנחיות שהוציאו זה לבודד את האמא והתינוק יחד.. אני הייתי מתנגדת בכל תוקף. אין שום סכנה לתינוק קטן לחלות בקורונה
מאיפה הקביעה הזו?אני הייתי מתנגדת בכל תוקף. אין שום סכנה לתינוק קטן לחלות בקורונה
אומרים שלא. הנגיף לא יכול להישאר זמן רב על חפצים. כל נגיף יש לו זמן אחר כמה הוא יכול להישאר על חפצים. דקות, שעות, או ימים. קראתי שנגיף הקורנה יכול להישאר כמה ימים. אינני יודעת אם זה נכון, ואם יודעים בכלל. לחבילות לוקח כמה שבועות להגיע, ולפי הידוע, הם מתים הרבה קודם.אז חבילות מאלי אקספרס צריכות חיטוי???
אני מסביר את זה בעובדה שחבל מאד שהוא עבר על התקנות.ואיך אתה מסביר את זה שאתמול גילו אצל בן אדם חסיד באבוב בן 70 את הקורונה והוא היה בכל הטישים בבאבוב בפורים...??????
היה ע"ז אשכול
חפש=תמצא
וזה הסיבה הכי עצובה שישאחת הסיבות שצעירים פחות מתים מהקורונה ורואים זאת בצורה קיצונית באיטליה
בגלל שכשיש עומס על מערכת הבריאות, הם לא יכולים לטפל בכולם והם מעדיפים לטפל קודם בצעירים.
אני מדגיש שוב: אחת הסיבות!
חוקית זה בעיה, מעשית מקבלות...קוסמטיקאיות מקבלות לקוחות?
אין אכיפה, אבל ממליצה לך לא ללכת.קוסמטיקאיות מקבלות לקוחות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: